Badrumsinspektion :)



     


Vad svååårt......



det måste vara då!!
Har ingen karaktär för fem öre....

Har ju börjat med ett litet nyttigare liv. Nu får det vara slut på all sötsaksätande o fika hela tiden! Men ibland är suget såå stort så jag tror jag svimmar.... Det blir mera frukt istället. Mera grönsaker, fisk. Jag äter mycket ägg, galen i ägg! Blev en räk-och äggmacka till middag förut, man o barn åt blodpudding =/

Har ett inhandlat blomkålshuvud, kanske det får bli"kvällsfikat", kokt blomkål (med liten klick smör)........ ;) Nä tror inte det. Får bli en skål med flingor istället!

Hej hopp, galopp! 


Göra lika! Ha samma!


Klart den ene vill ha som den andre!
Kan tänka mig att det kan bli mycket sånt inom snar framtid :) 







Göllungar!


Lite jobb....



Blev det i fredags då de ringde och frågade om jag kunde komma, det krisade! Å det var ju inga problem, Nicke var ju hemma. Han hade bokat tid med handläggare på skolan. Men han tog med kidsen och det hade gått bra förutom en flamsig son mot slutet ;) Nicke tänker ju plugga till undersköterska efter jul på distans och det tycker jag är superbra! Alltid bra att ha en utbildning av nåt slag. Bra att ha i ryggsäcken inför framtiden.

Dagen gick fort, det är ju rätt kul att få komma ut och göra lite annat. Miljöombyte så att säga. Och helt underbart att sedan få komma hem och vara efterlängtad och få stora leenden från barnen, speciellt lillstumpan som skiner så fort hon ser mig =)

Igår var jag och snosan hemma medans Nicke åkte med Ellioten till Nordanede över dagen. Vi hade en lugn dag, eller jag försökte ta det lugnt iaf, med lite fönsterputsning, en god lunch med Björne på Barista. Till sist avslutade vi med, på egen inbjudan, middag hos min mor & far! Kände på mig att pappa hade gjort nåt smarrigt: lövbiff, klyftpotatis och persilje-och vilökssmör, mumma!! Ryktet spred sig och efter en stund dök även en stark man och en stark liten kille upp haha!

Denna dag har varit ännu lugnare som började med en lång morgonpromenad, garderobsstädning och slapp i soffa.

Nu ska jag lägga ut lite diverse på Tradera!



Brrr....



Nu är det minsann kallt ute!! Dax att plocka fram dunjackan (som först måste in på kemtvätt för jag vågar då inte tvätta den på egen hand). Den värmde gott under graviditeten! Där under fick stora magen plats =)

Idag slöt vi oss upp med Noelia, Helenè & svärmor i Birsta, där vi skulle få välja varsin overall till våra små töser som svärmor skulle ge oss! :-) Himla snällt!
Jag fann en bra tålig o jättefin Linderbergs overall i cerise! Det är dyrt med riktigt bra ytterkläder så det var verkligen uppskattat!




På hemvägen stannade jag till i stan och strosade med Pauline i vagnen, det var ju strålande väder! Hon slumrade mesta av tiden. Slank in på HMs rea och fyndade ett set till gumman. Där vaknade hon till och var på ett strålande humör. Surrade på sitt lilla sätt och skrattade. Ville busa hela tiden. Så där stod man mitt i butiken, i sin egen lilla värld och lattjade med sitt barn ;) Tog tillvara på stunden så att säga!





Igår droppade vi in på bvc för en mätning & vägning; 7735g och 66,5 cm. Växer sakta men säkert :)


Oj, jag som sa att jag skulle återuppta träningen i morrn bitti vid 7! Hmm....får se hur det blir med den saken.....=P


8/10-2011



Är dagen då Pauline döptes!
Det var ett jättefint dop. Många kom och vi fikade i församlingsgården efteråt. Vi är mycket nöjda med allt!
Tack Björn för att du vill vara Paulines fadder!
Superfina presenter fick hon också, tusen tack allihopa =)

















Lillbusan!



En busig liten tjej är hon vår Paulinis. Otroligt vilken glädje de ger dessa små liv! Man kan sitta och beskåda och skratta åt allt de gör.

Pauline har börjat busa när man ger henne mat. Då vet hon precis vilken knapp hon ska trycka på hehe. Hon spottar och pruttar så all mat flyger och hon tycker det är dökul =) Nu har hon fått för sig att alltid göra det. Och tar man bort maten blir hon ledsen, lillsnärtan!
Å hon har så roliga läten ibland, upp o ner. "Dada" och "Blabla" låter det nu.
Hon sitter helst på golvet o grejar o fipplar med leksakerna. Nu känns det som att det går fort. Man kan ana att hon vill upp på knäna och röra på sig. Har provat gåstolen lite grann men det är helst hoppgungan eller golvet som gäller.




Favoritsaken!


Elliot gillar att trigga upp lillasyster, få med henne på noterna liksom :) Å det får han. De skrattar gott ihop! Nu börjar man verkligen se personlighet. Himla kul!

Bus i sängen!



Lilla ♥


Nu är det slut på veckan.....



.......det är dags för söndagsmys! Klappar mig på axeln efter denna helg, känner att jag måste göra det för att peppa mig själv. Ska bli lite gotta i soffan :)

Är sjuukt trött. Nätterna består ju ibland av mycket vakentid, inte konstigt med en liten♥  och en större som vaknar tidigt och har alltid gjort! Paulinen kan ibland få för sig att hon är pigg och vill inte sova, trots matintag och blöjbyte. Och dagarna har få andningshål när Nicke jobbar. Lägger jag mig för att vila när barnen vilar är det precis som att jag lurar kroppen att få sova länge och vaknar efter ca 30 min och är helt skakis. Hjärtat slår i 150 knyck och det känns som man stressat ihjäl sig! Ingen skön känsla.
Idag har huvudvärken suttit i hela dagen. Värkpillren hjälper inte. En lång sömn är nog det enda som kan bota.

Måste säga att Ellioten gör det såå bra som orkar gå ut flera gånger på promenader var o varannan dag när Theo behöver rastas! Jobbigt är det ju så klart på kvällen, runt kl 18 när vi måste ut sista turen, då är han såå trött =/ Och att lämna han hemma själv är INTE något alternativ. Tänk om något skulle hända...
Har alltid Pauline i bärselen när vi går på promenaderna, enklast så. Men nu när det börjar bli kallare är det nog vagnen som får gälla och bädda ner henne gosigt o varmt.

Man får ju tänka att det är bara såhär under en period, sedan går det lättare.
Till veckan blir det dopförberedelser!

Mot soffan!


RSS 2.0