Utmaning!

Blivit utmanad! Hm får se hur det här går = D

Namn-  Eva
Ögonfärg- Blå
Hårfärg - Brunt....eller nåt
Högerhänt/vänster - Höger
Stjärntecken - Stenbocken
Skostorlek - 36
Är dina föräldrar skilda - Nej
Sport - Utövar ingen
Helgdag - Lördag
Årstid -  Sommar!


HAR DU NÅGONSIN...

Varit kär - Absolut
Blivit dissad - Jajemenan
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Jo
Använt droger - Öhum....mm. Dumt men skulle testa
Retats - Vad har man syskon till??


THIS OR THAT...
Pepsi/cola - 
Cola
Jordgubbar/blåbär - Båda
Kött/veg - Kött
Tv/film - Båda
Gitarr/trummor - Gitarr. Funderar på att återuppta spelandet til hösten, gå en kurs.
Adidas/nike - Båda
Kinesiskt/mexikanst- Kina
Mtv/vh1 - Mtv


SENAST DU...

Skrattade - Titt som tätt
Grät - Titt som tätt
Filmen du såg senast - ?????
Tuggade tuggummi - Ett tag sedan. Glömmer bort!
Drog ett skämt - Försöker då och då men lyckas inte...
Sjöng en sång - Sjörövarfabbe för Elliot


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN...
Ätit müsli -

Rökt -
Tagit droger - Nej f_n heller!
Kysst någon - ???
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Jajemensan
Bakat -  Ja det blir något varje vecka

Anna O Erika. Har ni tid? Utmanar er! Kram på er!


Sikken värme!

Nu är det sommar alltså så det bara sjunger om det =D Man blir helt dåsig i solen, inte bra att vara för länge i den. Dricka mycket försöker man ju.

Förra veckan tog jag an på E:s tips om Spikarna så vi åkte ut dit och strosade runt. Det är ju så mysigt med närheten till vattnet o de charmiga röda stugorna. Sen käkade vi på Hamnstugan. Mycket trevligt o gott! Fick mycket mat för pengarna tyckte vi! Nöjda : ) Några bilder därifrån.....


                     

I helgen bjöds det på firande för pappa Dagge daggelito, morfar alltså, som fyllt 60 år! Firade ute i Viksjö, jättefint, där vi bodde i stugor och vissa i tält. Vi var ganska många, både släkt o vänner. Massor av god grillad mat o goda sallader gjordes. På lördagen höll vi i tävlingar; Bygga torn med vedträn, leta saker, kasta freesbee i ringar o strutfotboll. Ja det sistnämnda blev inte långlivat då några knappt kunde stå på benen = P Men roligt var det! Å massa priser fanns det att hämta sen, ja inte bara för vinnarna. Alla gick nog hem med ett par plockade saker. Det var som en liten prylbuffé där man turades om att ta ifrån ha ha! Min farbror hade på egen hand gjort ett frågeformulär om pappa och det var inte lätta frågor = () Men jag lyckades skrapa ihop 10 av 14 rätt (bäst i syskonskaran he he). Mamma hade såklart nästan alla rätt, duktigt! Kul kul!

Tur med vädret hade vi också, pust å stånk....... Man drogs till skuggan hela tiden. På lördagen var vi till en liten sjö. Hade inga badkläder med så kunde inte bada men kände på vattnet ändå. Elliot var en "gladis " hela helgen och tyckte nog det var skönt att få vara ute. Det blev lite promenader också. Men FASEN vad mygg o knott det dök upp senare på kvällen. Outhärdligt!! Gick nästan inte att befinna sig utomhus. Man gick med huvan knyten så mycket det bara gick, ja bara ögonen syntes. Morgonen därpå vaknade man o blev bländad av alla röda prickar överallt, speciellt på benen. De har röda hund fortfarande ha ha ha. Aja, här kommer några foton från helgen.

     
     

   


Det var en minnesvärd helg men samtidigt en konstig sådan = / Både på gott och ont.

Nu i dagarna har vi varit på Sporthallsbadet. Ja Elliot är som tokig i vattnet! Skriker o låter, ja han är glad o då ger han ifrån sig sina tjut hi hi, så andra barn tittar. Men de tycker det bara ser roligt ut. Idag kom det fram en liten kille som sa att han tyckte Elliot var jättesöt. Rart sagt av han : ) Elliot har börjat doppa huvudet själv lite. Han stoppar ansiktet under vattenytan och tycker det är skitspännande. Öppnar munnen o ögonen och hostar sen eftersom han får vatten i sig, lillgubben min.
Det känns bra inombords när man ser att han har kul och är nöjd!

I söndags var Nicke i stugan med pojkarna våra så då passade jag på att rensa i förrådet. O jäklar vad det kastades ut grejer. Funderar på om man ska ha en loppis! Har ju förstått att jag haft vissa manier men nu gick det upp för en TYDLIGT! Skor b la. Och kuddfodral i olika storlekar. Jag gillar ju variation..... Och sist men inte minst väskor...ahhhh..... jag mådde dåligt. Tänkte på alla pengar man lagt ner............ på ingenting egentligen. De där sakerna gör ju inte en lyckligare!

Ska gå och gräva ned mig.... i sängen alltså!

Slumra sött alla!    




Smärtlindring tack!

Hejsan alla!

Fick migrän igår som inte ville försvinna förrän idag på em. Blir så trött när det blixtrar för ögonen o man mår illa. Känns som om man blivit slagen med en stekpanna o mörbultad av ett gäng elefanter....Inte kul. Nu är den borta men värk i nacke o rygg är kvar sen helgen. Och inte blir det bättre när man ska lyfta och bära Elliot o Nicke jobbar. Inga piller hjälper längre. Hoppas bara det försvinner innan helgen då det är storkalas.

Vill säga GRATTIS till Nicke som hamnade på pallen när han tävlade i Strongman uppe i Lappland i helgen och kom 2:a! Kul! 
                                                

Jäklar vilken störtskur det kom förut idag!! Den var inte nådig = ( Hade ju behövt fara och handla med Elliot men vi hann bara tilll bilen så var vi ju dyngsura så det var ingen idé. Det var väl första gången som det regnade riktigt på E, han blev förskräckt lillgubben = O Nu väntar vi åter på soool!

Han reser sig själv nu lillbubben, så roligt att se : D Han är jätteduktig! Han vill ju inget annat ibland än att man ska hålla i han så han får gå men det är svårt just nu med denna rygg... Oftast står han vid spaljen och drar sig upp.

                                 


Simma lugnt!


Tynderö!

Gokväll i luckan =D
 
Gårdagen var helt fantastisk! Vilken dag! Jag älskade att strosa runt i små gårdsbutiker och småshoppa!! Det var SÅ mysigt och fint väder hade vi! Sån tur! Det var inga problem att hitta dit men vi råkade köra för långt och åkte förbi allt vi ville titta på så det var bara att åka tillbaka. Först var vi till ett ställe där de hade massa antikt. Ganska fina saker. Vissa kostade mer än andra. Hittade en keramikkruka som jag tänkte ha köksredskap i.

Sedan for vi till kryddboden där jag inhandlade kardemumma kaffe (ÄLSKAR!), kryddor, badsalt, choklad. Vidare till en grönsaksodling. Fann gräslök! Gott = ) Sedan ville vi till Lagårn men då vi inte hade nån karta med oss hamnade vi först hos en keramikbutik.Snygga men Dyra! Inte långt därifrån låg just Lagårn. Massa fyndsaker o linnekläder. Fann en mössa som jag tyckte var rätt söt & några förvaringsaskar.

                           

Mitt uppe i alltihopa tog vi även en fikapaus på Sörviksvillan. Dömysigt café med en otrolig trädgård. Ellioten fick sin lunch och vi vårt kaffe = )

Til sist drog vi till Idyllen där vi skulle äta middag. Vi fick vårt eget lilla VIP rum he he. Tur att vi fick ett överhuvudtaget för vårt namn stod inte med på listan. Måste blive någe fel : / Käkade räkfrossa och tacobuffé. Gött gött. Tack pappa för allt! Vi njöt hela dagen! Rekommenderar varmt Tynderö med all sin lanlighet o härliga saker.


             
     
                           

Tack så hemskt mycke Jonas & Helene för att ni var "barnvakt"! Väldigt snällt!

Idag har jag inte mått hundra. Varit hes och ont i kroppen. Kanske är air conditionen i bilen som gjort det. Aja går ju över. Jag och Elliot var en sväng till Birsta o strosade runt, fann lite på rean, kul! Var på Boom o kollade. Nicke o jag har funnit ett matbord o stolar som vi skulle vilja ha om vi flyttar. Det fanns kvar! Fast det lär ju inte bli att vi köper det än på ett tag.

Nåja, jag har ialla fall haft en toppenhelg! Hoppas ni också haft det : D Vi ses o hörs snart!

                   


Aj aj...

Mötte upp  E & O i tisdags på sporthallsbadet och det var jätteroligt! Det plaskades i ett hos pojkarna å vi hade mycket att prata om. Trevligt trevligt :  ) Måste göras om! Kul att ha sällskap. Blir ganska ensamt ibland när t ex E somnar efter allt plaskande o man vill stanna en stund till. Medans vi satt där så hade vi solen i ryggen mesta av tiden så gissa hur man ser ut nu där bak?? Inte så snyggt o inte så skönt heller... Knallröd! O konstiga mönster finns där också, tror det är för att vagnen stod bakom också så på vissa ställen är jag vitfläckig! Och nu börjar det kännas, bränns liksom aj aj...............
                                                     

Igår kväll tog jag en stund för mig själv och gick och fikade med tjejerna. Blev på Barista och måste säga att jag tycker det är rätt mysigt där och ett stort plus att de har öppet länge på kvällarna, till 22. Snygg inredning så man blir lite avis att man inte själv har det så snyggt, ja inte på långa vägar, suck. Känner inte att det är nån idé än att skaffa någe nytt nu men flyttar vi har vi sagt att lite nytt o fräscht kommer det bli. Vi håller tummarna för en 3:a som vi är intresserad av i huset bredvid men det är långt ifrån än. Vi får kanske veta mer i höst när det är aktuellt.

Tack för igår kväll flickor =D Fasen det är så kul för vi skrattar ganska mycket o det är ju bra ha ha ha!

Idag har vi tillbringat dagen med mormor som kom på besök. Vi tog en promenad sen drog vi ut på Erikshjälpen där vi skänkte en varsin påse m kläder. God gärning!

Ser fram emot imorgon när vi ska ha heldag med min familj ute på delikatesstråket, ja eller vad det nu kallas. Tynderö iaf. Blir att strosa runt lite, fika o middag. Håller tummarna för sol!! Ska bli såå mysigt.... Theo har Såån tur, ska få vara med sin bror Frazze = ) Undrar om jag kommer ha en slutkörd vovve när kvällen är över efter all bus?!

                                                             

                                                                     TREVLIG HELG!

                        

Ja ja....det ska börjas i tid....åhej!

Bad

Tjoho allihopa!

Idag blev det en tripp till badet igen o vad det plaskades! Elliot vill knappt gå upp ur poolen längre. Man får passa på när det är finväder o det är tur man går in gratis annars skulle det bli skralt i kassan fort = / Mysigt när man har med sig någe gott men idag glömde jag både det ena o andra. Ingen mjölk till kaffet (blev några smuttar bara....bläää) och inget att läsa då E somnar. Aja då är det bara att sitta o titta på allt folk...fast det var inge intressant. Jo förresten så såg jag någe ovanligt med kan inte ta upp det här..... Men har aldrig sett nåt liknande förr!


I helgen var tjejerna på besök o det var ju lika kul som vanligt. Mycket tok o skratt!!! 

                                                 

Tack K! För den fina hjärtekudden med de STORA händerna! Å Elliot tackar för den gulliga lilla boken!

                       

Igår blev det årets första grillning hos oss, gött! Lite kött, potatisgratäng, färskpotatis, sallad. Åt ute på altan, härligt i solen. Sen en promenad och på kvällen var det dags för Theos värsta mardröm (förutom att bli duschad).....klippning!! Då stod vi där i 2 timmar o hår föll o det tog aldrig slut = O Börjar först på diskbänken när jag ska raka nosen, sen ner på golvet med saxen. När jag nästan är färdig har Theo tagit små steg för steg så vi nästan är ute i vardagsrummet! Han hoppas väl att nån gång måste det ju gå att rymma från detta vanvett!! Så nu är han halv vår lilla kalv hi hi! Lillgubben våran.

Ser fram emot en heldag ute på Tynderö om det hålls som det sagts  :  ) Ska bli så roligt! Å med det lite go mat såklart!

Grr var irriterad man kan bli ibland......Var ute och gick förut med Theo o E. Mötte några barn som prompt skulle klappa Theo när vi gick. Han vill inte sa jag men de försökte ändå så han hoppa bakåt. Sen började han skälla på några som lekte. Jag sa åt han på skarpen o han tystnade först  men sen började de skälla på han tillbaka (!) så han blev tokig o började skälla igen. Flämt.....då kokade det uppe i min hjärna. Vad skulle man gjort?? Hade ingen lust att stå där o säga åt dem. Aja............

Gokvällens!


                                               





Kalas!

GRATTIS pappa som fyller 60 idag!! Hurra på dej!

Han blev jätteglad o rörd när han såg den fina cykeln ute i trappen = ) Vi hade även gjort en rolig almanacka till han med gamla foton på han ha ha. Det blir mera firande i slutet av juli då han hyrt stugor o släkt o vänner kommer! Då blir det partaj!

                                                      

Igår tog jag och Elliot en promis till sporthallsbadet och det var ju succé! E badade o plaskade i ett och tyckte om att gå i vattnet ( ja när jag håller i han för de där benen är fortfarande en aning vingliga). Det är såå härligt att sen sitta på filten i solen med lite fika å mysa  :  ) Najs najs....

Hm ursäkta röran av bilder på förra inlägget. Blir så konstigt när man lägger upp bilderna fast det ser ut att vara i ordning först.  Aja man har inte den bästa bloggsidan precis = P

Vill säga att vi tänker på dig Björne o att det känns jobbigt för dig men du vet att du har oss! Finns alltid här för dig när än det behövs! Hittade en glad bild på dig o Ellioten när ni busar =  )

                            

Då har mitt favoritprogram åter börjat sändas; So u think u can dance! Det är rätt kul att titta när de har uttagningar hi hi hi. Vissa har så roliga moves, vissa rör sig knappt. Sen finns det dom som tror de är sexiga som den här killen som kallar sig "Sex". Vad är det för typ?????? Men så jäkla rolig att se på. Ibland undrar man om de är allvarliga eller bara fejk..... Sen finns det dem som man blir himla imponerad av och undrar varför man inte själv fick en sådan talang.......... Undrar om man har någon överhuvudtaget???


Ciao Ciao!!!

                            

                                                                             Min glada lillsnosis!!






Sommar!

Hej igen =  )

Igår kom M, M, D, S o A på besök, ja ni vet ju vilka ni är =p Det var kul! Hade gjort lite bacon o skinksallad o bröd o bärpaj. Snackade o skrattade. Några av oss kom ihåg när vi var trogna besökare på Saik o gick och tränade flera gånger i veckan och när M stod på löpbandet en gång o D kom o vred på max så M hamnade längre ut på bandet o till slut for in i väggen med en smäll. Fasen vad det måste ha gjort ONT! Allt gick så jäkla fort, D ville bara skoja till det lite. Det dumma var att alla vi skrattade efteråt även M som fick en massa brännsår bak på ryggen. Aj aj.... Å igår skrattade vi åt det igen så vi kiknade hahahaha..... 

                                                                             

Vill tacka så hemskt mycket för den skitfina tröjan Elliot fick! Såhär ser den ut;
                                
                                                                         
Lite midsommarbilder som firades i stugan hos svärmor o far! Det var mysigt!

       

                                    

Theo fann sig en flickvän, Donna! Så de busade o pussades hi hi.


Vi hyrde ju en stuga i några dagar också med Figge. Det var hur härligt o lugnt som helst. Helt underbart! Måste göras om!

Lite bilder därifrån..........

       

       

     

                                                                                       Ähum vem är denna där bredvid mig?

Där grillade vi, gick promenader, åkte båt, fiskade. På kvällarna blev det yatzy o kortspel o mycket garv!!

I midsommar träffade vi också L och hennes två görsnälla barn! Skoj = ) De var även hit o hälsade på o då fick Ellioten en massa fint.

   En napp som det står Elliot på!  En söt o genomtänkt (he he) haklapp!

Tack Faster L & S & D för allt det fina!! Dem gillade vi :  )


O just ja, bröllop har vi också hunnit vara med på. Mamma o pappa har ju gått o gift sig..............till slut! Det tog ett antal år =  ) Det var enkelt o fint! Jag o Björn fick vara vittnen. Gratulerar till er!! I bröllopsgåva gav vi dem en åktur med Medvind o mat ombord.

Nu väntar vi bara på badväder för bad har det inte blivit någe av än.

                                                                 




I`m back!

Äntligen är väntan över, fast måste säga att så mycket har jag inte saknat datorn, har ju överlevt =  ) Men nu när den är här kan man lika väl printa ned lite. Har fått en utmaning;

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information

1. Har hårfobi i sängen! Hatar när det ligger småhår överallt. Varje morgon är det hårplockning som gäller! O helst vill Jag bädda så jag vet att det blir "rent".

2. Köper jag ett nytt plagg måste jag gå igenom min garderob och göra av med ett annat!!

3. Har dammsugarmani! Dammsugar en gång per dag. Avskyr att känna grus under fötterna! Man har ju en hund som drar in allt!

4. Har lätt för att skratta, alldeles för lätt ibland. Har gjort riktigt bort mig förr. Skrattat när man vet att man inte bör skratta som på möten, föreläsningar, på bussen. Fasen vilka pinsamma situationer nu när jag tänker på dem.......=  /

5. AVGUDAR chokladbollar!! Farligt men gott! Blir minst en om dan nu när man går hemma o är mammaledig. Inte konstigt ju att den där "maggen" inte fösvinner......

6. När jag duschar tvålar jag in hår o kropp samtidigt för att "spara" in på lite vatten. Har jag gjort ända sen jag var liten o blev påmind om de i Afrika som inget vatten har. Precis som att det jag spar in på komma de få....äh vet inte hur jag funderade då. Men jag har ändå fortsatt med det utan att tänka på det.


Öh jag vet bara till 2 st till som bloggar, det får räcka.

Miva och Erika, ni är utmanade!!!

Framöver kommer bilder på vad som gjorts tidigare! Tills dess, njut av sommaren! Kanske med några såna här godingar!


                                                         
                                                                           


RSS 2.0