SOMMAR!






















Home sweet home!




Hemma igen och det känns skönt!
Nog för att det alltid är behövligt att byta miljö ibland men efter ett tag längtar man liksom hem ;)

Men vi har haft det supermysigt! Frösö zoo blev det först sedan mot Åre. Lite stros på stan, promenader, restaurangsbesök, bastu och Åreskutan blev det!














































På hemvägen svängde vi självklart (trots ett litet försök till protest från Nickes sida) in på Åres chokladfabrik!! Himmelen för mig! =)

Slutade även med att en Nicke handlade några strutar haha! Där ser man!


Imorse fick Elliot & Pauline en efterlängtad kusse! Grattis till världen Noelia =) Helenè & Jonas bebis!




Åre



Imorgon åker vi på en liten minisemester till Åre!

Tillsammans med Figge och hans familj och våra föräldrar tänkte vi se vad lilla Åre har att erbjuda. Var ju typ 8 år sedan jag & Nicke var där, tältandes i spöregn bland miljontals äckliga knott som klistrade sig fast på hela kroppen så fort man vistades ute!! Vidrigt var det och det gör jag aldrig om....tälta i regn alltså ;)
Den här gången har vi hyrt en 4 rums lägenhet m bastu!

Typiskt nog verkar vädret inte bli så mycket bättre när vi kommer men vi får försöka ha det trevligt ändå!

Bye!


Det rullar på....



Dagarna flyger förbi, sommaren går alltid fort. Men visst är det härligt när det är fina dagar och man kan hitta på saker att göra ute.

Mycket badande har det blivit! Grillning på kolonilotten m familjen mm. Även lite rensning inne vid sämre väder. Lämnat en del på fyndis, Erikshjälpen, lagt ut på nätet. Är det nåt jag aldrig kommer bli så är det en samlare! Kommer det nåt nytt hem försvinner oftast nåt ut eller skänks. Förnya sig vill man ju emellanåt men för mycket saker runt om mig gör mig tokig. Fast det är ju en sak jag har dille på; lyktor av alla slag hehe..... Dem har jag nog för många av ;)

Pauline växer så det knakar! Nu var det ett tag sedan hon vägdes o mättes men större känns hon iaf, matglad tjej =) Och temperament har hon! Uj uj vad hon kan bli arg. Kort stubin också. Sorry men det har hon definitivt ärvt efter mig! Annars är hon en gladskit på snart 4 månader som tycker om att suga på allt i sin väg. Blir stadigare o stadigare i nacken. Rullar från mage till rygg. Surrar i babysittern och är galen i sin storebror och följer han med blicken hela tiden och lyssnar på han.

Att få beskåda samspelet mellan syskon, det är helt fascinerande! Jag kan sitta knäpptyst o stilla och bara titta på deras miner och uttryck. Såå intressant!


Jag börjar redan längta efter att få göra en liten utlandsresa med min familj. Några dagar i en storstad nånstans, typ i Spanien eller Portugal. Så har man lite av båda, citykänsla och sol & bad. Får se om man får ihop nåt till nästa vår/sommar. Jag drömmer vidare iaf!

Idag åker vi och hälsar på bror Björn. Ellioten var sugen på att busa med hårbollarna Miso o Sushi!
På fredag drar vi på en liten minisemester till Åre. Typiskt nog så ser vädret inte så lovande ut :( Som vanligt när vi är där. Men blir nog trevligt ändå tillsammans med bror & familj och mina päron!






Ugglor!



Jag har en liten förkärlek till ugglor, från att Elliot var bebis :) Det har blivit kläder o filtar med ugglor, senast en tavla. Sett en mysig ugglenattlampa nu också som jag skulle vilja ha till Paulines rum senare. För en tid sedan såg jag på en väns blogg, denna och föll!

 Så söt!




Idag fick lillgumman en sådan här av sin tremänning Marion m familj! =)


Tusen tack, älskar den!♥
Det kommer nog Pauline göra med!


Kvällen är räddad!



Nicke kom hem i morse efter att ha klivit av sitt sista arbetspass för denna vecka. Han hann vara hemma en liten stund och snusa på barnen, ja på lilla sambon också ;) Sedan for han iväg med starkemangrabbarna upp till Sorsele där det ska tävlas imorron! Men innan sprang vår gullepappa ner till affären. Han läste precis min och Elliotens tankar! =)

Kvällen är räddad!





Favoriter!


Lycka till i helgen Nicklas, vi håller tummarna!


Spikarna!




En kvällstur till Spikarna blev det tidigare i veckan!
Ett litet knytis med tjejerna, superhärligt, trevligt & mycket roligt =)
Lillsnosan fick också följa med och hon tyckte nog det var rätt mysigt!


















Kalashelg!



I helgen har vi varit på inte mindre än 3 kalas!
Igår fyllde min kära far år och det firade vi på lotten med grillning och fika :)

Idag var vi och firade Vera, släkting till Nicke, som fyllde 82, och efter det var vi bjudna till Elma som fyllt 1 år! Elliot hade roligt med Oscar och man kunde höra Elliots klingande skratt från grannens tomt där han hade skoj åt något ;) Han fick även göra det han tycker bäst om, att bada! I poolen, fast det blev ett snabbdopp!

Tur med vädret har vi haft dessa dagar! Å varmt, pust =P
 Skönt att det kom en skur på eftermiddagen idag.

Jag har suttit och gått igenom saker här hemma och i källaren som jag ska sälja på blocket och Tradera. Har skänk mycket i mina dar men nu tänkte jag minsann tjäna en liten slant på det också! Nuförtiden går det ju att sälja nästan vad som helst. Folk nappar på det mesta till ett bra pris.

Nu till soffan! Fast borde egentligen vara sängen =/

Gokväll!



Sommarbarn!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Värker =(



Nu är det vila som gäller, så gott det går!
 
Inflammation eller dyligt har jag fått :( Värker från nacken ner i ryggen. Inte första gången jag drabbas. Hänt förut när man jobbat tungt, lyft, burit mycket. Och har väl gjort det nu med. Pauline tycker om att vara i famnen, att somna vaggandes när man går runt med henne. Har gått långpromisar med vagnen som är halvtrög o köra. Burit upp o ner för trapporna. Sedan har det väl byggts på mer o mer. Monotona rörelser. Till slut gör det ont.

Tur jag har Nicke som masserar mig o passar upp♥
Hoppas det går över av sig själv. Förut har jag fått vända mig till sjukgymnast.
Håller tummarna!


Grattis pappis♥


Och grattis även farbror Jonas! =)




31 år idag!

Hipp hipp hurra!


RSS 2.0