Jullov!!!



Å det är såå skönt!
Att få vara långledig är rena rama lyxet =)

Idag var vi och hälsade på Figge & Élia. Elliot tycker hon är jättegullig och klappar henne så ofta han kan. Elliot fick sin julklapp då vi inte träffades på julafton, en legopolislastbil. Anar ytterligare en som kommer hoppa av glädje ; )  En viss Nicke älskar nämligen att bygga lego!

Sen var det dags för ett besök hos barnmorskan. Elliot fick följa med och det var inga problem. Han skulle såklart också ha plåster när jag fick det efter fingersticket och så charmade han in sig hos barnmorskan med skönsång hehe....

Allt verkade bra och äntligen fick jag lyssna till babyns hjärtljud!! "Bebisens hjärta" som Elliot sa. 
Jag uppmanades att söka havandeskapspenning. Hade inte tänkt att göra det då jag vet hur svårt det är att få det. Fick visserligen det i samband med Elliots graviditet men då var arbetsförhållandena extrema. Nu är det lättare men beror ju också på hur man mår. Annars har jag tänkt jobba tills ca 3 veckor innan BF.

Igår gick man och blev 1 år äldre och det känns......som vanligt haha. Ingen förändring! Jag spenderade större delen av dagen med shopping tillsammans med min mamma på stan, som bjöd på mat & fika =D Jag fyndade lite snyggt och det var skoj! Väl hemma fixade Nicke hämtmat, Kinamat, gött! Tårta & en fin present på det, i form av en cd spelare! Vår gick ju och dog innan jul här och nu när man fick Robyns nya platta i julklapp, som är superbra förresten, saknades det en sådan. Så nu rullar Robyn varm! Nice!

Imorgon har vi bjudit hem våra familjer på "buffédropin" som vi så fint har kallat det hahaha.... På lite smått o gott.

Passar på att önska Er alla




Vår jul



Så var den julen över för denna gång!
Vi firade hemma i vår egen lilla vrå då Ellioten for på en hemsk magsjuka igårkväll och under natten. Tur den var kortvarig! Idag har han varit pigg och alert. Med lite julmat från mormor & morfar och självaste tomten, som kom med klappar, blev det en bra julafton : )





     



Granen står så grön & grann i stugan










på er alla!


Sidsjön



Igår ville vi komma ut, trots det ihärdiga snöfallet,  så vi bestämde oss för att besöka Ankeborg och mata ankorna! Kolla in flocken!!


     


  


Snacka om att känna sig omringad!! = )
Fåglarna var helt galna, klev på varann & knuffades. Den vita anden syntes väl i skocken. 




Theodoren efter lite lek i det vita


Snö snö & mera snö.....

 
********************************************************************

Vad det snöööar! Men roligt är det. Speciellt när man har ett barn och en hund som älskar att leka i snön!

Medans Nicke jobbar idag har jag och pojkarna spenderat dagen med långa promenader med kälken och ett besök hos Björn i mysiga lägenheten.
Theo fick träffa lilla Sushi som var ganska efterhängsen och nyfiken medan Theo knappt brydde sig, jo lite grann ville han nosa såklart.




Sushi är förbaskat söt, nästan så jag blir *lite* sugen att ha katt, men Nicke är ju allergisk så icke.



Men var ju tvungen att snosa ganska mycket på na sötnosen!




Ellioten sprang mest runt och snaska på bulla o kaka, kakmonster som han är =)


Vi har fått Ellioten att äntligen ge sig hän åt pottan! Och det känns superduper. och det har gett resultat! Skönt! Bara att kämpa på.



   


För ett tag sedan beställde jag dessa svarta lådor med stjärnor till lillbubbas rum. Tycker de är fina, gillar allt med stjärnor som sagt ;) Blev himla bra. Till veckan tänkte vi införskaffa ett nytt vardagsrumsbord. Har varit på jakt efter ett runt och fann till slut ett på Ikea, enkelt & snyggt.





*********************************************************


Värdefullt



Hade en date med en god vän idag. Gud vad det är viktigt att få surra av sig, både prata allvar o massa strunt! Det händer alltför sällan nuförtiden.


Nere........


Är inne i en period då jag är lättirriterad, nära till otålighet, less, osäker och ofokuserad. Känns inge roligt.... Försöker peppa mig själv, likaså min snälla sambo och inte minst min Ellioten. Klantat till det och blir såå arg o besviken på mig själv :(
Tiden rinner iväg och går åt hela tiden. Det är mycket som inte hinns med. Stressen sätter spår i form av den envisa magkatarren och ♥den lilla♥ känner av det och visar det genom sitt ihärdigt sparkande!

Jag avskyr verkligen att klaga men kan inte hålla tyst hela tiden......tycker inte om att höra mig själv gnälla men ibland spricker bubblan och allt kommer....



Igår var vi på Elliots luciafirande och det var väldigt mysigt! Små tomtar, lucior, stjärngossar, tärnor & pepparkaskgubbar. Vi fick vara med på en sångsamling sedan bjöds vi på glögg, lussebullar o peppisar. Farmor & farfar kom också och var med =) Vår lilla pepparkaskgubbe förvandlades till kakmonstret som sökte efter massa gotta överallt ; )


Vi har fått rekommendationer att kastrera Theo då han visat på massa onödiga beteenden på hunddagis. Så ska boka in en tid för operation så fort som möjligt. Sen får vi hålla tummarna att det hjälper och blir till det bättre.





Fint till de små!


Finns mycket fint till den lille/lilla på denna sida!
Babykläder i retrostil vilket jag gillar skarpt! Massor av färger & mönster. 
Kika gärna in!




http://butikgullhjarta.blogspot.com/


Julförberedelser & tomtenissar








Pepparkaksbak!


I början på veckan fortsatte vi bakandet. Ellioten & jag gjorde peppisar!

Jag kom även på att vi inte hade fotat till årets julkort så det fixades med lite utstyrsel, en spralleper & en måttligt intresserad fast dock stillasittande Theodor ; ) Men julkort blev det! Skrattade så jag höll på att göra i byxan under hela förloppet, det ena kortet blev värre än det andra!!



   


  

Mina tokiga nissar =)


Tjejkväll



En helkväll med tjejerna, mat, dryck & en superglad Ellioten som njöt av sällskapet i fulla drag!


    






Fint besök ♥







Ikväll får jag finbesök i form av mina tjejer!
På menyn;


***********************************************

  ♦ Fördrink à la jordgubbsvin m bär

♦ Förrätt á la räkmacka

♦ Huvudrätt à la kycklinggryta med bacon, soltorkade tomater, purjolök & jasminris o grönsaker

♦ Efterrätt à la vit chokladmousse toppad med hallon


************************************************


RSS 2.0