Dagar som gått



Tiden går snabbt när man har mycket att stå i. Pauline är relativt nöjd men hade i veckan en period då magen gjorde ont :( Stackare. Så har nu köpt jag Minifom så ska prova det. Natten till idag var ganska lugn. Både mor & dotter sov till 8.30! Skönt!
Försöker vila när hon sover men hon har börjat vara vaken längre stunder och sover som längst i vagnen när vi är ute och promenixar. Sedan är det oftast dax att hämta Ellioten på dagis och sen är det svårt att ta igen sig. Men som sagt, det visste man ju sen tidigare så ingen nyhet = ) Sova får man göra när barnen är utflugna ; )

I veckan har vi besökt morbror Figge & Élia och de lunchade hos oss en dag. Nu leker kusinerna bra, Elliot har gått med på att dela med sig av sin leksaker, det har varit tufft till nu. Många diskussioner och förklaringar har det blivit.
Idag tog vi en tur på stan, intog en kaffe m surr, Elliot fick sin efterlängade mjukglass med strössel och fick fiska fiskedamm! Shoppade lite nödvändigheter och onödiga nödvändigheter hahaha.....

Åå är sugen på ett par Conversekängor men är ganska dyra och budgeten tillåter inte riktigt det så kollar lite på Tradera efter ett par nya. Skulle vilja ha ett par färgglada till ett bra pris. Man blir ju så sugen på vårnytt nu så man spricker men det är mest till barnen man vill handla!

 Vårstädningen här hemma har börjat tagit form, sakta men säkert. Kan ju bara ta lite i taget, en garderob där, en hylla där osv. Rensar, lägger undan, gör plats.

Ellioten fick sig ett "klipp" hos farmor på frisersalongen; " Mamma, jag har ju liksom dig nu, såå långt hår!" Härligt att han fick snagga sig så han inte går och ser ut som morsan sin! Huua!



En snygging i lysande neonrosa!


Påsken



Firades i Nordanede hos svärföräldrarna. Och vilket väder vi fick! Fantastiskt :-)
Ute så mycket som möjligt var vi. Elliot fick ett fiskespö av Jonas & Helenè, han diggar ju att fiska så det var jättekul! Båtturer blev det för hans del , och nästan som vanligt, funkade det som sömnmedel och han slumrade till på tillbakavägen varje gång!

God mat bjöds det på, årets första grillat för min del. Godis har man även i år inte kunnat hålla sig ifrån utan rent av frossat i = / Att man aldrig lär sig! Lagomt är ju bäst.......nä, massor blir det, besatt, går på automatik! Man har fasen handen i ett ägg stup i kvarten. Till slut blir det ju inte ens gott men man fortsätter ändå, idioti!

Pauline har.....sovit den mesta av tiden såklart : ) Skönt för henne att kunna sova ute, blev nog 4 timmar som längst under lördagen i skuggan.
Promenader togs. Lite solning i solstol.


   



   







Mina ♥♥


Härlig tid!




Jag njuter i fulla drag av att få vara hemma! Och man klagar ju inte på årstiden direkt heller, perfekt timat känns det som = ) Vissa dagar är det riktigt skönt ute, varmt & soligt.
Promenaderna blir längre o längre, man måste ju få upp flåset igen. Och inte för att tala om få tillbaka den gamla hyddan : / Men det lär väl dröja, har det väl satt sig på mig så sitter det där kan jag säga!

Dagarna rullar på, Pauline sover mycket men har även börjat kunna vara vaken längre stunder. Inte minst på nätterna tycker hon att det passar att piggna till, så nog har det blivit några vakna nattetimmar framför tvn!
Hon är väldans nöjder, gillar att få vara uppe i famnen och tittar storögt när man pratar till henne. Ellioten älskar lillasyster och hoppar upp i sängen och pussa på na det första han gör på morgonen! Fast helst så luktar han på hennes hår, det tycker han luktar såå gott :-) Storfisen vår! Å Pauline tycker mycket om Ellioten. När han pratar till henne blir hon alldeles lugn. Det syns att det råder syskonkärlek på hög nivå!

Theo bryr sig inte så mycket, han lunkar på i sin egen lilla värld. Kan på sin höjd slänga ett öga på den nya familjemedlemmen och nosa lite snabbt på den främmande lilla krabaten men mer än så är det inte. Han är nöjd bara nån leker med han och ger han nå gotta emellanåt!

Elliot går på dagis tis-tors och verkar också nöjd så. När han inte är på förskolan brukar han o pappsen besöka bibblan eller åka på drakborgen. Eller så kan det bli glassätning med kompisen Isabelle =D Samtidigt som jag tycker det är viktigt att vara tillsammans som en familj! Nu blev det en massa fina ord =P Hehe......




Gojäntan ♥


Över påsk drar vi till stugan och hoppas på bra väder! Inte för att man kan vara ute längre stunder när man ammar, då ska man springa in stup i kvarten ; ) Men lite grann iaf!

Glad påsk!


Shoppingsugen!



Dessa jättefina är jag allt lite sugen på att införskaffa åt lillan framöver!

     


     


Denna fick Elliot häromdagen och vart superglad!




Han är ju tokig i dinosaurier :-D


Man kan ju bli smått galen av allt fint som finns till de små!


Syskonkärlek ♥




Ostkroken






För ett tag sedan budade jag på den här på Tradera och vann!
En amningskudde som funkar jättebra :-)
Har redan börjat känna av i nacke och axlar och huvudvärken tränger sig på då och då. Får se om den här hjälper till mindre ont.


Vagnspromenad!






Härligt nu när det börjar bli bart på marken!


Det är underbart att få vara hemma och vara föräldraledig :) Dagarna består av mycket mys i soffan, närhet, och allt som hör till när man får en liten baby! Amning, blöjbyten, sovning, vila, upp på nätterna. Och inte att förglömma Ellioten, som ska få sitt. Han avgudar sin lillasyster, vill hjälpa till och pussar på henne. Ibland tror han att hon ska försvinna, då får vi förklara för han. Han vill gärna ha lite koll på henne. Men visst finns det den andra sidan också, då han känner att hon tar upp för mycket tid, då säger han bestämt att han INTE vill ha nån lillasyster! Med andra ord, en naturlig känsla alltså!


Pauline verkar väldigt intresserad när Elliot pratar med henne och lyssnar med stora ögon! Det ser så fascinerande ut, hon känner säkert igen rösten. Blir så lugn. Han tycker om att lukta på hennes hår och tycker hon luktar gott =D
Go`gubben!

Nicke är långledig nu och det är så himla lyxigt! Han kan ta med Elliot och göra saker som han tycker är roligt, när han inte går på förskolan 3 dgr i veckan. Besöka biblioteket, åka på Drakborgen. I söndags var jag & Ellioten på bio och såg på en kaninfilm (tänkte gå på Långa farbrorn men ändrade oss) och det var jättekul! Han älskar att gå på bio och käka popcorn (mamman med)! Nicke tog en långtur med Pauline i vagnen. När de hade kommit in vaknade Pauline till och förblev otröstlig, men vi kom inte långt därefter. Så hon fick mat och blev nöjd igen. Annars sover gumman som en stock, i flera timmar. Helt otroligt vad de kan sova, fast inte konstigt kanske. Komma ut till denna värld efter 9 månader i trygghet och värme, det känns nog!

Det har blivit några turer till sjukan då vi misstänkte att lillsnosan hade gulsot. Hon är lite gul men inte så pass att hon behöver sola. Får se om det försvinner helt, annars får de ta prover igen. Förutom det verkar hon må bra. På återbesöket hade hennes vikt inte minskat mycket alls = matglad! Hon är relativt lugn och tycker om när vi pratar med henne.

Det är fantastiskt att man känna total lycka, för det gör jag :-)


Jag är kär!





Jag är kär!


Lillasyster ♥






Den 28 mars kl 13.04 kom våran Pauline, Elliotens lillasyster till oss!

3,194kg & 47 cm


RSS 2.0