GOTT SLUT!

 
 
 
Då är snart 2012 till ända!
 
Ett år kantat av mycket fina minnen blandat med mindre bra.... Oftast kommer det ut någonting gott ur allt!
Har fått det bekräftat att vad viktigt det är att få känna sig betydelsefull! Få vara en del i människors liv på ett bra sätt är oerhört ärofullt! Vad mycket vi kan ge varann, och vara en viktig länk, sammankopplade...
 
Jag lär mig så mycket i mitt jobb med barn. Hur jag vill vara som person, vad jag vill förmedla och delge i positiv bemärkelse.
 
Jag ser fram emot den nya arbetsplatsen, nya utmaningar och lärdomar!
Att få växa och utvecklas!
Ser också fram emot att se mina barn växa och lära sig nya saker. Elliot ska börja förskoleklass till hösten, spännande! :)
 
 
  ♥
 
 ♥
 
****** GOTT NYTT 2013!******

Svenska hjältar ♥♥

Snyft.....
 
 
Ser på Svenska hjältar på 4an och man blir ju fullkomligt rörd i hela kroppen!!

Tänk vad många vi kan hjälpa med så lite medel! Tänk att Du kan rädda någon med, ord, handlingar, hängivelse, beröring, omtänksamhet.

Tänk vad viktigt det är med någon som bryr sig!
Jag skulle vilja hjälpa mer än vad jag gör och ja, det är bara JAG som kan se till att JAG gör det!
Men glöm inte att vi är enorma medmänniskor när vi hjälper andra med ett gott förhållningssätt, styrka, lyhördhet, uppmuntran, tid, omtanke, kramar mm.....♥
Jag kan tänka på mitt yrke ibland vad gäller barnen, att det är jag, en av många pedagoger, som har bl a i uppdrag att ge de här barnen, och mina egna såklart, verktyg till att bli stark, våga tro på sig själv, få en god självbild och känna sig betydelsefull! Jag tror att får barn detta kan det ge mycket senare i livet!
Att man har ett livsviktigt yrke råder det ingen tvekan om :)
 
Vi mår mycket bättre och känner oss betydelsefulla när vi får hjälpa andra, som vi känner och inte känner. Det kan vara oerhört tacksamt och uppskattat, ja kanske till och med en livräddare!
 
Som du ger, får du!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spännande byte!

 
 
Då är det klart sen en tid tillbaka att det blir jag & en "gammal" kär kollega som får öppna en avdelning på en annan förskola!

Det känns bra och som en riktig utmaning, ska bli roligt & spännande!
Men i början var det blandade känslor. Reaktioner som jag ínte väntade mig kom fram. Men nu förstår jag dem även om det kändes väldigt tungt i början och inget som var "mitt fel"! :( Det tog bokstavligt talat musten ur mig! Jag glömde viktiga saker hela tiden, all fokus hamnade på hur jag skulle "stå upp" för mitt val, förklara mig. Att det var mitt eget val, en chans jag nappade på! Med god erfarenhet i ryggsäcken,  jag kommer närmare hem, bilen kan äntligen få stå!! Så skönt =)
Det är en del i min utveckling, jag har lärt mig massor denna termin som jag kommer ta med mig. Jag är en väldigt flexibel person och har inga svårigheter att flytta på mig och komma in i ett arbetslag. För en gångs skull utgår jag från mig själv! Och ett speciellt känsligt läge är det ju när man är mitt uppe i "småbarnstiden" med barnen på dagis. Har aldrig stressat så mycket som under hösten. Å då mår man inte sådär bra som man ska.... Hoppas jag kommer känna att det hjälper mig lite i och med att jag behöver inte ta bilen, som ibland krånglar, man får ta bussen, hinna hämta barnen, pussla med tider för hämtning, utan har gångavstånd på 3 minuter till jobbet, för en termin iaf ;)
 
Idag blir det lugna puckar, familjejympan stod på schemat men vette tusan om vi orkar! Sedan är vi bjudna på glöggafton hos Figge, väldans trevligt! Får kusinerna busa av sig också♥
 
Kanske hinns det med att göra lite julgotta också! :)
 
 

RSS 2.0