Shopping!


Nytt till Ellioten!


  


Plus ett par svarta täckisar blev det till bubbas under gårdagens shopping. Såg när jag kom till kassan och tjejen slog in tröjan med ugglan att den stod under kategorin flickkläder (!!!). Vilket jag inte hade registrerat innan men jag tycker den är så fin och inte alls speciellt "flickig". Tycker den kan bäras av både tjej som kille!!
Själv söker jag med ljus & lykta efter en dunjacka el dyl som jag kan ha med växande mage. Vill absolut INTE frysa i vinter!
 Vill dock inte spendera så mycket på en eftersom jag måste skaffa en i en eller två storlekar större. Får se vad jag hittar.



 
Hej då, ludentå!



Familjekväll♥


Kvällen har tillbringats med min kära familj!
God mat i indiskt tecken bjöds det på hos Fredrik, Natalia & fasters favvistjej Élia = )
Myysigt värre var det!














En stolt Ellioten gav sin söta kusselina en jättefin present som hon kan ha hängandes på sitt rum : )

Ps. Med respekt av föräldrarnas vilja lägger jag inte ut bilder på Élia.


Grillfest!

Brrrr.....huttrar fortfarande!

På eftermiddagen var det grillfest på Elliots förskola och det är ju alltid lika roligt, att se barnen leka ihop, surra med föräldrar, och så blev vi ju bjudna på både korv, kaka o dryck! Inte illa : ) Uppskattat! Till barnens förtjusning, hmm säkert även föräldrarnas ; ), kunde nog se en o annan med näven full hehe, bjussades det även på popcorn & chips! Gissa om skålarna satt fastklistrade vid deras små händer =D Riktig fest med andra ord!

Men fyy vad kallt det var, isande vindar. Var tvungen att springa in och värma mig lite då & då. Borde ju vara van då man är ute mycket i och med jobbet men icke....nu är det vinterbonaden som gäller!

Lägger in en bild på Elliotens rum som jag tyckte blev mycket bättre nu med ny matta och lite mer yta.




Till helgen blir det middag hos brorsan (Figge) m familj!
Vi har börjat med att en gång i månaden håller någon i min familj i en middagsbjudning. Ska bli kuul att träffas och speciellt få snusa på Éliagumman!


Tänkte även återuppta familjeleken till helgen. Kan vara behövligt att både mor & son rör på sig. På söndag får vi se om vi går på knattebio :-) De visar Alfons!


Nä, nu ska här läggas en liten kille, sedan tända ljus och överbelamra soffan!






Soffbästisen!







Ellioten med sin trogne soffkompis roboten :o)


Morgonstund har guld i mun!



Go´ morgon!

Fick mig en behövlig sovmorgon idag, härligt. Grabbarna var uppe vid halv 6! Då var inte jag redo att stiga upp!
Tände ljus och intog frukosten, ägg, ostmackor, té & vindruvor (som jag har craving på för tillfället)  på egen hand & läste tidningen i lugn & ro! Ljuvligt = )



Ha en bra dag alla!


Nytt!

Hej hopp!

Veckorna rullar på och snart är det freeeda`! Så härligt, ledighet är mycket uppskattad nuförtiden! Magkatarren dyker upp vissa dagar och håller i sig, igår nästan hela arbetsdagen ut : ( Inte konstigt att man är helt slut på kvällskvisten och däckar halv 8 bredvid Ellioten! Så det ska bli skönt att få vila upp sig en aning.

Vi är bortskämda i helgen då Theo fått följa med svärföräldrarna till stugan, han älskar ju att få kuta runt där som en fri fågel = ) Vara ett med naturen! Theo har i höst fått börja på hunddagis och vi är supernöjda med det!! Mysigt ställe med trevlig personal. Dock lägger Theodor in tvärniten varje gång vi ska dit och blir helt galet uppspelt när man kommer och hämtar han och springer med eld i baken till dörren, så bråttom har han haha..... Men han får ju träffa andra hundar där, speciellt bror Frazze, bästa polarn sin! Roligt att de har varann :-)

Idag var jag med Ellioten & Björne på Ikea och inhandlade en ny matta till lillsnoddas rum. Jag är mycket för stjärnor i barnrum, stjärnpåslakan & E:s stolar har ju små stjärnor på och tänkte att denna skulle passa!

SNÖA STJÄRNA Matta, kort lugg grå Längd: 130 cm Bredd: 70 cm

Elliot blev jätteglad över den! Och mamsen blev nöjd!

Imorrn slutar man tidigt, inte illa ; ) Vi tänkte passa på att gå på Bite Line på em och inta deras pizzabuffé! Ska bli gött! Sen blir det en film på det, Avatar lutar det åt.


Blev tidigare idag undersökt av Elliot som skulle "lyssna bebis i magen"! Utrustad med stetoskop i högsta hugg lyssnade han och hade ljud för sig, precis som han om han hört det förr =D Göllunge där! Sedan skulle han lyssna på bebisen i pappas mage hehehe.... Jodå, klart Nicke är skengravid även denna gång. Lika bra att passa på eller?!

Oops, klockan tickar, bäst att knoppa!




En supersöt liten hårtuss!

Kan inte motstå att få dela med mig av denna bedårande lilla misse, man blir ju alldeles kär!



Brorsans (Björne) kattunge Sushi! *Smälter*



Theo var väldigt intresserad ; -) "Hmm kanske en nybliven busarkompis!"





En störtförtjust Elliot!


   


Höstuppiffning!

Long time ago........

Veckorna flyger förbi och bloggen kommer just nu i typ 10:e hand : ( Långa arbetsdagar & en tjurig förkylning med ögoninflammation, hemsk hosta och magkatarr på det har tagit den mesta av min tid de senaste veckorna. Ellioten har varit go´gubbe och frågat mig "Går det bra mamma?" under hela tiden. Lillhjärtat mitt, så gulligt av han♥!! Var hemma några dagar, alldeles däckad, men blev bara en aning bättre så tog mig till vårdcentralen och fick hostmedicin utskrivet. Skönt, nu sover jag på nätterna!! Har sovit i gästsoffan i 2 veckor pga rethostan, så det var nice att få återkomma till sin egen bädd = )
Nu mår jag mycket bättre, orken är tillbaka och idag blev det som sagt lite höstuppiffning här hemma.

Nya enkla panelisar har satts upp i köket. Ville ha några med lite retrokänsla.



Loppisfynd! En lampfot i guld. Varit på jakt efter en passande skärm till. En svart genomskinlig blev det. Jättenöjd!

 

En vit karmstol fyndades på Svartviks loppis i somras. Jag gillar den skarpt till "skrivbordet", dock inte min vältränade sambo som var gång han sätter sig i den fastnar!! Å han ska promt sitta i den =P Den är väl kanske i det bredaste laget hehe...... Men snygg! :-)




Ikväll piffade jag även till vår lilla pudelpuff! Snaggad & klippt. En riktig stilig hunk blev han! 
Theo har även han varit sjuker, stackarn = ( Han åkte på kennelhosta. Jobbigt var det i början när han kräktes en massa slem överallt och hade hosta. Fyy, man led med han! Men nu är han frisker igen och är tillbaka på hunddagis.

Nu ska jag lägga mig i söffa med lilla kulmaggen och kika på film! 

Ha det gött!

 


RSS 2.0