Tre små russin....

 
 
 
...har precis anlänt hem efter några timmars lek o plask på Himlabadet hahaha!
Vi gjorde Figge o Élia sällskap och det var dunderroligt! Pauline fick inte nog av rutschkanan, Ellioten tordes åka en gång i stora kanan med Figge, modig liten herre det där ibland! ;)

Sedan var vi nöjda och intog en buffelunch i stan, gott!

Härliga lördag som kommer avrundas med tjejmiddag hos Maggi! Mat mat å åter mat, nam nam! =D
Småtrollen får mysa o slumra över hos mormor & morfar.
 
Nicke är uppe i tjottahejti, eller närmare bestämt Arvidsjaur, SM i starkeman är det som gäller!
Hejaaaaaa!!!♥
 
Synd bara att han gått och blivit sjuker, undra sa flundra hur det har gått???!
 
 

Hääälg!

Så är det äntligen helg, himla efterlängtad!!

Dagarna går i ett, hinner inte mer än att komma hem från jobb, kvällsmöten, göra mat sen stupar vi alla för natten hahaha. Nu är vi en väldigt seg familj, ja förutom Paulinen som verkar outtröttlig ibland såsom hon skuttar fram här, sjunger o dansar runt.
 
Fisalisa vår!♥
 
 
Igår var kidsen hos farmor & farfar när förskolan var stängd. De hade haft det såå "bedrövligt" som de brukar säga när man kommer ;) Ja de verkar haft det så hemskt så he he he...... Ute i flera timmar, matat ankor, lekt i lekpark. Nöjda o glada barn möttes vi av iaf, roligt!
 
 
Har börjat kursen " att utveckla förskolan inifrån" som håller på ett läsår. Känns mycket intressant, med nya möten och infallsvinklar. Men vet inte riktigt hur man ska hinna få ihop allt. Det är ju lite läsning inför varje gång och min hjärna är inte mottaglig för sånt kvällstid, då blir det som sömnmedel :( Å helgerna går åt till familjen. Aja, får trixa o fixa så ska det nog snart finnas struktur där också =)
 
Idag blir det en tur till kolonin & stros i skogen med barn & hund. Vi medtager en härlig matsäck!
 
 
 
 

Puuuh.....

Så var helgen över med alla dess kalas!

Elliot är supernöjd efter två dagars firande :) Och det är huvudsaken! Mamman är desto tröttare....

Veckan har, förutom av jobb o barn, bestått av inhandling o bakning, fixat o donat. Allt gick bra, lördag kom släkten. Roligt! Söndag var kompisarna bjudna. Å de verkade ha skoj! Men vi konstaterade att det är inte så lätt att ha kompiskalas för ett stort gäng i en liten lägenhet. Det blir trångt, spring o lek överallt. Så nästa år kommer vi nog tänka om hahahaha....
 
Efterklok! =D
 
 

Hurraaaaaaa!


 
 
 
5 år idag!
 
GRATTIS!!!
Lillspexarn vår ♥

Trotsade regnet!

 
 
Idag trotsade jag & barnen regnet och drog ner till stan. Inhandlade ytterkläder mm. Lunchade på donken, mötte upp mina föräldrar, strosade runt och avslutade med en fika!
 
Barnen var nöjda fastän vi var smått blöta. Sen åkte vi hem o myste, åt upp gårdagens pizza o lekte. Allt detta utan pappsen som jobbar 2 1/2 pass i sträck = 56 timmar i helgen!! Tråkigt, men det krisade tydligen :(
 
Nu sussar trollen och jag ska passa på att städa barnens klädlådor och ta kort på plagg som jag ska lägga ut på Tradera.
 
Nästa helg har vi storkalas för vår kommande 5-åring! =)
 

RSS 2.0