Under tillväxt = )



Då går jag snart in i v 36! Nu hänger man inte med riktigt....





Och inte rumpan heller, lika platt som vanligt hahaha......
Varför kan inte den också få växa till sig lite när allt annat gör det ; )

Var på besök hos barnmorskan i slutet på veckan, blir ju varannan vecka nu, och jag kunde gå nöjd därifrån med bra värden i allt. Och lillans hjärtljud är alltid lika härligt att höra! Det känns tryggt.


Två veckor kvar att jobba, ser fram emot lite ledighet! Få vila upp sig, samla krafter.
Helgen har varit lugn. Nicke har tävlat uppe i Arvidsjaur i Starkeman SM och kom 9:a! Vi är stolt över han oavsett vilken plats han hamnar på. Det är tunga grejer det där som de håller på med och att kvala in till SM är stort bara det : ) Det verkade ha varit en bra organiserad tävling med många duktiga grabbar. Nicke fick mycket gott stöd av Markus o Pelle som hängde med!


Jag & Ellioten tog en busstur in till city för en vecka sedan och lånade böcker på kulturmagasinet. Elliot älskar att åka buss och satt knäpptyst under hela resan. Han fick själv välja vilka böcker han ville låna och vad passade inte bättre än denna!










Han börjar visa intresse för bebisen i magen och hur den får mat osv. Kul! Vi har förklarat att nu hör babyn röster så då pratar och frågar han henne hur hon mår och berättar att hon kommer få låna hans bilar sen när hon kommer ut, "man måste dela med sig"! Lillsnoddas börjar kännas stor :-)

På gårdagens önskelista stod semla högst upp för Elliot. Det började han tjata om redan fredagkväll då han fick syn på en i en tidning. Så igår svängde vi in på kondis och hade semmelfrossa på eftermmiddagen!




Wienersemla, mumma!

Igår var vi och firade farmor Britta som fyller 65! Go mat & tårta bjöds det på och sedan for vi vidare till "stortjejerna" på tjejmiddan! Elliot busade järnet med Maggi tills ögonen höll på att falla ihop. Roligt var det att träffa de flesta igen! Blir ju inte så ofta det sker.

Nu är det snart Wallander på tv, inte missa!


Grrr.....





Det här ursöta "lejonet" följde med mig hem idag från dagis!


Ont



Nu börjar graviditeten kännas riktigt tungt! Är snart inne i v 35 och har kännt av förvärkar. Sammandragningar har jag haft ett tag, kommer när man stressar och anstränger sig. 
Benen ilar och gör ont efter en arbetsdag med lite sittande.

Man ska ju orka med hemma också. Speciellt när Nicke jobbar, då är det några extra promenader man ska göra med hund & barn. Upp och nerför trappor och så spänner man sig ute, rädd för att ramla. Det har ju hänt några gånger den här vintern, inte roligt : ( Känns nu som man sliter ut sig på jobbet för att sedan inte kunna ta hand om sitt viktigaste, familj & sitt privatliv.
Aja, kämpar vidare. Har planerat att jobba sista dagen 11 mars. Får se om man håller ut tills dess. Om kroppen orkar! Ska göra ett besök hos barnmorskan i morgon, får se vad hon säger.

HEJ & HÅ!



Nätsurfing

GODER MORGON!


Sitter vid datorn och kollar efter lite saker jag skulle vilja skaffa inför den kommande nya lilla familjemedlemmen ♥

Eftersom vi inte har plats för något skötbord i badrummet har vi haft en skötdyna på tvättmaskinen och bytt på Ellioten där. Den är nu gammal och trasig och inte så säker då den är helt platt. Så fann en bättre skötbädd på 
http://www.jollyroom.se , med upphöjda sidor. Fanns många att välja mellan men skulle vilja ha någon som harmoniserar med badrummets färger, vitt, svart & grått. Och denna kan man ta av tyget och tvätta, ett plus!

106699_1.jpg


Är även ute efter en bra blöjhink. Nu har vi en plåttunna från Ikea som håller på att rosta ihop och svår alltså att tvätta ren. Kanske en sån här!


108365

Var för en tid sen på bla Barnens Hus och kollade efter liknande och kan säga att det är billigare att beställa från nätet. Där kostade en skötbädd upp mot 399 kr och hinken var dyrare, så tips!! Kolla på nätet först! Du kan spara in en slant : ) Nog för att man ska betala en fraktavgift men det kan vara värt det ; )
Och ibland är utbudet större på vissa hemsidor.

För en tid sedan vann jag ett bud på Tradera, ett nytt påslakansset till spjälsäng med moln på. Så fint så! Kul att hitta lite nytt till relativt bra priser!



Ha en fin söndag!


♥♥♥





Från mitt ♥ Tusen tack!






Kärleksmums gjorda & avsmakade!


Fredagskul



   



Lite fredagsbus efter mys med popcorn och en saga i soffan


Go Nicke!



Idag var vi och hejade fram Nicke när han deltog i dragkampstävling i Nordichallen. Det är/har ju varit SM-vecka i vår stad. De började med att kvala in och det började bra tills sista draget då det föll : ( Attans! Men han gjorde bra ifrån sig vår big daddy!


 



För Elliot var det premiär! Första gången han såg sin far tävla = )



Efter lite mer än 2 timmar, en banan, några festisar och korv m bröd var vi rätt nöjda och åkte hem för vila.

HEJ SVEJS!





Semeldags!






Detta blev efterrätten idag!


Skengravid = )

Jag är inte ensam!




Gissa vem som är skengravid?? ; )


RSS 2.0