Fredagsbus!



Spexarn :)

     

  


Nästan hela.....



familjen♥

Saknar två små grabbar dock!


Lapplisa =)



Idag blev det en träff med Meral på stan. Vi tog en surrstund över en kopp på 1891, och pratade om ditt & datt! Trevligt att göra något utanför väggarna. Efter det tog jag & P en sväng på stan, kikade på allt höstnytt, inhandlade lite nödvändigheter. Paulinisen var nöjd hela tiden, sitter och kikar från vagnskanten så förnöjsamt.

Hon tycker om att sitta och kan göra det längre stunder nu.



Ofta glad!

Hon har upptäckt alla smålappar, de är roligast!





Lapplisa♥


Hon har börjat blivit medveten och reagerar när hon träffar andra. Idag var mina föräldrar förbi på kvällskvisten så jag slapp dra ut barnen när Theo skulle ut o rastas :-) Så länge jag inte var i krokarna var det gråt mesta av tiden :( Kunde tom höra henne när jag gick på affären på ärende. Stod huuur länge som helst i kassan då kunden framför hade problem med betalningen, då blir jag lite lätt stressad kan man säga!!
Man vill ju helst vara där och trösta! Men det är ju en "fas" så det går över snart.


Nu har vi bokat fortsättningskursen på babysimmet! Tycker det är så himla mysigt och Pauline är som fisken i vattnet. Hon stortrivs! Skönt med en rutin utanför hemmet där man kan träffa andra. Funderar på om man ska hitta på nåt mer, babysång el dyl. Fast å andra sidan har man det ganska fullt upp när Nicke jobbar dygn så man orkar inte så mycket.


Dagarna känns kallare nu, tänkte ta en runda i morgon och kolla på åkpåse till vagnen. Såg denna fina på en hemsida!




Kanske kanske blir det en sådan........


Härliga höst



Visst är hösten härlig, så länge solen lyser!
Idag tog vi en tur runt Sidsjön med mina föräldrar.




     


Min starka man :)



Idag var vi och kikade på när Nicke tävlade i starkeman. Fyy så tungt det såg ut, ja det gör det ju alltid. Man blir liksom alldeles svettig själv bara av att se! Men duktig var han, hamnade till slut på en 7:e plats av 12 tävlande, så han var nöjd!

Många var det som var där. Elliot tyckte det var kul att kolla på pappa =) Han klarade av att se alla grenar utom den sista, då kröp det i kroppen på han, dessutom så hade vi ju hunden hemma som behövde rastas.
Vi är stolta över pappsen "Biceps Nicke" som han så fint kallas av sina kära tränarpolare :-)




Pauline var också nöjd i sin vagn, så länge hon såg nånting. Och fick lite krubb emellanåt ;)

Nu är man helt slut efter denna dag som vistades ute i härliga solen. Nicke är på bankett med gänget sedan blir det visst utgång. För mig är det soffläge med lite chips som gäller!


Knaperi knaperi......


Birsta......



......city besök blir det lätt lite nu & då nu när man är föräldraledig =)
Förra veckan mötte vi upp Helenè & Paulines supersöta kusse Noelia för lite shopping, lunch o surr! Väldans trevligt!!

Idag träffade vi Ann-Cathrine & fina Emelie för detsamma, mycket roligt!! Skönt att få komma hemifrån en sväng, strosa och få prata en skvätt :-)

Givetvis fann jag lite snyggt till barnen, underkläder till storkillen och lite smått o gott med uggletema till stumpan!





Jag som äälskar ugglor fick syn på en massa med dessa på men nån måtta får det ju va`!!
Hm...Tror jag ska byta dessa till nästa storlek då hon nästan inte har några kläder i den storleken.

Fast har även spanat in en jättefin filt med ugglor på Lagerhaus som hon kan ha senare i vagnen hoho ;)


Sen kunde jag inte låta bli denna söta vinterbonad som jag fyndade för ingenting!




Så himla gullig!


På lördag blir det ännu en sväng ut men då är det för att kolla & heja på pappa Nicke som tävlar i Starkeman.

Ska bli kul!!!


Hopp i säng nu ja`!


Lyckat!



Kalasfirande blev det i helgen med släkt & familj! Vi bjöd på hemmagjord pizza och tårta. Numera storprinsen hade inte alls tid att äta nånting. Kan man ju förstå när man får så roliga prylar att testa och leka med :) Ellioten var supernöjd och glad över allt han fick, tacksamt barn! Verkligen kul. Får se om det blir mer kalas framöver med kompisar, helgerna framöver är ganska späckade =/

Igår gick Nicke in och jobbade extra och idag jobbar han igen, puh. Ingen rast ingen ro. Och med en 4 åring som skulle behöva massa stimulans samtidigt som man har en liten bäbis och en hund också att tillgodose, det är ibland en utmaning!

Så idag tog vi vårt pick o pack till Norra berget och lekte några timmar. Lillstumpan var så nöjd så i vagnen, så länge hon får sitta upp och titta!











I morgon är det babysim igen. Det är så himla mysigt. Pauline älskar att få bada i bassängen och flyta runt. Man kan se att hon börjar bli lite nyfiken på de andra små minikompisarna. Trots att det endast är 30 min så räcker det gott och väl för de små. Efteråt är de rätt trötta o hungriga. Det är ett projekt när man ska duscha efteråt, då är det inte så kul längre. Gråt, missnöjdhet, hunger. Det blir ett rätt så snabbt besök under strålen då! Haha.....


Funderar definitivt på att gå fortsättningskursen eller vänta till våren. Det är ju ingen brådska, den är ju upp till de är 2 år. Ska fundera.....



Grattis älskade onge!



På 4-årsdagen!





Tänk vad tiden går i raskande fart! Känns nästan som igår han kom till oss den här lille mannen =)
En kille som älskar att vara ute, sparka boll, bada, springa. Som avgudar sin lillasyster, säger att han älskar oss hela dagarna ;) Han älskar även tåg & dinosaurier, vilket givetvis paketen innehöll imorse som han fick av oss!

En kille med hetsigt humör, bestämdhet, enorm glädje och bajshumor!

Idag ville han vara hemma......till en början. Sedan ångrade han sig och ville gå på förskolan men då hade ju jag redan ringt och meddelat att han inte kommer. Aja, så är det nästan hela tiden. Vet inte riktigt vad han vill, man får lixom bestämma åt han. Vi tog en lunch på donken, sedan lekte vi i hamnen. Resten av dagen har han tittat på den nya dinosauriefilmen och kört med Tomas tåget banan han fick. Träffsäkra presenter med andra ord :)

På lördag blir det kalas för familj och släkt med hemlagad pizza & tårta. Det ser han och vi fram emot!

På kortet har han på sig samma tröja som på förra årets grattisbild hahaha! Han har inte växt så mycket kroppsligt men för oss har han blivit storkillen♥

Hurraaaaaaa!


Lugna gatan...



har det varit i veckan!

Har inte gjort så mycket, mest varit hemmavid. Babysim på tisdagar! Supermysigt!
I onsdags bjöd vi hem Jonas, Helenè & deras söta lilla Noelia hit på lunch. De fick med sig en kasse kläder efter Pauline. Är ju jättebra att kunna skicka dem vidare till kusinen som kan ha dem i sin tur =)
Igår var vi bjudna till Alnön i deras stuga. Jonas & Nickes kusse Jenny är här med sin familj från Uppsala. Det blev go fika, surr och bebisträff. Elliot & Idun lekte och härjade, sockerkicken slog nog in där ett tag tror jag! Härligt väder var det ju, kanske den sista sommarkänslan av sitt slag innan höstens riktiga intåg. 

Idag är vi bjudna till svärföräldrarna på mat! Känns väldigt lyxigt att få komma bort och slippa laga mat för en dag faktiskt ;)

Till veckan går lillprinsen vår och blir stor, 4 år!! Storkalas för familj och släkt blir det på lördag.
Ska bli trevligt :-)

Lilldonnan har fått smakat en massa nytt, pureér o gröt. O det har gått ner utan problem. Matglad tjej!







Helgen i bilder

   


 


6 år!



Går vår lille puff och blir idag! Grattis Theodor :)


RSS 2.0