Puh...

har under kvällen skrivit ut runt 100 bilder! till min scrapbook jag håller på med sedan Elliot föddes. Nu är jag så less så jag vill Aldrig se fotoskrivaren nå mer..............................................................................ja inte idag ialla fall =  / Jag är absolut ingen pysseltjej men sånt här, att sätta ihop album är skitskoj!! Man kan ha färgbilder, svartvita, klippa ur i bilderna o sätta ihop med andra, ja mycket kan man göra. Å det är roligt att skriva till dem. Det bliva nog jättefint till slut :  )

Tog en sväng ut till Birsta o sedan stan, letade efter present till Nicklas kusse som fyller år och som ska firas imorrn. Vi fann till slut någe snyggt! Dock har både Nicke o jag svårt att hitta nåt i klädväg att ha på oss på dopet   =  ( Jag skulle vilja ha klänning men det finns ju ingen riktig snygg enkel klänning utan en massa färgsprakande mönster på = P   Å Nicke har svårt att hitta skjorta som han får på sig utan att den fastnar halvvägs över armarna o som man sedan nästan får slita av = O! Aja lille Elliot har dock inget att säga till om ang sin klädsel. Det är klänning som gäller för han =  ) Han kommer bli såååå fin!

På söndag ska vi på kalas igen. Farbror Figge har fyllt år o vi ska dit o gratta! Kul! En riktig kalashelg!

TREVLIG HELG!!!





Akutnöd...

...ig var Theo vid 6 imorse =  P Vikken tur man oftast är vaken då (Elliot brukar vakna mellan 4.30-7.00. Idag 5.30) Å fy vad Theo gjorde ifrån sig...jag brukar inte ha nå problem med sånt men den här gången var det svårt...hemskt! Det liknade nåt som inte går att beskriva, ja jag ger inga detaljer...................

När man ändå var uppe med tuppen passade jag på att åka iväg på en simtur. Såå skönt då men inte efteråt, ont! Simmade 22 längder, lägger till 2 varje gång....om det orkas vilket det till slut INTE kommer göra. Vad som är jobbigt när man simmar är andningen tycker jag. Att andas rätt för ibland hinner man inte känns det som o då händer det att man sväljer vatten, tvi! Man låter som en gamling med typ luftrörskatarr o ser ut som att man kommer sjunka tll botten vilken sekund som helst o man tittar upp på badvakten för att se så inte hon/han tycker sig tro att jag behöver räddas!  =   / Ungefär så kan jag beskriva det.

Var hos mamma medans Nicke var på möte för att sedan åka o storhandla. Å stort blev det = ( Fasen vad det kostar till barn å nu inhandlade vi Allt till E; blöjor, tvättlappar, burkmat, pureér, gröt, välling. Laddad till max!

Här är E med den superfina mössan han fick i påskpresent!

image42

Å han är Så fin i den lillprinsen våran!!

Gjorde iordning "Elliotväggen" med tavlorna. Såhär blev det;

image43

Tittade på Barnmorskorna på kanal 1 förut. Tycker det är så häftigt att se, ja ganska iaf. Påminner ju om när man själv var med om det o man tyckte man var så jäkla duktig för att man gjorde ett sånt tungt jobb o man var så stolt efteråt :  ) Mm intressant med dokumentärer!

Så härligt nu när Elliot har börjat busa med en o tycker det mesta är roligt! Musik kan han ligga o lyssna på jättelänge. Prästens lilla kråka , Krokodilen i bilen o En elefant balanserade är favoriter just nu = ) Han älskar att få röra på sig som här i hoppgungan!

             

image50

Ta vara på varann! Ses snart igen! E


Rött, kladdigt...ja ja inget förhastat nu!

Det är INTE vad kanske några tror...= o Igår testade Big papa (alias Nicke) o jag att göra Elliots fot-och hand avtryck i fingerfärg. Det gick....som det säkert bara kan gå med en 6 månaders baby!!! Fan jag hade nog en liten FÖR stor förhoppning om hur det skulle gå o bli = / Kladdigt som tusan, färg på ALLT o ALLA! Elliot undrade nog vad tusan morsan o farsan sysslade med =  o Han ville inte vara stilla...såklart! Vred o hade sig. Pedagog som man är o yrkesskadad(!) började jag förklara med lugn o ljuv stämma att mamma vill ha Elliots fot-och handavtryck o rama in o hänga upp på väggen för mamma vill göra en "Elliotvägg" med fina bilder på han i fina ramar bla bla bla.... Han fortsatte bara titta på oss toknissar :  )

Det blev till slut 2 st avtryck som blev bra. Ja faktiskt riktigt bra trots en sprattlande liten E =  ) Se här!

image38

Sött va? Hans hand ser ut som en stor tass hi hi hi

Idag var jag på stan med Anna o Rasmus o hennes 3männing o käkade lunch. Alltid lika skitkul att träffas o snacka om allt mellan tår o hövve = ) O träffa lille snygge Rasmus som skrattade o snicksnackade lite :  ) Efteråt inhandlade jag några saker till Elliot;

image39 Ett par fina mockisar!

image40 2 gulliga färgglada ramar vilka jag tänkte sätta in svartvita kort på Elliot o hänga upp på "Elliotväggen" :  )

Det blev även en pipmugg som han nästan på en gång förstod hur han skulle göra med;

image41 Oj muggen ser gigantisk ut! Först smakade o bet vi på den såklart för det gör man ju med allt nuförtiden = ) Sedan blev det några klunkar.

See you later alligator! Omfamningar från mig till er/Eva





Tungt...

har det varit i träbollen ida, ja jag menar huvudknoppen = ) Haft huvudvärk sen igår em. Å den vägrar ge med sig... Sitter i som värsta tunga magneten! Inget hjälper. Vilar, dricker litervis m vatten, är ute i friska luften men icke... D e bara att leva med den. Tur så länge den inte övergår i migrän, då e det bara liggläge i ett kolsvart rum som tåls. Aja nu är det lite bättre o orkar sätta mig o printa ned några rader.

Igår var vi hos farmor o farfar, Ja Elliots asså, i stugan hela dagen. Farbror Jonas & faster Helene var också där med Frazze, Theos brorsa. När de härjar ,är det enda man ser ett par svarta streck! Det händer att de dansar lite också : ) Ja det ser ut som det när de står på bakbenen o håller i varann! Men efter några timmars "röj" blir det även lite vila. Här är de in action!

image34

Bjöds på påskmiddag; prinskorv, pärer, köttebullar, spjäll, lax, räkomelett, ägg, janssons. Jag Älskar janssons frestelse!!! Efter maten passade jag o H på att ta med Ellioten o the doggies på en promenad, härligt men kallt brrr!
Här fick Elliot ett påskägg av f & f. I det fanns ett godishjärta :  ) o en lapp där det stod att han skulle få en dress vid behov, tack snälla!! Sedan upptäckte han att ägget fungerade perfekt som trumma!!
image35

Han fick även en påskpresent av Jonas & Helene, en jättefin vårmössa från Krabat!! Tack så hemskt mycket! Tyvärr tog vi ingen bild på den men ska göra det så får ni se en ursöt mysse = )

image36 Här är min jättesnälla farbror å faster!!

Idag söndag hade jag "egen tid". Jag drog ner på stan o shoppade loss lite. Vi "stora" barn fick oxå påskägg som innehöll en liten slant =  ) Så jag passade på att kika lite o fann en fin svart väst, en lång t-shirt o en fin vit- o beige rutig sjal. Sedan åkte vi till morfar o mormor o käkade middag. Igår var Elliot jätteglad nästan hela dagen. Busade o pratade högt! Men fram på em börjar tröttheten komma. Som idag på em. Vi var nöjd ett tag men efter en timme vart vi ledsen o då är det bara mamma som gäller :  / Lillgubben, du är för söt!
Hos momma o moffa lekte vi med ett fint guldägg;

image37
 
Nu kallar sängen på mig! Buenas noches! Ses o hörs alla! KRAM KRAM


Hårigt värre!

Blir det när man klipper vovvsingen. Hår i munnen, på kroppen, innanför bh:n,  ja överallt!  Bläää!!! Efter ett tag klias det överallt på en... Både hunden o en själv får ta en dusch när det e klart! Men fin blir han när det e över = ) Fast varje gång jag står där med saxen så säger jag att fan nästa gång lämnar vi in han på klippning!!! Dock spar man ju en stor peng om man gör det på egen hand... Såhär såg han ut första gången vi lämnade in han på en klippning, hihihi! En halv Theo...

image33

Ännu en strålande dag! Gick en nästan 2 timmars promenad med vagnen sedan hem å hämta doggen å ut igen.
Nicke kom hem från jobbe o då åkte vi till V med ett fång tulpaner.

Nu e re godistider o jag är ju så lättövertalad jag när de där surisarna eller chokladäggen tittar på mig = o O Nicke kom hem med värsta påskägget med allt möjligt som jag älskar! Hm man kan ju inte bara låta det mögla....eller....
Själv överraska jag han med en.......lott :  ) Tyvärr kammade han inte hem nån storkova så man e kvar där man är....just nu nästan på botten. Jag har dock inte överskridit min budget, det har jag aldrig gjort, är duktig på det sättet iaf, men det är inte många ören i plånkan! Varför är en månad så himla lååång??

Sköt om er, jag försöker iaf = ) Kramen!


Utedag!

Var det verkligen idag! Det var det första jag längtade efter när vi klev upp i morse vid kl 7 , att få komma UT! Å vi var ute nästan halva dagen. Efter vi hade tvättat lite på morgonen tog jag o Elliot oss en promenad ner till stan för att möta upp bror B. Hade sett ett par ljusa jeans på Cubus där han jobbar o tänkte prova. Billiga var de också samt att jag får lite rabatt hi hi så de kostar inte mycke! De satt ganska ok, jag tror jag aldrig hittat ett par jeans som sitter som smäck på mig = ( Korta ben, kort överkropp o en liten mage som fortfarande inte har dragits in....ja det lär den ju inte göra heller så länge de där ckokladbitarna slinker ner titt som tätt  : O ! Har sånt jäkla sug hela tiden...

Sedan tog vi en kaffe, ja kaffesuget har också kommit tillbaka. 1 kopp om dagen iaf! Med några påtår = )
Elliot satt o nästan skrek, ja det låter som han gör det när han sitter o leker med sina leksaker. Fast han skriker av glädje. Han e så himla glad då! Likadant var det igår när vi satt o åt lunch med polarna på 1891. Då stoppade jag faktiskt in nappen till slut så han inte skulle skrämma de andra med sitt tjut  :  ) Jag tror han råkade väcka något barn vid ett annat bord i närheten =  O  Lillgubben, du e för härlig!! Mammas gohjärta!!

Efter kaffet tog vi en promenad till Nacksta för att handla lite. Stötte på farmor o farfar på affären, farfar busade lite med E. Gick vidare hem till mamma där det blev ännu en kaffe o lite käk. Ja vi gick ganska mycke idag o det var skönt. Så fint väder med solen på himlen. Påskhelgen blir lugn med go mat å lite karameller. Upp till Nickes mamma o pappas stuga på lördag, håller tummarna för sooool!!!

GLAD PÅÅÅÅÅÅSK på er alla! Önskar Ellioten & mamma!

image32   Do the chickendance......




Besök!

Idag kom lillebror B på besök. Han gjorde go korvstroganoff som vi åt m ris. Snicksnackade om vad man kan tänkas ge pappsen när han till sommaren fyller 60 bast = o Det kan man inte tro! Unga karln! Vi har några förslag på lut. Elliot var gla o nöjd o sprang i sin gåstol. Här är han i den med ett glädjetjut!!!
image31

Sedan kom C på besök med ett sött litet påskägg innehållande...karra såklart! Mums! Tack vännen! Vi pratade o tog kort. Jag gjorde en sockerkaka. Elliot var en aning avvaktande i början men sedan kollade han in C och efter en stund somnade han tryggt i hennes famn : )
Nicke bjöd oss på lite sen middag, skrov från Big Boy! Gött! Det mättade våra halvtomma magar he he. Tack mitt hjärta! C & jag tänkte gå på Sweeney Todd nån dag men det visade sig att den slutat gå på bio : o Å vi som ville se Johnny Depp!! Aja får bli på dvd då.

Roligt med besök!!

När ska det sluta snöa??? Susselisuss! E


Gott & blandat

Helgen har varit lugn, ja det är ju inte så att man kan dra ut på en krogsväng eller dyl = ) Har ingen längtan efter någe sånt heller! Jag e nog en hemmafestartjej som hellre umgås med polarna hemma hos ngn, med mycket snack, lite tilltugg o en go drink : ) Det kommer framöver, just nu är det familjeliv som gäller!! Elliot är fortfarande väldigt mammig. Går jag på tjotta eller nånstans kommer gråten på en gång. Lillbubben kanske tror att jag inte kommer tlllbaka = o Men det e ju klart jag gör!

Lördagen bestod av en fika med hela familjen nere på stada! Mysigt. Dock har Ellioten inte det där stora tålamodet än att sitta i barnstolen en längre stund utan han står hellre upp o kollar in folket som går förbi! Jag proppsade på Börne med flaskan så hann fick ge han lite mat medans jag slurpade i mig mitt kaffe o chokladboll. Tack snälla lillebror! Lite koll i affärer. Hittade en rolig body med gröna figurer till E o min pappa ett par fräna jeans till han, allt på Lindex. Tack snälla pappa! Tycker de har häftiga barnkläder där. Mycket mönstrat, färgglatt och prisvärt!

Har inte nämnt Nicke nånstans men han jobbade denna dag = (

Jag har tur som har en son som somnar tidigt på kvällarna, vid 7! Då får man mycket tid till förfogande åt sig själv! Fast egentligen borde man lägga sig samtidigt typ för att få en längre sömn= / E brukar vakna vid 3-3.30 o vill käka sedan e han piggelin! Ligger där som värsta Linus på linjen med sitt spottande o fräsande ha ha! Har jag tur somnar han om efter ett tag o kommer igång igen vid halv 7. Iaf så såg jag Melodifestivalen. Hurrade inte mycke för Perelli. Tyckte Sanna eller Sibel kunde fått segra!

Söndag tvätta! Sedan en tur till Birsta. Hittade en rolig mobiltelefon till E på Barnens Hus. Har upptäckt att han tycker om att knappa på tvdosan. På em drog jag o Theo till mo p för att hämta några småböcker de köpt åt E. Brukar ta några stunder för mig själv för att inte E o jag ska vara så mycket uppe i varandra. Å för att tanka lite!!

Idag måndag har jag varit hemma m pojkarna, Nicke är på kurs. Pappa kom förbi, Theo blev jättegla, Elliot grät. Pappa gick ut med T, sedan med sig själv, asså hem = ) Imorgon blir det oxå en lugn hemmdag!

image26

Jag o Ellioten!

image27

En framtida bokslukare kanske!

image28

Hos momma o moffa fick Elliot låna miniräknaren. Ett framtida mattesnille kanske = )


image30

En av få bilder där E skrattar under påklädning! Annars är inte det så roligt.

Gokväll o ciao amigos!! Ha en bra vecka! Kraaaam/Eve


Suck...

Å den här dagen som började så roligt! Jag å min lilla snosis Ellioten hade en "date" med mina väninnor och deras små snyggingar! Lite lunch å lite snack. Mitt i alltihopa ringer de ang barnvagnen och meddelar att den är färdig!!!???? Vadå, vi vill ha en NY vagn! Vi kommer INTE lita på den där vagnen igen även om den är lagad och inte SKA gå sönder igen. Men det kan ju INGEN garantera!! Ska vi riskera Elliot och fortsätta dra han i den i de här backarna, man kommer ju gå på nålar hela jäkla tiden nu när man vet vad som kan hända!!! Men så går det inte till förklarar hon i telen. Enligt konsumentsköplagen måste felet alltid avhjälpas först. Efter 2 reparationer till skulle vi kunna få en helt ny vagn! Aldrig i livet!! Som om man skulle acceptera att det skedde igen!! Var störtsur även om jag förstod att hon i butiken inte riktigt kunde hjälpa oss eftersom hon i sin tur pratat med sin chef och han refererade till KKL. Å hon höll ju med oss o skulle vilja ge oss en ny vagn. Men jag ger mig inte. När vi kom hem ringde vi Konsumentverket men såklart så hade ALLA som hade hand om sådana ärenden gått hem för dagen!! Tog reda lite på vad Konsumentlagen säger. Ringa igen på måndag, grrrrrrrr!

Var o simmade en 20 längder igår, härligt!! Lugnt o rofyllt. Ska kolla efter badbrallisar till lillälsklingen så han kan följa med o plaska han me
: ) 

Nu ropar soffan på mig = ) Får se vad morrondagen har att erbjuda! Trevlig helg på er!! I`ll be back! Kram!

Här följer några roliga miner, blickar & nån rolig ställning = O!!

image18

image19

                                                                                

image23 

image24


Ciao!!! /Eviz


Ruskigt...

väder det varit idag! Usch, inge roligt. Men jag hoppas att all snö försvinner nu så det blir bart på marken! Fast det lär säkert frysa på så det blir isbanor överallt = ( Då är det broddar som gäller! Det är jättebra att ha för då är man inte alls lika rädd att ramla. Då kan man slappna av och gå i vanlig takt! Men jag längtar till våren & sommaren nå så fruktansvärt mycke!!!

Vi tog oss ändå ut i regnet. Åkte bort på Nickes jobb och hälsade på. Sedan åkte vi till Annas gamla ställe, fyndis! Nicke hittade 2 exlusiva fiskerullar : ) Jag var ute efter nån fin gammal vas men inget. Kan kolla på Erikshjälpen. Vill ha något lite antikt. Därefter handlade vi på City Gross och som en avslutning på "äventyret" satte vi oss ned o tog varsin prinsessbakelse, mums! Elliot stackarn fick sitta i barnstolen bredvid o titta på: ( Men han verkade inte bry sig. Satt och lekte intensivt med den berömda blomman man får på förlossningen! Hans mål var nog att hinna smaska på alla blombladen innan vi var färdiga såg det ut som hihi!

Väl hemma skulle Theo ut så jag tog Elliot i vagnen o Theo i koppel medans Nicke började med maten. Men vad det snöregnade, brr. Theo vägrade gå, gick bara o ruskade på sig. Inte hans favoritväder! Det blev en kortis. Här en bild på vår lilla kramgoa krulltott;
image17
Sedan Elliot kom till oss har Theo blivit jättekramgo, vill vara med hela tiden o det förstår vi. Det
måste han få vara. Men han är fortfarande lite vaksam o går gärna inte nära Elliot så ofta. Det får ske på hans villkor. Vi hoppas iaf att det kommer gå bra med han o E!

Farmor & farfar kom å hälsade på o då blir Theo sååå glad! De är de bästa han vet, ja förutom husse o matte såklart = ) Han blir alldeles krokig av glädje och svansen går i 300 knyck!
Elliot var också glad, skrattade när de busade med han! När de gått passade vi på att bada E. Då får man vara beredd på att inte ha en torr fläck på kroppen till slut. Plaskas ska det så det blir som en sjö på golvet! Han tycker det är så roligt! Sedan myste vi i soffan o somnade skönt i mammas famn. Det är livet det!

Imorgon väntas en simtur på badhuset.  Å jag skulle vilja basta lite också = P    Gokväll på er mina nära o kära!


 


Väntar...

På samtal ang vagnen men inget...: /  Blir besviken(fast det är jag ju redan) om det dröjer flera veckor på att få en ny egen vagn! Man har ju lagt ut ganska mycket pengar på en vagn som ska vara pålitlig för en vagn ska ju vara bombsäker annars kan den ju riskera något allvarligt, ja ett barns liv! Nu har vi en lånevagn, som är väldigt bra, jag klagar inte, men vi vill ju ha en vagn som är vår egen. Aja....

Idag var jag till sjukgymnasten. Så skönt att få ultraljud o massage! Känner mig som en ny människa när jag varit där! Jag hoppas innerligt att det ger resultat, att min värk mildras, försvinner gör den nog aldrig riktigt, och att den återkommande huvudvärken /migränen förebyggs. Dock gäller detta när jag går regelbundet hos sjukgymnasten och han har ju sagt att han vill ju gå i pension nån gång han också ha ha!! Rolig snubbe = )

Sedan kom jag hem till pojkarna som hade gjort lunch. Kyckling o ris m tomat o fetaost! Jag ÄLSKAR fetaost! Kan inte leva utan. Elliot fick äppelgröt med katrinplommon. Det gör alltid susen! Han bajsade utan att vi ens såg någon påtryckning! Sedan skurade jag golven och fick bort alla dregel-och kräkfläckar = P

På em hoppade Nicke in och jobbade xtra så då passade jag o småpojkarna på att åka o hälsa på morfar & mormor. Där bjöds vi på delikatess; pölsa o pärer. Det går faktiskt att äta fast jag skulle aldrig komma på tanken att skaffa hem det o käka, ja förutom nu kanske då det visade sig att Elliot åt det för fulla muggar! Pölsa nästa!

Elliots o min kvällsrutin består numera av en mysstund i soffan efter sista vällingsflaskan då vi tittar lite på tv. Jag brukar busa lite med fossisarna hans det tycker han om. Jag är besatt av de där små ena!  "En liten fossis, en liten fossis, två små fossisar"!

image16

Här sitter vi o myspyser. Jag med min Elliot o Elliot med sin napp o elefantsnuttis!

Önskar er alla en bra vecka! Kramar i massor/E & E


Kli i kroppen!

Igår var första gången Nicke o jag var borta från Ellioten. Vi var först o firade faster H som fyllt 30. Det var trevligt med god smörgåstårta o fika. Sedan var vi på Kentkonsert. Det var jättebra. Jag älskar Kent! Musiken, texterna, engagemanget när de uppträder! Jag har sett dem förut men de är lika bra varje gång även om man kan tycka att vissa saker är bättre eller sämre. De hade som en STOR tv i bakgrunden där det visades olika videofilmer, det var häftigt, likaså ljuset med olika färger. Det såg lite glest ut på raderna på arenan men det var tydligen mellan 3000-4000 pers där = O Vi satt rakt framför scen, en bra bit upp så man hann bli ganska höjdrädd! Det sluttar ju rejält där! Vi såg bra, fast det var lite mörkt. De spelade min favoritlåt med dem just nu; "Ingenting"! Den gjorde dom bra!

Ellioten var hemma med farmor & farfar. Det hade gått bra! Trots en ilsken Elliot = / Han blir så när det inte är som han vill. När mamma o pappa inte är nära. Men han somnade till slut efter en tur i vagnen = ) Utmattad!

Jag var iaf rätt nöjd efter dagens slut fast det emellanåt kliades i hela kroppen efter att få komma hem till lillbubben!

Hoppas alla haft en bra helg! Vi hörs snart! Hasta manana/Kram E

image15

Min lilla familj!


Tur i oturen : (

Våran vagn gick sönder idag!! Jag blev faktiskt lite fövånad även om jag har varit skeptisk till vagnen, en Teutonia Spririt 3-hjuling. Jag var på väg ner mot stan för att möta upp mina kompisar för en lunch. Som tur är så hade jag tagit mig ner för alla backar, eftersom där man bor är det ju bara utför, och hann komma till gamla Tinghuset då framhjulet gick av!!Jag fattade ingenting först. Elliot låg vaken men reagerade inte, låg där och fortsatte titta nyfiket på allt runtom! Hade jag varit i färd med att ta oss nerför hade jag nog blivit rädd och skitit på mig! Vad hade hänt då? Kanske vagnen hade glidit eller vad vet jag = o Som tur var så var Nicke hemma så han kom och hämtade upp oss. Medans jag & Elliot stod där så kom det fram jättesnälla människor som frågade vad som hade hänt och om de kunde hjälpa till med något. Sådant uppskattar jag verkligen! Det kallar jag medkänsla och medmänniskor! Vi åkte iaf till affären där vi hade köpt vagnen. Där var vi ett bra tag. De sa att vi fick titta på en annan vagn ifall vi skulle få en ny. Vi hittade en jättefin Emmaljunga svart och guldbeige. Under tiden de försökte få tag i leverantören drog jag med E till Birsta o inhandlade några bodyn till E då han växt ur alla nästan. Vi fick låna en sulky till Elliot så vi kunde dra han i något.

Men de fick aldrig tag i karln så vi fick hem en lånevagn iaf! Jag hoppas verkligen att vi får en ny vagn med 4 hjul! För ett nytt chassi eller en likadan vagn vill vi inte ha!

När vi kom hem började jag gå igenom Elliots kläder och lade undan det som började bli för kort och trångt och tog fram sådant som vi fått men inte haft fram då det varit för stort. Nya fräscha kläder!

image11

Elliot med sin gåstol som han sakta men säkert börjar förstå vad han ska göra med. Han tycker om tutan iaf. Den låter roligt och smakar gott också= )

image12

Mat är alltid gott....eller nåja för det mesta. Jag höskes och gör grimaser när mamma o pappa ger mig pasta o kyckling eller dillkött...blääää.

image14

Jag vill ligga på mage nästan hela tiden. Å jag har börjat åla.....bakåt. Ibland kan mamma o pappa finna mig under bordet eller borta vid elementet!

I morgon ska vi på Öppet Hus o sedan på Kent konsert!  Ska bli skitkul! Farmor & farfar ska vara barnvakt. Det kommer gå bra det! Trevlig helg på er alla!! Ät gott och ta hand om varann! Buenas noches!






Sol ute sol inne sol i hjärta å sol i sinne!

Ännu en mysig dag! Var och hälsade på Nicklas föräldrar som är i stugan. Jag tog med Elliot i vagn och Nickes mamma tog Theo och vi gick på långpromenad. Det var jättehärligt! Elliot sov hela tiden! Nu när jag verkligen har mycket tid försöker jag gå ut och röra på mig varje dag. Funderar på att börja simma en gång eller fler i veckan. Ska kolla upp tider och så. Får ju gå gratis i och med att jag jobbar inom kommun. Det måste man ju bara utnyttja = /

På hemvägen var vi och hälsade på en kompis till Nicke som har en dotter på snart 1 år. Hon var så härlig. Hon stod i dörröppningen när vi kom och typ hälsade oss välkommen med något konsigt ljud, lät lite som ett rytande! Hon fick syn på Theo och ville klappa han men han är inte van vid barn som är på han så Nicke höll i han och då försökte hon klättra upp på Nicke och nå han. Ja det var nära ögat att Nicke höll på  och få gå med rumpan bar he he!! Hon var inte rädd av sig utan försökte om o om igen. När inte det gick gick hon fram till Elliot och ville ha hans napp. Han brydde sig inte men jag fick gömma nappen.

Här är några nytagna tokiga & fina bilder!
image6image10
image7




image8


image9

Dröm sött! Pöss























Friskt ute!


Det känns friskt när det är halvkallt ute och solen strålar på en! Då mår jag som bäst och när det råder lugn och ro och ingen stress! Jag njuter verkligen av att vara mammaledig med min son! Det är det bästa som finns! Jag har ingen längtan till arbetet....än. Mina kollegor saknar jag oerhört dock! Men måste säga att för en gångs skull är det skönt att kunna få rå om ETT barn och följa hans utvckling steg för steg.
Den största längtan jag har på dagen är när jag vaknar på morgonen. Då vill jag genast snusa och pussa på Ellioten = ) Han är alltid så glad och ger ifrån sig sitt största leende. Då känner jag mig faktiskt ite längtad och bekräftad!

Imorse blev jag lite förvånad när jag vaknade. Hade hört lite tidigare att han var vaken. Han började ju såklart med sitt morgonsnack; spotta, fräsa, olika toner, bas, alt, falsett, ja nämn allt. När jag tittade ner i spjälsängen så hade han gjort ett halvt varv så han låg med huvudet nere i fotändan, eller rättare sagt in bland nallarna som trängs där nere! Han var lika glad för det = )

Annars har dagen bestått av lunch på Piccolo med min lilla famij och en sväng på stan utan någe inköp. I morgon drar vi till stugan för en heldag med utevistelse och frisk luft!

Trevlig kväll o morrondag på er alla! Adios mis amigos!

En härlig dag!

Å vilken fin dag det varit idag! Soligt och skönt. Började dagen med ett besök hos sjukgymnasten som jag haft ett uppehåll hos sedan innan jag fick Ellioten, men som jag nu tänkte återuppta. Har fått så ont i axlar och i högerarm. Det tar ut sin rätt när man går och bär på Elliot och drar vagn på oplogad väg och i djupsnö. Min huvudvärk och migrän har kommit tillbaka, en aning värre, med kräkningar och fler dagar m ont. Under min graviditet mådde jag toppen utan någe sådant men läkaren sa att jag kan få tillbaka den och att den kan bli svårare, vilket jag fått befara nu. Samtidigt som man har oregelbunden sömn och ibland stressar. Men vill inte klaga. När jag väl mår bra så mår jag bra! Det finns de som har det värre!

Nicklas och jag tog med oss våra pöjkar ut på långpromenad i skenet. Sedan drog vi ut till Birsta där vi gick på Ikea, åt lunch och sedan lite i affärer. Inhandlade en spöknattlampa till Elliot, som lyser grönt, fingerfärg o papper. Tänkte göra tavlor av Elliots fot-och handavtryck! Gölligt!

Elliot är såå mammig! Så fort jag försvinner ur hans åsyn så blir han ledsen. Hoppas det är en period. Fast det är inte konstigt att det blir så när man är med han hela dagarna när Nicke är på jobbet större delen av tiden. Det vänder säkert!

image5

Här är han sovandes i soffan, bara några dagar gammal! Min lilla snosis!

Go kväll och ta hand om er! / Eve

Gaddar på G snart!

Hej!
Ja snart är det tänder på gång! För Elliots del alltså. En annan har ju sina 32 st. Som kunde vara i bättre skick, suck. Idag var vi på tand info på Bvc. Intressant! Det mesta känner man till; hur viktigt det är att borsta tänderna 2 ggr per dag oavsett hur många tänder man har = ) småätande kan orsaka karies mm. Men lite var nytt. Som att använder man napp länge och får öppet bett försvinner det så fort man slutar med nappen. Det vill man ju helst inte att ens barn har men nu vet jag att det inte är bestående!

Sedan gick jag och Elliot till 1891 där Anna, Rasmus, AnnCathrin och Lukas satt och åt lunch. Det är alltid lika skoj att träffa dem! Roligt att göra nånting utanför lägenhetens fyra väggar!

Nu ska vi se om det fastnar nå bilder idag............

 Vår hund Theo 2 år



 Elliot som blir 6 månader den 8 mars

Japp nu vet jag hur man lägger upp foton! Tack Anna! Nu vankas middagen, kyckling, ris o stuvade morötter! Ha det bra allihopa! Kramiz

Hej å hå!

Ja men då är man en i mängden med att fixa sig en bloggsida = ) Har alltid tyckt det är så himla roligt att läsa andras så tänkte att det kan ju vara skoj att skapa en egen så andra kan läsa om min, inte dock så händelserika, tillvaro! Annars för ens egen skull, att kunna gå tillbaka och se vad man hade för sig en viss dag eller dyl.
 Idag har jag tillbringat dagen hemma med med Ellioten och Theo. Det har blivit några turer ut i snöyran med både vagn o vovve då pappsen Nicklas jobbar. Det känns när väl kvällen kommer. Jag orkade inte ens gå till Kickis fest = ( Elliot har inte varit så nöjd. Svårt att tolka vad det kan vara för nånting när han gråter nästan hela tiden. Men till slut somnade han efter en flaska och några vaggvisor! Sen sover han oftast som en stock tills ca 3-4 tiden då han vill snutta lite och sedan surra lite. Han är så härlig! Jag ligger och lyssnar på hans "snack" tills jag stoppar in nappen så han somnar igen.
Hm jag kan inte klura ut hur man lägger upp bilder på bloggen. Måste fråga någon. Bilder kanske kommer nästa gång! Nu ska det zuzzas! Natti natti!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0