Blandad förtjusning!

"Är det julafton imorgon?" (Ellioten idag ♥)
 
 
Det är med blandad förtjusning jag välkomnar snön! =/ Nog för att den kommer försvinna lika snabbt som den kom. Mysigt med vitt på backen, längtan till ljus, jul o ledighet! Kyla, blött, halka :( Aja, bara att försöka se fram emot ca fem månader med det senast nämnda......

Förutom det ser jag fram emot denna, som vanligt, efterlängtade helg med lite kalas, tjejmiddag med skönaste brudgänget & familjetid såklart!

Slänger mig i soffan med ett leende på läpparna efter några fredagsfräckisar som en kollega drog för mig på utbildningsdagen idag...älskar sånt!! Snuskhumor på högsta nivå =))
 
 

Gaaapa.....

 
 
 
Idag var det dax för tansingarna att få sig en rutinkontroll och som vanligt såg det väldigt bra ut!! :) Såå skönt! Och måste bara tillägga att jag har en mycket trevlig, lättsam & rolig tandläkare, är supernöjd. Då gruvar man sig aldrig att gå till "tandplågarn"!
 
Nu ser jag fram emot att få komma tillbaka om 2 år! ;)
 
 

Sjukstuga.....

Sjukstugan är öppen igen, suck...

Nu är det ögoninflammation som hägrar. Paulinen åkte på det natten till idag.
Inte konstigt då det florerar på dagis :(
Nu börjar VAB-tiden. Har redan varit hemma några dagar tidigare. Det var samma med Elliot när han började förskolan, åkte på allt. Hoppas bara att de bygger upp sitt immunförsvar med detta!

Igår var vi bortbjudna på middag hos vänner i nybyggt radhus, sååå fint!!! Liite avis ;) Mycket trevligt med god mat & massa surr =)
Barnen lekte hejvilt o hade roligt och snaskade godis o chips så det stod ut genom öronen.
Vi sa det, att varför träffas man inte mer o umgås!? Men sen sa vi att det är inte så konstigt att man inte gör det oftare. Tiden räcker inte rikigt till med jobb, barn, jobb, skola, sjukdomar, mera jobb osv... Men det är ju hur kul som helst när man väl gör det! :-)
 
Idag chillar vi inne, inge roligt väder heller. Så jäääkla typiskt att det är sånt här väder när man är ledig! =(
Nicke funderar på att dra med Ellioten till kulturmaggan och titta på Nordiska djur- en utställning. Rekommenderas!
 
 
 
Vår storkille som blivit hela 5 år♥
 
Vad tiden går!

Vab.....

 
 
...med liten kille som har haft feber i helgen.
Så idag är det den feberfria dagen får vi hoppas på! :)
 
Det blir en lugn dag med några promenader med jycken och lite fia med knuff!

RSS 2.0