Ett avbrott.....



i föräldraledigheten blev det i fredags när jag gick ut och jobbade. Med blandade känslor!
Nicke var ju ledig och var med barnen och det hade gått superbra :)
 Dock  fick jag efter halva dagen lite hemlängtan, skulle nog inte kunna jobba flera dagar på rad men nån gång sådär funkar ju. Fast nog känns det helt underbart att få vara hemma med sina barn, ha sina egna rutiner o mysa på. Men sparar ju några föräldradagar, jag som vill vara hemma läänge med lillsnosan! Får se hur det blir....

Annars lunkar vi på här hemma. Pauline blir större och större. Är väldigt verbal, vill gärna surra. Och helst ligga på mage, även när hon sover! Till mammas fasa! Hon är liten envis tjej som snabbt tar högsta ton om maten inte serveras på stört eller när hon åker bil, det är ingen favorit =(
Hon är glad och skrattar mycket när vi busar med henne och sjunger. Favoritsången är Lilla snigel ;)

Försöker verkligen njuta av varje sekund! Tänk vad tiden går fort, alldeles för fort. Idag blir lillsnärtan 5 månader! Kändes som igår man låg där och tröck ut na` :-)




Busfrö♥


Förberedelser.....



I helgen vankas det tjejmiddag och det är min tur att ha den!

Jag är ALLTID ute i sista sekund med att bestämma vad jag ska göra. Å till råga på allt så gick bredbandet och strejkade i några dagar, telefoni och internet funkade inte, gaaah. Det är ju på nätet man hittar allt. Fann inge roligt i kokböckerna. Ringde till brorsan och hörde mig för. Idag skulle ju allt handlas.
Det var ju inte igår man var på bolaget, känner mig helt vilsen där! Såg nog ut som en förvirrad liten tonåring haha ;)
Gjorde bort mig i kassan också men det tar vi en annan gång...


Dock ska det bli skitkul att träffa tjejerna igen! Hoppas nu bara alla rätter blir bra. Man vet ju inte när man aldrig har gjort dem förut. Nicke & Elliot for till Nordanede i morse, de ska fiska kräftor :) Så jag o fislisa är hemma själva och rår om varann, såå mysigt!

Pauline är himla kul nu, surrar o låter. Snurrar på golvet och vänder på sig, vill helst ligga på magen. Man hör henne på morgonen och då ligger hon o pratar med nappen typ, liggandes på magen. Så man får ha lite koll också, vill ju inte att hon somnar så.

Ellioten har börjat på förskolan igen o tänk, snart har vi en 4 åring här hemma! Vart tar tiden vägen?? Ja inte vet ja`.......



Liten & Stor



En tjej som gillar att sitta i stolen och vara med!


Gullig tjej!



En sprallig tjej i rosa klänning på dopfest!







I väntan på.....



....att mina små trollisar ska vakna så vi kan åka och hämta Theo, passar jag på att blogga lite!

I helgen var vi på dop i Fränsta och det var jättefint =) Ja det jag hann med och se det vill säga.... Pauline blev lite missnöjd så jag fick bära henne runt där, sedan kräktes hon ner både sig själv och mig så då började jag torka oss rena så gott det gick och helt plötsligt så var lille Viggo döpt! Ja så kan det gå men Nicke tog kort så jag kunde se i efterhand :)

När man har småbarn blir det aldrig som man tänkt sig, det vet man ju haha.
Mysigt var det med utsikt över vattnet. God mat & fika och barnen lekte och hade roligt med varann.

Igår fick vi ett sorgligt besked =( som man tänker lite på än idag.

Kan ibland tänka på hur livet ter sig i sitt "kretslopp". Hur saker o ting förändras, hur man reagerar i stunden och efter ett tag hur man återgår till det som var. Å det måste man ju.... men det kan kännas ofantligt tungt.

Idag ville Elliot visa mig "läskiga skogen" dit han och dagisgänget brukar gå. Han sa även att det kan finnas lingon där som vi kan plocka, så imorse tog han fram sin egna kakburk som han skulle fylla med bär. Jag gjorde våffelsmörgåsar som vi tog med som lunch.

Gofisen min, han växer och blir stor. Pratar o pratar, ibland förstår man inte allt men man försöker hänga på i sammanhanget. Han vill så mycket och helt plötsligt vill han inte göra nånting! En sak vet jag och det är att han avgudar sin systeryster♥

"Vilken gullig lillasyster jag har" brukar han säga! Och när pappsen kommer hem från jobb o träning ropar han; "kom får du se en gullig tjej pappa!" Rakt från hjärtegropen!

                                            

Min gofis några månader gammal♥


Dinosaurieglädje!





Ellioten ääääälskar dinosar!
Nu har de hamnat på väggen också =)


Njuter!




Underbara dagar, kan inte annat än njuta!

Småtrollen är nöjda med ♥

Vi tar dagarna som de kommer. Bad, lekparker, promenader, grillning.
Min favorittid på dygnet är de härliga kvällarna när de fortfarande är ganska varmt och ljust och man kan vara ute länge!

Pauline har äntligen tagit flaskan (ersättning) på riktigt! :) Det har tagit sin lilla tid. Speciellt om jag har gett henne då ha ju tissarna varit för nära inpå ;) Har gått lite bättre när Nicke matat henne men hon har ändå varit tveksam. Nog för att jag är huvudrätten ;) Men skönt ibland att få vila, och ibland har jag inte tillräckligt heller så då är det ju ypperligt att hon tar tillägg.

Jag har ju återupptagit träningen nu också. 1 g/v blir det gymmet. Sedan försöker jag hinna med morgonpromenader innan frukost. Flåset är inte på topp kan man säga men inte helt borta heller. Motion får man ju gott om hemma med!




"Titta, jag flyger!"








Min dregelmaja!


Soffhäng






Chill i söffa!


RSS 2.0