GOTT NYTT ÅR!!!







Önskar er Alla ett fint år 2012!!!


Ett år äldre...



...är man nu då! I teorin, känns inte riktigt så i praktiken ;)
Förutom krämporna då som kommer och går. Stel som en pinne, undra om man kan få problem med fogarna efter graviditeten?? Har fruktansvärt ont ibland eller så är man jävligt otränad! 

Nåja, 34 år låter inte illa! Fast 25+ låter lite bättre haha!

Nicke kom med en fin present imorse, en ny kamera!! Hade ju tänkt att införskaffa mig en själv men har väl tjatat läänge om det så han ville väl få tyst på mig =) Fin är den och BRA! Förra började bli helt åt fanders. Å jag som fotar mycket på barnen, betyder mycket! Tack ♥!!!


Gäster kom idag på lite mat (säger lite för jag gör alltid det felet att laga för liite känns det som, det räckte dock till alla), kul! Ellioten & Elia lekte, som lillgubben hade längtat! Noelia trivdes i hoppgungan och provade på att ta de högsta tonerna på skalan, härligt! Måste ju testa sina röstresurser! Paulinen var trötter och mammaklängig, hade sina bra stunder också när tröttheten glömdes bort. Ville inte sova tidigare, sedan när alla dök upp gick det ju inte slagga, då kunde man ju missa något :) Lillstumpa där♥

Tack allihopa för allt fint!!




Kartonglek!


På juldagen firade vi en "andra julafton" hos mormor & morfar. Ännu mer julmat klämdes ner i maggen och tomten kom även då med klappar till barnen. Ellioten misstänkte tidigt vem tomten var!

"Jag tror tomten var morfar Dagge!" sa han högt och tydligt när han hade gått =D






Tomten såg väldigt dåligt så han fick låna ett par brillor!





JULAFTON

Var väldans trevligt med massa go mat, Nickes släkt o finfina klppar!

Men känner mig lagomt seg såhär på juldagen...

Blev nog en snaps för mycket tror jag vid middagsbordet haha.....däckade på studs när vi kom hem från svärföräldrarna!

 Elliot leker och utforskar allt han fick. Har knappt tid att käka frukost eller gå på toa ;)
Pauline sov när tomten kom och vaknade lagomt till han hade gått. Synd....men kommer ju flera jular, o tomtar  =)

Idag är det en andra julafton hos mina päron! Ser vi fram emot med mera julmat att frossa i och barnens miner när tomten kommer!


gårdagen.....




Gumman studerar julgranen♥





Morgonpaketet, spännande! ♥





Riv o slit :)





Innehållet flög åt sidan, papperet var mer intressant! Prassel prassel...





Stå och hålla!







Kusin Vitamin Noelia!





Kille full med knäck i mun!





Förväntansfull!














Mina gofisar♥♥








Mot granen!


GOD FORTSÄTTNING!!!


GOD JUL!!!






GOD JUUUL!!!


10 ÅR!♥♥



Idag för 10 år sedan blev det vi!! ♥

 


10 fantastiska, roliga, händelserika, fartfyllda, kämpiga, spännande o lärorika år! Och en familj bestående av 2 helt underbara barn & vår älskade lilla puff!

(fann inte en enda bild på bara oss två, måste det bli ändring på)

Grattis till dig & mig Nicke!!!


Bränd!


Brände en sats fudge på spisen förut. Fasen vad det stank!! Stinker fortfarande bränd kakao typ. Så det blev inget med det. Ska prova på saffranskola istället ;)


Idag tog vi bussen in till stan och tillbringade förmiddagen på kultan! Lekte, läste böcker, ritade. Avslutade med en lunch. Vi var alla nöjda sedan och liten kille var så trött så han däckade på bussen hem. Det svåra med att åka buss för tillfället är att man ibland inte får plats med vagnen o det fick vi erfara även idag. Alltså inte första gången. Men iväg kom vi till slut.

Sålde ju gamla bettan igår. Skönt! Nog för att den gick att köra men den fick alltför många anmärkningar på besiktningen så skulle kosta mer än vad den är värd att fixa så Nicke ordnade en köpare. Blir till att köpa en bättre bil när man är tillbaka i jobbet.

Om en vecka är det juuul!

Fattar inte, höst fortfarande ju =/ Fast julen handlar ju inte om kyla eller snö egentligen, men visst höjer det väl mysfaktorn en aning. Julen för mig handlar om att vara med sina nära o kära, umgås, njuta av det goda. O det ska vi göra! Julafton tillbringar vi hos svärföräldrarna och juldagen hos mina!

Den 23/12 firar jag & Nicke alias Spelevinken 10 år ihop!!!♥

Det kan jag inte heller fatta, har det gått sååå fort??





Aldrig en seriös min! Inte ens i kyrkan ;)

Men kan ju då nämna att vi haft/har väldigt roligt tillsammans!!


Till veckan ska jag jobba igen. Kändes mycket uppskattad av både barnen & kollegorna i fredags, då blir man peppad! Sedan hem till mina egna, det är den bästa känslan som finns!


Nu lite soffhäng!


Lucia!

Idag var vi på mysigt luciafirande på Elliots förskola!

Det hölls utomhus och det gick jättebra. Supermysigt med stor gran och tända marsaller. Det bjussades på glögg o lussebulle. Vår lilla tomte sjöng så fint :)





Ellioten på farfars axlar


3:e advent



Tiden svischar förbi nu, snart är det jul med allt ståhej. Men känner mig faktiskt inte stressad, har ju all tid i världen att hinna med allt känns det som...ja för det mesta iaf.

I veckan blev det b la Birstasväng med Anna o AC, kul att träffas o snacka! Lite hemmapåt har det blivit. Julgodis har bakats, mer ska göras. Det går ju åt som smöör! ;)
Julkorten har tagits, inte det lättaste. Huvudsaken de två små trollen fastnar på bild, på ett eller annat sätt! Å de gjorde de. Blev så fint =)

Lillstumpan har gått och blivit förkyld. Sluppit feber som tur är men väldans snorig. Kom å tänka på att Elliot inte varit sjuk på hela hösten och sommaren. Senast var faktiskt den dagen Pauline föddes. Då hade han såå hög feber stackarn. Som tur var tog farmor & farfar hand om han då. Tyckte så synd om han, han grät när vi skulle lämna av han, ville inte släppa mig! Å där stod jag med regelbundna värkar var 3 minut å höll god min!! Aj aj.....


Paulinen vill helst inget annat än att stå nuförtiden. Ser himla kul ut när hon står och håller i sig, gungar o vickar. Ser liksom stolt ut! Idag var första gången hon tog sig upp i sängen. Bäst att sänka botten tror jag!



Håll fast!


En hjälpsam storebror har hon!






På tisdag ska vi på Lucia på Elliots förskola. Alltid lika mysigt med barnsång, glögg o gotta :) I år ska de vara ute. Läste just att precis den dagen kan det komma stormbyar! Hoppas inte på det!!



Alldeles.....



......för sent för att sitta vid datorn och blogga när man vet att man har två små liv som brukar vakna innan ottan! Men så osmart är jag ;) Står jag för också... Får ju skylla mig själv när jag efter en heldag med barnen tycker det är ganska kul att sitta o glo på olika sidor på datorn när de väl har somnat. Inredning, kläder, mailen osv.

I helgen var vi och hälsade på söta Noelia o familj. Trevligt med tacosmiddag och kusinerna fick träffas! Ja alltid lika trevligt att träffas o snacka vi vuxna också tycker jag! :)




Idag bakade Ellioten & farmor pepparkakor, kul! Jag skulle egentligen satt igång julgodisbakandet här hemma men hinner inte riktigt men det ska bli av på ett eller annat sätt. Julkortet är taget på nissarna men skrivarfärgen gick o tog slut, gaaah! Typiskt! Å svårt var det att få dit en text också, jag suger på allt som har med olika program på datorn att göra.

Nä dax för att slumra, iväg på näst sista babysimmet imorrn. Morfar följer med!


RSS 2.0