Strålande dag i vänners tecken!

Idag var vi hembjudna till A-C & family i deras fina hus!

Solen sken och vi njöt av lek och av att få vara ute. Springa in o ut, härligt!
Det bjöds på god lunch o fika och det var väldigt trevligt att träffa alla, få surra lite. Avkopplande! =)
Elliot lekte av sig med Lukas o Rasmus som han längtat efter. Å man kan ju gissa vart lilla donnan höll sig mest! Japp, i rutschkanan såklart hahaha ;) Fast det blev lite lek med goa´ Emelie på rummet också!
Småpinglorna♥
 
Tänk vad vissa saker kan göda ny energi o ork! Som denna dag, det gav mycket!
 
Tack snälla A-C m fina familjen för en toppendag!
 
 
 
 
 

Snurrigt...

är det i skallen just nu =/

När man är borta under en "lång" tid från arbetet hinner saker o ting förändras. En massa nytänk, nya direktiv större ansvar mm. Försöker smälta lite nytt och landa i allt men känner att det tar längre tid nu när man har full rulle när man kommer hem till 2 barn, hund, hushåll osv.

Det är inte förrän nu, efter kl 8-8.30 på kvällskvisten, som man kan slänga sig i soffan och ligga o dregla av slapphet ;)
Nog för att man kan säga att man är van att kliva upp innan tuppen när man har två morgonpigga små troll men fasen vad trött man är nu när jobbet kommit igång. Varje morgon är en utmaning, en kamp mot klockan!
 
 Det har gått jättebra för både Pauline & Ellioten på nya förskolan. E vägrar följa med hem ibland och intar värsta attityden, synd bara att den inte biter på lilla mamman som tar sonen "under armen" och går hemåt hahaha....Inget omhuldande här inte, inte tid med sånt.
Pauline kan också vägra men är lättare att avleda, för tillfället iaf =) Hon tycker inte om att få ett nej, då tar hon i ända från sina små tåtissar! Slänger sig på golvet eller soffan. Det kan vara rätt underhållande, man får hålla sig för garv varje gång!
Ser iaf fram emot en helg med vänner, och lite lugn!
 
 
 
 

Inskolning!

 
 
 
Första inskolningsdagen för Paulinen var det idag och det verkade ha gått jättebra! :)
Rutschkanan blev en favorit på en gång!
 
 
Mammas "stortjej"♥

Mjukstart...

 
Är det på jobbet denna vecka och det känns bra!

Sen kommer det bli intensiva dagar med inskolningar, långa dagar med kvällsmöten och dyl. Är redan sugen att göra en liten storstadstripp till hösten så man har något att se fram emot =)
 
 
 
I lördags var vi på barnens dag på Norrporten och tittade på Sean banan. En ny favorit hos Elliot!
 
 
 
 
 

"The End..."

Ja, snart är det slut på det roliga! =(

På måndag börjar arbetet på fullt allvar igen efter 1 1/2 års föräldraledighet!! Då är det dax att kasta sig ut och jobba heltid. Första veckan kommer nog kännas motigt men sen blir det vardag också. Kommer dock sakna den här tiden hemma med de små, kanske har varit sista gången =/
 
 
Mina två små hjärtegryn, de finaste jag har!
 

RSS 2.0