Kosläpp!



I söderåsen i lördags! En mysig dag med massa folk & massa kossor :)
















Lite av en "folkfest" kändes det som. Över 2000 pers. Själv tyckte jag väl att det inte var så märkvärdigt men barnen gillade det. Huvudsaken! =)


Otrevlig!



Köpare på Tradera hade jag, tyckte jag iaf!

Som var oerhört missnöjd med en vara jag sålt till henne. Det visade hon genom att bara skriva negativt om objektet, hur jag hade framställt bilden mm och ville ha alla pengar tillbaka. Men kom igen! Hur orkar man! Tänk om alla som var missnöjda med sina köp skulle vilja "returnera", vad tidskrävande! Och jag anser att man har ett ansvar att reda på mer om varan man är intresserad av om man undrar något. Inte bli förbannad över något som inte stod i annonsen. Det händer att man inte skriver om allt. Och har man en fundering så fråga!! Svårare är det ju inte. Man kan inte förlita sig på en bild helt enkelt.

Grrr, blir irriterad på sånt!


Heeeja!



Så då gick skitbraiga Loreen och vann hela Europas hjärtan!♥
Äntligen kom Sverige med ett fantastiskt bidrag som slog rekord :)


Gårdagskvällen var väldans trevlig med tjejmiddag hos Kicki. God mat i alla former & skratt o tok är summeringen! Å inte för att tala om den tropiska värmen, guuuud vad härligt. Jag ryser varje gång vi får den för den är så ljuvlig! Lite kläder, solbrillor & vara ute. Niiiice!

Vi var ju på kosläpp igår också, ett inlägg om det m bilder kommer senare!


GLAD MORSDAG!♥





Säsongspremiär!



På kolonilotten var det idag!
Fika (vi ÄR ju familjen fika!) stod först på "schemat" ;) Mor & far har att göra där och de tyckte att nästa gång vi dök upp skulle det vara i arbetskläder! :) Klart man vill hjälpa till men med två kidz känns det lite överambitiöst att rensa rabatter, kratta, plantera mm. 

Paulinen vill ju bara gå, helst upp o ner för "trapporna" så där bör man hela tiden hålla handen. O brant är det ju på tomten så får hon upp lite fart, ja då går det rakt utför, aj aj. Elliot klarar sig själv, dock vill han göra så mycket o hemskt gärna hjälpa till. Han kan vara snabb att roffa åt sig nåt så det är bra om man har lite koll där också ;) Men det är roligt att han vill lära sig och bistå sin medverkan!


Kusin Élia var ju också där och då blir allt lite extra kul för lilleman =)








 




 
*The Bergström brothers*!





Flitige far!








Linslusen♥


En härlig dag!


"Lilla" flaskan ;)




Gluuupsk!


"Nya" barnrum!




Snälla farfar Tommy har i dagarna två (han var sketasnabb!) målat & tapetserat Elliotens & Paulinens rum och de blev sååå jädrans fina!!♥

Vi är supernöjda med resultaten, tapeterna var ju så himla läckra tycker jag. Och roligt när man märker att kidzen gillart!!
Jag fick inredningsnoja som en galning på en gång och massa ideér =))


Se här!

Paulines lya







     





Elliots lya











Ellioten fullkomligt älskar sin tapet som han var med och valde! Han ville ju ha någon med grönt i och det fick han :)) Jag älskar den jag med, gör rummet större när ränderna ligger vertikalt. Hylla och tavla ska upp, sedan såg jag en snygg taklampa med stjärnor på som jag tror skulle passa eller det kanske blir för mycket av den varan....stjärnor alltså ;)

Paulie tycker om att vara på sitt rum, speciellt att klättra upp o ner överallt o balansera. Elliot är på sitt rum men känner sig nog lite ensam, så imorse gick han in i syrrans rum och plockade med sig en massa leksaker i hopp om att hon förr eller senare skulle dyka upp i hans rum för lek! Göllunge där! ♥

Pauline traskar på nu och igår sprang hon för första gången på Drakborgen! Tänk vad envisa de kan vara de små liven, när de väl lärt sig något då är det det som gäller. Hon skulle tom gå på det våta golvet på badet och det slutade ju med att hon halkade hela tiden. Men det stoppade inte, hon var lika snabbt uppe på benen igen :-)



Lilltulta


Lyckad kväll!



Allt gick som smort igår! Då var det dax för tjejmiddag a mi casa!
Denna gång hann jag med allt i tid, ingen stress och alla rätter blev riktigt bra!
Och goda hoppas jag! Det verkade så på åtgången =)

Förrätt: Våffla med en klick creme fraiche, rödlök, röd rom & dill

Varmrätt: Kycklingsspett med grönsaker, klyftpotatis, jordnötssås, vitlöks o fetaostdip, mangosallad

Efterrätt: Rabarberkaka med smak av kardemumma & grädde

Tack mina underbara tjejer för den superfina blomman♥

Pauline tyckte det var mycket trevligt att hänga med flickorna och käka chips haha.... ja alltför trevligt för lillan ville inte sova för fem öre! Så det blev en sen kväll men ingen sovmorgon för det heller. Varför kasta bort några timmar på vila när man kan studsa upp och ha kul igen! :)

Nu är man rätt mör, en behövlig liten powernap vart det i soffan, barnen sover än. Trötta små själar. Elliot sov hos Élia för första gången till idag och det hade gått jättebra! Han var så glad när jag kom o hämtade han. Lyckat även där alltså!

Snart väntar tvättkorgen på att få bli tömd, tvättstugetime =/ Ett ont måste!


Stockholm!



Jag & Elliot har tillsammans med mina föräldrar tillbringat en weekend i huvudstaden och väldans trevligt har vi haft det!

En heldag på Skansen blev det, promenader, goda restaurangsbesök & shopping! Vi var rätt nöjda och belåtna när vi kom hem till Svallet ;)


  


"Tok"morfar är gärna med på bild! =)





Kingsize bed! (vill ha!)




Tur med vädret hade vi!







Lilleman ♥





 




De här lemurerna var ju hur roliga som helst!! De satt rakt upp och bara stirrade på oss, brydde sig inte att man gick mitt bland dom! Å vilka poser de hade ha ha! Underbara!








Kall o hård! =P


Stod ett tag o sneglade på den stora håriga spindeln som fanns bredvid o tvekade in i det sista om jag skulle våga klappa den men nää, blev fegis där! En annan gång kanske......













RSS 2.0