Snööö!



Inte för att jag älskar snön eller så men tycker det är hur härligt som helst å se när barnen sprudlar av glädje över att den kommit! Ellioten lekte så länge det gick igår. Det blev snögubbar och lyktor med farfar. Nu åkte Nicke och han dit igen för lite utelek. Elliot fullkomligt längtar ut. Han frågade redan kl 6 på morgonkvisten om vi inte skulle gå ut! Toksnöre! =)

Idag går bönahöna vår och blir 8 månader! Fasen vad fort tiden går. Snart tultar hon runt här och är 1! Nu har hon ingen lust att varken sitta eller åla. Nu är det försöka ställa sig upp som gäller :)




Nya stilen!




Håll fast!


Dåligt samvete....



Fick man nu rå....

Som föräldraledig med en knapp föräldrapenning tänker man ju en extra gång innan man inhandlar något.
Vare sig det är ett klädesplagg eller nåt till hemmet.
Unnade mig just en tidning å den var både dyr & kolossalt dålig!!

Blää, sånt får jag dåligt samvete av. 

Bland annat....


Framsteg!



Pauline har nu börjat ta sig framåt. Jättekul! Hon ålar och drar sig fram med händerna. Minns faktiskt inte att Elliot gjorde så, tror han började stå på alla fyra på en gång.

Känns som att det händer nånting för varje vecka. Imorse fick hon känna på gröten och det var ju superkladdigt =P Inget kom i munnen dock utan överallt runtom. Men nöjd var hon =)

Hon gillar att vinka och till andra och sig själv. Favoritsången Dripp Dropp sjunger vi ofta och hon "droppar" med fingrarna såsom vi brukar göra på babysimmet. Fascinerande vad de små tar till sig!



Under soffan hamnar vi ofta


Lillgumman har också kommit underfund med hur man klappar händerna och klappar för glatta livet!




Dregligt värre är med två tänder också ;)


På språng....



Det slog mig i morse vid frukostbordet, att jag alltid sitter på kanten av stolen.
Alltid redo att lyfta på häcken; hämta, plocka, torka, hjälpa.....


Måste försöka ha det i åtanke.
Att ta fram allting som behövs vid en måltid, så man slipper stressa.
Luta mig tillbaka och ta det lugnt.

Tåls att tänka på!


Raj raj!



Helgen bjöd på After work i glada kollegers lag! =)
Det var riktigt roligt! Italinensk buffé på Invito blev det, rekommenderas!! Bra mat för 99 spänn och after work priser på öl och vin. På det blev det några goa´drinkar och nån shot. Fasen, de var inte igår man gick lös på detta sätt! Blev mest trött mot slutet än berusad av nåt slag ha ha... Men himla skoj alltså. Efter vi var nöjda där gick vi vidare på Olearys och till sist hamnade vi på Bishops där vi avrundade. Kvällen blev "ung" men så var det ju första gången på över typ 2 år som man var ute o härjade. Men det var defintivt inte den sista på ett tag ;)

På lördagen byttes stan mot naturen och Nordanede där vi polymasade med svärföräldrarna tills söndan. Gick långpromenader och grillade ute i mörkret.


    

 





Dollarstore



Blev ett besök på Dollarstore idag och inhandling av billiga prylar!




Uppehåll.....



Är det lite tätt som tätt i bloggen nuförtiden ;)
Man liksom glömmer bort den när det är full rulle av diverse saker, barn, sysslor mm.
Men tror inte att nån saknar den emellanåt heller, det är ju inte så värst spännande ting man skriver om ha ha ha!

Om mitt liv i allmänhet! Och i synnerhet :) Barnens utveckling. Min egen utveckling står för tillfället helt still känns det som =P Sade häromdagen till min kära sambo att jag saknar lite av den där diskussions delen med andra om ditt och datt. Där man får reflektera över olika syn på saker, värderingar osv.
Sådan har jag alltid varit, speciellt i jobbet där det är lätt att man hamnar i ett ekorrhjul, står och trampar, vill vidare måt något nytt. Då och då vill man vidareutbilda sig på något vis, utvecklas. Tillägna sig ny kunskap. Växa! Som person och inom arbetet.

Meddelade häromdagen att jag tänkt vara föräldraledig hela vårterminen! Gaaahhh.....känns länge, fast det är ju det jag vill. Jag får dock ändra mig om så fallet skulle bli. Har pratat med Nicke och han tycker han är hemma så mycket ändå så han ger gärna dagar till mig. Jag tackar inte nej samtidigt som jag tycker det är viktigt att pappan också är hemma med sitt barn, får in rutiner, knyter ett band. Aja, får se hur vi lägger upp det.


Idag var det även uppehåll på babysimmet, novemberlov! Så jag och Paulinen tog en sväng på fyndis. Är ute efter en hög smal byrå som jag kan måla om och ha i sovrummet. Fann dock ingen, men fyndade lite smått iaf!




RSS 2.0