Ny datahörna!



Nu när Elliot ska få rummet där jag nu har min datahörna så behöver jag en ny plats för min laptop. Såg ett superfint barockbord på Boom i svart men kändes lite väl hög för att kunna sitta vid. De har denna liknande på Ikea men den kostar typ dubbelt såå mycket :(



Blocket är välbesökt var dag men inget napp där. Ska kika på Eriks o andra ställen med!



Nu leker livet igen!


Tjohoo!

Sköönt att den gågna veckan är över :) Magsjukan var eländig och trodde den aldrig ville ge med sig men på fredagen såg jag ljuset i tunneln!

Alla for vi på den på ett eller annat sätt, förutom lillgubben då som nu i stället har åkt på ögoninflammation. Är det inte det ena så är det det andra :( Hoppas det går över fort!

Helgen var lugn med b la lite shoppingfynd. Det var gudomligt att få komma ut! Nicke jobbade mesta av tiden och han har ju börjat plugga till undersköterska så tid kommer gå åt till det också. Men väldans roligt för han att han vill utbilda sig =)

Här hemma håller jag på att vända hela lägenheten upp o ner, rensar o har mig. Städar o skrubbar, stora vårstädningen är påbörjad. Så är den klar när väl våren kommer och man kan göra mycket roligare saker!!

Paulinen är nu överallt, står och vill gärna gå. Hon tycker om att peka på saker o vi ska benämna. "Dä" säger hon och idag sa hon "Tiii" och pekade på Theo. Go´ unge♥





Ellioten blir nog hemma hela veckan från förskolan så det blir en utmaning att få honom tillfredsställd och aktiverad. Det värsta han o jag vet är tjat =/ Ibland blir det mycket sånt, tyvärr. Försöker göra saker själv med han så han får känna sig omhuldad han med :)





Min lilla, oftast glada, snygging!

Nya träningsskor ska införskaffas sen är det hårdträning som gäller. Måste verkligen bli av med överlödet nu. Tänkte faktiskt gå med i en viktklubb så det händer nåt och man kan få råd vad gäller mat och intag och se resultat. Aja, återstår att se!




Tjillevippen!









Fy bubblan!!!



Jahopp, då var det min tur då....verkligen hatar det här!!
Har inte varit ute på en vecka, förutom promenixer m doggen.


Bättre....

Är det idag men fy fasen vilken gårdag!!

Tur att Nicke var ledig och kunde ta hand om Ellioten. Själv dök den där jädrans migränen upp efter ett låångt uppehåll och slog ner som en bomb! Trodde huvet skulle sprängas i bitar och kräkningar :(( Å stackars Paulinens magsjuka fortsatte. Så igår låg vi i ide hela dagen. Klev inte upp förrän på kvällssidan när vi kände oss lite piggare och kunde få i oss lite.

Idag är jag människa igen! Lillsnärtan har kunnat ätit och behållt maten =)

Hoppas det håller i sig nudå!


Magsjuk.....




......liten tjej har vi här hemma =(
Inte lätt för de små när de blir så sjuk. Hoppas hon får behålla det hon får i sig bara så det blir bättre.
Just nu sover hon igen. Det tar på småkrafterna....



Syskonglädje :-)




Tänk vilken glädje det är att se när syster & bror leker med varann! Eller ja de leker ju inte riktigt MED varann men de har sån himla stor glädje av varann. De tittar, lyssnar, ger varandra saker. Å inte minst skrattar de ihop, så jäkla härligt!!! =)) Pauline är stormförtjust i sin storebror och tjuter av lycka när hon ser han på morgonen eller när de varit ifrån varann. Och Ellioten diggar systeryster och tycker hon är vääärldens sötaste :)

Underbart!



Elliot brukar skjutsa lillasyster i gåvagnen. Roligt!





Efter en åktur är man nöjd och vill kliva av.






Och sträcka lite på benen!



Förbjud smällarna!!!


Läser i dagens Dagbladet om att Djurskyddet m fl vill förbjuda fyrverkerierna eller begränsa dem.
Håller fullkomligt med!! Fy attans för de stackars djuren som lider fruktansvärt under dessa dagar då det håller på att smällas ibland från morgon till kväll. Det är ett helvete för dem. Vi vet som har en väldigt skotträdd hund. Har hänt att det gått dagar utan att han ha gett ifrån sig då han inte vågar gå ut. Han ligger i vår säng o skakar. Igår kväll sköts det igen ute, 3 dagar efter nyårsafton!!, och han blev tokrädd och låg och skakade hos Nicke i soffan länge :((

Tycker såå synd om dem som lider såhär! Nånting måste göras, man ska inte behöva ge dem en massa lugnande mediciner bara för att andra ska kunna ha "kul".

Som tur är har Theo kunnat vara hos svärföräldrarna i Nordanede vid dessa tillfällen. Guld värt! =) 

Skärpning!!!


Projekt rensning!



Har vi börjat på här hemma!
Känns skönt att ha börjat gått igenom o börja sälja saker som inte längre kommer till användning.
Vill ju försöka få ordning på barnens nya rum. Ellioten ser fram emot ett litet större rum & Paulinen kan få sova själv. Tror jag kommer gå galant ;)

På nyår var vi hos mina föräldrar och intog nyårsmiddagen, superbt gott! Sedan hade vi en lugn hemmakväll. Ja alltför lugn kan man säga. Barnen och Nicke somnade tidigt. Själv höll jag ögonen öppna till 12 slaget och precis då vaknade Elliot till så han kunde göra mig sällskap till fyrverkeriskådespelet, mysigt!















RSS 2.0