Update!

Hej & hå ludentå!


Livet går i rasande fart! Ibland hinner man knappt stanna upp och tänka. Å inte minst blogga, den är underprioriterad för tillfället  : / 

Men med största sympati tänker jag på dessa människor på Haiti. Jordbävningens många förluster och dem som fortfarande räddas, vilka mirakel!! Människor med stark levnadsvilja och tur.

Hur sådan tragedi kan skörda så många liv, förstöra så mycket på en gång! Ofattbart men sant..... Visst kan man göra mer hela tiden men är med i Unicef som hjälper och även därutöver skänkt en summa.
Unicef som också b la kämpar för att;

* barnsoldater befrias

* bebisar vaccineras mot dödliga sjukdomar

* familjer återförenas efter katastrofer

* nya skolor byggs,

mm.....

Känns bra och till nytta att vara med i några hjälporganisationer såsom Unicef & Amnesty.


Den 7 januari blev jag stolt faster till en liten Élia = ) Elliot är snäll mot henne och kramar henne ömt och försiktigt. Utöver det är han avundsjuk av sig! Kanske tror att jag lånar ut mig som mamma vad vet jag. Och det är nånting han kör med hela tiden, att berätta för ALLA; " Det är MIN mamma, inte din. Elliots mamma. Det är MIN pappa, pappa Elliot" osv.... Någonting som kanske alla barn går igenom, en ägandefas hahahaha : )) Även alla bilar är hans, de är superviktiga! Dem vinkar han hej då till varje dag innan vi går ut; "Hej då bilar, ses sen, ses imorgon bilar"!

Här har Elliot grävt i kökslådorna och funnit denna snygga hatt!

                

Igår i snökaoset var Nicke & jag och hämtade supersnygga bäddsoffan jag beställde på Boom! Den passade som smäck in i "gäst/data/inhysning av alla möjliga grejer rummet" : D

Såhär bra blev det!

                   


                                                                NÖJD!

Fattas bara en vit matta så räcker det.


Å nån/några gäster då såklart ; )

På lördag drar jag och Maggi till Estocolmo!! Shopping i en glad väns lag, god mat & dryck, hotellövernattning, för att inte tala om frukosten!! Å sist men inte minst Depeche Mode konserten på söndag, halleluja!! Detta blir nog en sån där resa man ALDRIG glömmer! Vi brukar ha den förmågan Torsten (dvs Maggi) och moi varje gång vi åker nånstans. Med andra ord SKITKUL!

Nicklas drar till Karlstad i morgon bitti. Där är det Starke man tävling i helgen. Önskar honom stort LYCKA TILL ♥!

Till nästa gång, hasta pronto!




Hurtfrisk!

Åhej!

Jo det är väl ett strävansmål år 2010, att röra på sig betydligt mer än vad som gjorts!

Traska till jobbet i den mån det passar!

Fixa träningskort vilket jag gjort idag på Helex. Första träningspasset avklarat med bravur och lite roligt var det faktiskt. 1 g/vecka är det utlimata!

Ut o springa när snön är borta! Lika bra att köra allt, varför annars klaga hur man mår och ser ut. Det får man göra något åt själv! Har ju alltid tyckt om att träna så ska inte bli någe problem...... hoppas jag. Sen att det inte brukar ske nå större förändringar kroppsmässigt på mig är en annan femma, då får jag fan ta till någe större ingrepp = P

Problemet är ju att jag har sån förbaskad gosaksmani!!! Kan stoppa i mig varje dag, än det ena än det andra = ( Ingen hejd vettu! På helgerna är det ett måste att ha nåt annars dyker surEva upp, inget trevligt möte där inte! Vet inte riktigt hur jag ska få bukt med det annat än att ersätta med frukt o grönsaker, suck.


En tur till Sidsjön med fika gjordes i helgen. Vädret var perfekt!

                   

                          
                
                                     

                  

                   

                  


Nu ska jag froda mig i lergrytsstekt kyckling, pära och en smaskig sås! Sen på med hurtpjuckerna igen och valsa ner till tågstation och hämta ut tågbiljetter inför Sholmsresan!

Tack & hej leverpastej!

Nya förutsättningar, nya skeenden, nya minnen!

Inga nyårslöften som ej kan hållas! Inga stora förväntningar som kan leda till besvikelse. 

                                          
                                                Ta en dag i taget, LEV NU!

                 

                                                        Ta vara på varann!♥


RSS 2.0