Men herregud....

 
En annorlunda kvällspromenix.....
 
Så var det dax för kvällens kisspaus med hunden. Försöker inte ta den alltför sent då kidsen är supertrötta efter en heldag på förskola. Blir strax efter middagen är avslutad.
 
Brukar ta kälken ibland, får de åka och Elliot tycker det är skönt att slippa gå. Det brukar gå såå bra.....Dock inte ida :(( Började med att Theo inte ville gå egentligen. Fick dra han framåt så han skulle göra ifrån sig. Man vill ju gärna inte behöva springa ut med han sent. Sedan kom vi halvvägs så ville Paulie sitta fram o köra. Elliot blev tvärledsen o arg så han hoppa, skrek o förde liv! Försökte förklara att man får dela med sig, turas om, på alla tänkbara pedagogiska sätt =P Då blev Pauline i sin tur tvärtjurig när hon inte fick köra eftersom E puttade av henne från kälken hela tiden.....åå suck! Så det slutade med att jag fick bära henne skrikandes under armen resten av vägen hem å med en storgrinandes E bakom och Theo som drog. Det var inte det allra roligaste eller enklaste, man försökte hålla igen till bristningsgränsen, tålamodet var inte det största då svetten lackade, bajspåsar tappades och man fick springa tillbaka o plocka upp. Alltså, ibland måste ju folk tro man är helt knäpp!! hahahahahaha....... Vilken syn för ögat....eller inte =/
Helt slut när man kom hem landade vi alla i soffan, puust! Barnen somnade fort å mamman stängde ögonen för en stund.
NU blir det kojan! :)

Inredning

 
 
 
Nån gång skulle ju vi vilja byta kök men det kommer att dröja. Lite ljusare med lite kulörer. Bättre förvaring och luftigare. Nya matbordsstolar har vi ju varit ute efter länge men ej fastnat för några passande. Först var jag inne på svarta, som nu ,men kan även tänka mig stolar i ek som matbordet. Kanske kan se trist ut men sist vi var på Ikea fann vi en stabil. Som förhoppningsvis håller för Nicke! ;) Och så en härligt mjuk dyna på! :)
 
 
 
Eller så finns ju den vanligare varianten med svart dyna i skinn.
 
 
Finns jättefina plastmattor på nätet. Jag gillar plastmattor, enkla att göra rena, fina mönster o färger. O de ligger oftast kvar på stället! Är ute efter en till hallen som senare kommer bli ljusare med lite grå/svarta inslag kanske.
 
 
 
Till köket?
 
Gud vad man hittar mycket snyggt på nätet =P

Nytt år, ny arbetsplats, nya tänk!

 
 
Så har 2013 börjat i rasande fart!
 
Intensiva dagar med ny arbetsplats, inskolningar, nya tänk o visioner!
Jag trivs jättebra och jag o Malin jobbar väldans bra ihop =) Jag är nöjd med mitt val att få göra detta och det är så jädrans skönt att ha gångavstånd nu!
 
Ser fram emot ett år där lillgumman går o blir 2 år♥
Hon som har börjat slåss från ingenstans så man ibland får knoster!! Brorsan dock bara skrattar när han får en massa smällar för han tycker hon är "så söt"....
 
Storfisen vår som går och blir 6 år!!♥ Och som kommer börja förskoleklass till hösten. Vart tar tiden vägen??Det märks tydligt att Ellioten utvecklas känslomässigt och kunskapsmässigt. En väldigt familjär känslosam kille med många världsfrågor och funderingar. Teorier och förälskelser. Häromdagen var Leia här o de satt o pussades i soffan..Tihi....;-)
Love is in the air <3
 
Själv tycker man att man står still! Åldras, vad är det?? ;)
 
 
"Bara den som inte accepterar sin ålder känner sig verkligt gammal!"

RSS 2.0