Kalasande & " för tre år sedan...."!

Kalasigt har det varit två helger i rad nu!
Ellioten har varit helnöjd och speciellt superskojigt var det när kompisarna kom och lekte :-)



Nya delar till tågbanan var en hit! Dagarna ut & in ser det ut så här på vårt vardagsrums golv = / 




Ljusen utblåsta =D




Hihihihihihihi.....

Nicke trodde han hittade det bästa gömstället ; ) Nä då han försöker få ihop Pippi tältet Elliot fick av Björne & Anna. Det var inte så lätt som vi trodde!





Paketöppning! En doktorsväska. Operationsdags!


Tänk vad tiden går i raketfart! Mer än tre år sedan man bar på en bautakula till mage och där inne låg vår lillfis :)

Den 8 september, 12 dagar innan bf, gick det fort! Jag satt på Waynes med några goa´ vänner och intog mitt té då jag plötsligt kände nåt. Kl var 18. Nånting var på gång. Med klockan på väggen rakt framför mig kunde jag konstatera att det var 5 minuter mellan varje värk men jag tog det med en klackspark och tänkte att det är väl såhär förvärkar känns. Och dem kan man ju gå med ett tag. Nicke var på jobbet så Theo var hos mamsen. Vid 20 tiden satt jag mig i bilen och hämtade han. Mamma märkte att det var nåt med mig och vart orolig så där som ens föräldrar blir =) Det var inga farliga värkar, inte värre än mina annars vanliga mensvärkar. Kom hem och ringde för säkerhets skull till förlossningen för att kolla och de sa åt mig att ta alvedon och gå och lägga mig, försöka sova. Gjorde det men icke, funkade ej! La mig i ett varmt bad och det hjälpte för stunden, då var jag "in heaven" :-) 

Resten av kvällen gick jag runt runt i lägenheten, och jag tror att det var det som gjorde att det som skulle komma skall gick rätt snabbt sedan! Ringde Nicke och förvarnade, som i sin tur fick panik då det var svårt att få in en vikarie vid den tiden. Humör som jag har och i det tillståndet nästan hotade jag och sa att det fick han minsann fixa annars!! : P

Vid 02 tiden, efter att än en gång ha pratat med dem på förlossningen, som tyckte jag skulle komma upp på en check, stod jag redo i hallen med väskan packad! Nicke kom, vi åkte med vovven till mina föräldrar.
Väl framme där gick vattnet precis innan jag skulle kliva ur bilen! Sprang upp och bytte kläder och hade under tiden en pappa gormandes utanför toadörra som tyckte jag inte hade tid att tänka på torra kläder nu bla bla....." Du ska ju föda barn!" hahaha....

Till slut drog vi upp till sjukhuset. Fann parkering och skulle betala. Då började jobbet!!! Värkarna kom hela tiden och jag nästan kröp hela vägen upp, vilken syn! Väl inne gick det ganska fort.

Testade lustgasen men bet inte på mig, blev till slut irriterad på den och kastade iväg den ; ( Nån annan bedövning hanns inte med.

Blev inskriven strax innan 3 på natten och 04.29 var vårt lilla knyte ute ♥ 49cm lång 2910 g.

Fasen man hann knappt med. Och är det som de säger, att det går änu snabbare andra gången, halleluja! Men det återstår att se :-D


Vårt ♥ 3 år!!!




GRATTIS ♥!

Idag gick vår lillsnoddas och blev ett år äldre! Det var en supernöjd Ellioten som slocknade tidigt. Mest uppskattad var lastbilen :-)

En glad & nöjd kille gav glada & lyckliga föräldrar!


Lämnad åt sitt öde!

Har precis haft kära familjen Andersson-Bergström på middagsbesök; mamsen, papsen, Björne, Figge, Natalia & supersöööta Élia!! Bjöd på kyckling i soyacurrysås m ris och sallad. Till efterrätt en paj på äpplen plockade från svärföräldrarnas äppelträd.

Vi har tillsammans bestämt att försöka ha middagsträff en gång i månaden, hoppas det håller! Slå två flugor i en smäll, umgås OCH käka gott  = D

När alla var på hemgång bestämde även Nicke sig för åka. Han drog upp till stugan och tog lillknutas med sig! Ellioten har längtat efter att få åka och leka med "Tommi"! Själv valde jag att stanna hemma och ta det lugge! Har varit i farten hela dagen och kroppen börjar ta ut sin rätt med en bebbe i magen, tröttare än vanligt.

Mina kära syskon kom med dessa till middagsvärdarna!



Därav blev dessa lämnade åt sitt öde....dvs MIG!! ; ) 
Ihhhh.....farligt! Karaktär önskas!

Nu ska jag ta plats i soffan och kolla om det kan tänka sig vara någon bra film i rutan.

Go`kväll!


Theodor 5 bast!



En liten lurvig myspys går & blir 5 år idag =)




RSS 2.0