Babylekis!



Ska vi på idag!

På Drakborgen har de lekis för de små så det ska bli spännande :) Paulinen har varit där förut och tyckte det var rätt skoj, får se vad hon tycker idag. Det blir en date med kusin Noelia m fl =)

Fast inte känns det som att man har en baby längre! Det händer så mycket i utvecklingen nu och det är så fascinerande! Vad fort de tar efter oss vuxna, börjar prata, ta sig fram. Å inte minst det här med att busa, det förstår vi! ;) Oftast ska det busas, P vet så väl vad hon inte bör göra, röra osv men det är ju såklart det som är roligast!! Det förbjudna!
Men vi skrattar gott åt hennes bravader, allt hör ju till i utvecklingen att bli en egen individ och känna på vad man själv kommer tycka om eller inte. Man måste få se vad man klarar av!

Klättra är skoj, speciellt om man kan komma så högt upp som möjligt!

     

   

Å inte vill hon sova på kvällarna, då ska det mysas med pappsen o mamsen♥
Det blir lite tid i soffan innan vi till slut bäddar ner oss i sängen.


     

    Zzzzzz.......


Uppskattat med ledighet!





Dagarna rullar på, vissa intensiva, vissa mer lugna!
Känner överlag att det är väldigt skönt och uppskattat att få vara föräldraledig så länge som man är! Jag har väl inte tagit mig i akt och njutit på samma sätt som vid förra ledigheten dock :(

Har känt mig mer stressad denna gång, fast jag försöker att inte bli uppstressad men det är lättare sagt än gjort. Det är verkligen nåt som jag borde träna på, att inte ha bråttom, inse att allt tar tid och alla hinner få sitt. Men hur??  Svårt att intala sig själv när man är väl är mitt upp i det.... Men jag ska bli bättre på det! =) Måste vara positiv!


Nu ska jag iaf försöka njuta av tiden framöver, hela våren & sommaren, härligt!


Här hemma händer det saker hela tiden. Roligt att se hur Pauline tar efter brorsan, på gott och ont!
De har verkligen stor glädje av varann och det är så rörande att se. Vi kan riktigt se hur mycket de tycker om varann, helt fantastiskt♥ De mår som bäst när de får vara med varann. Och underhållande är de minst sagt!

För Pauline är det stort att få vara på Elliotens rum, då jublar hon! Klättra upp i sängen, kocka vid spisen, eller rasera nåt han byggt, ;) 

Busfröt vårt♥ 

     


Mammas pojke håller på att bli stor!! 5 år till hösten och han pratar redan om kalas o allt. Innan var han helt ointresserad av sånt, nu är kompisar viktiga! Pratar mycket om dem och tyr sig gärna till nya.
Hjälpsam är han här hemma också, vill ta ansvar och känna att han klarar av.


Storpimplarn vår♥





Om drygt en vecka ska jag & Ellioten ha egentid ihop. Då ser vi fram emot en helg i huvudstaden! :-)
Ska bli himla kul!!


Lek i solen!



Vilken härlig förmiddag det var idag! Solen sken och det var riktigt skönt så vi tog oss till en närliggande lekpark! Det grävdes, gungades och åktes rutschkana =)





























Ett år!



Så har lillgumman gått och blivit hela 1 år!♥
Sviiisch.... sa det. Vad tiden går fort!

Nu har vi en bestämd liten donna som ofta vet vad hon vill, har humör och gillar att busa, vare sig det är vid matbordet, med brorsan eller framför spegeln =)



Flirt flirt...


1-årsfirande!






















Pauline tyckte mycket om sina jättefina presenter, tack alla!!


GLAD PÅSK!





Glad Påsk! önskar snygga påskgubben! =)

Passa på att frossa i godis & massa god mat nu!!


Knega!



Imorrn blir det jobb, kul!

Det är en stor fördel att kunna hoppa in och knega o därmed spara in på en föräldradag, få in lite extra kosing och träffa alla rara barn & kära kollegor! :)


RSS 2.0