Lugn dag....

idag.....
 
 
Veckan har varit intensiv med extra långa arbetsdagar, kvällsmöte. Igår blev det vab då Paulinen kräktes torsdagkväll :( Men det var enda gången (håller tummen)! Sen har det inte varit nå mer och hon har varit som vanligt, piggelin o busig. Så måste ha varit en väldigt lindrig art eller någonting annat. Hon kan ju lätt föräta sig, är matgladare än vad brorsan var ;) Hon kan äta i flera omgångar så man får stoppa henne ibland!
 
Nu tupplurar hon sött, Nicke är med Elliot på familjejympan och sedan kommer Figge & Élia hit o vi käkar lunch ihop. Blir hämtmat a la burgare :-)
Ska börja kika på vad man kan tänkas bjuda på på nästa helgs tjejmiddag, min tur att ha!! =D
 
Spånar även på lite klappar. Dax att planera inför julen..... som vi ska vara här hemma o fira med bror o fam, mamma o pappa, svärföräldrar! =)
Trevlig lördag!
 
 

Helg i raketfart

 
 
Helgen fortlöper snabbt och man försöker hinna med alla tusen ting som behövs göra men det är bara att inse att det är omöjligt... :(

Att man tom måste ta med jobb hem o sitta o skriva gör det inte lättare.. Det är en tung period men bara bita i det sura äpplet och vara effektiv. Jag är iaf väldigt glad och ärad över att i januari få med en och öppna en avdelning för småbarn!! =) Vet att det kommer kräva en hel del men det ska bli spännande och utmanande, och roligt att få jobba med en fd kollega igen! Plus att det är hemmavid så bättre kan det inte bli :-)
 
Igår styrde jag o barnen mot farmor & farfar i Nordanede. Vi gick på marknad, köpte med oss segkakor och Elliot fick med sig en pimpelsil (eller vad den nu kallas) som han önskade. Nöjd kille var han när han sedan fick prova den i sjön med farfar :)
 
 Hemfärden var dock inge trevlig. Avskyr att köra i kolmörker med dunkat huve men vi kom iaf hem!
 
Idag är vi bjudna på gudstjänst i kyrkan, Paulinen ska få ett dophjärta ♥
På med finmunderingen!;)
 
 

Mot sin ända....

.....helgen sjunger på sista versen och det har varit en väldans bra sådan!

Igår var hela familjen på familjegympa på Friskis och det var en succé!
Barnen älskade det så det lär bli fler gånger. Tror Nicke tyckte det var lite halvjobbigt, kanske lite konditionsträning skulle behövas ;)
 
Idag firade vi farsdag med litet paket & Nickes favvo, prinsess stubbe! ;) Sedan var vi bjudna på lunch hos farmor o farfar, där det också blev klippt! =) Ellioten blev en riktig hunk i sin nya frilla!♥
 
 
Pauline toppade sig och tyckte det var roligt att sitta i frisörstolen med Elliot! :-) Tack snälla! Sedan vart det lite "busslek" med farfar som chaufför hehe....
 
Efter "bussturen" bar det iväg till mina föräldrar för middag! Kusinerna busade järnet, det dansades o åts.
 
Nöjda barn-nöjda föräldrar!!
 
Nu ladda inför en ny vecka med jobb, kvällsföreläsning, lönesamtal, julmarknad mm!

Heldag....

.....hos svärisarna blev det idag! Gott käk, lek & bus med söta kusin Noelia och trevligt surr med allihopa!

Nu är både barnen o föräldrarna nöjda =) De små sussar och vi vuxna slappar vid dator o i soffan.
Jag ska avrunda den här dagen med en härlig kvällspromme med Theogubben!
 
Har precis bokat klipp o färg på nya favoritsalongen Salong Barock! I slutet av månaden är det dax att få bli ompysslad och snygger på huvet ;) Blev så jäkla nöjd sist jag var där, de är suuperduktiga!! Och de har bra priser också, STORT plus i kanten! :-)

RSS 2.0