Färgklick =)



Denna superfina mobil fick Pauline av morbror Figge m familj!
Jag fullkomligt älskar den!
Och Pauline tycker om att titta på pippina som flyger :)





Glad morsdag!



Lyckan är gjord!

Ibland har man flyt!

Elliot är just nu inne i en dinosaureperiod. Han älskar att leka med och läsa om dem. En dag såg han en stor dinosaurie på Bolibompa! "En sådan vill jag ha! Jag ska köpa med min peng" sa han. Så idag passade vi på, i det trista vädret, och drog iväg på en runda och gjorde ärenden.

Och måste säga att lillgubben hade tur som på Toys r us fann denna stora (den sista på hyllan!) för en billig peng, 50 spänn (erbjudande!). Han blev såå glad som fann den! Då blir man ju himla glad för hans skull =)



I andra änden.......



I söndags var vi och hälsade på Björn & Anna som nu har bosatt sig i Timrå. Lite fika blev det, Ellioten fann sig en ny lekkompis!


   

Sushi och Elliot busade i timmar tills de blev helt utslagna, ja kissen däckade först haha!





Pauline & morbror B =)


Sedan blev jag sminkad av superduktiga Anna. Det var himla kul! Kände inte igen mig riktigt efteråt men snyggt blev det!




Igår hade vi besök av Figge & Élia som åt lunch här och lekte. Alltid lika trevligt! Sedan var det dags för grillfest på Elliots dagis och tur hade vi med vädret, då solen tittade fram :)

I morgon väntas en tur till Birsta med Erika & Elma, kul!

Nu har Nicke gjort varma mackor åt oss!

Mumsigt.....


Skruttan!



Min go´skrutta!

Så härligt när hon skrattar =)









Tradera



Budar på denna superfina äppeljacka till Pauline men verkar inte som jag vinner. Den är redan uppe i så högt pris :(


Ligger en till ute som man kanske har chans på. Bättre tur nästa gång!


En nysande & fnysande....



.....hund har vi här hemma som åkt på noskvalster eller nåt liknande, stackare där :(
Det är mest utomhus som han håller på och vill gärna dra nosen i gräset, kliar säkert jätteskönt!

Visste ju att det var några på hunddagis som åkt på det, så kanske skulle ha låtit Theo fått vara hemma samtidigt som man betalar mycket pengar för platsen och skönt med lite avlastning när Nicke jobbar. Han hann bara vara på Hundvillan några timmar så hörde de av sig och jag hämtade han tidigare. Slank in på djursjukhuset och hörde mig för om ett veterinärsbesök och kunde få komma in på en gång. Å vad bra tänkte jag =) 5 minuter tog undersökningen och då kunde inte veterinären konstarera vad det var för något men skrev ut tabletter iaf. Gick till kassan för att betala och fick dåndimpen över vad det lilla besöket skulle gå på: 550 spänn!! Halvt chockad och en aning fattigare gick jag ut därifrån med barn och hund ........

Därmed får Theo inte vara på dagis förrän om en vecka men då är det stängt så
blir inte förrän veckan därpå. Trist när det blir såhär men det är ju som att ha barn på dagis. Fast visst känns det när så mycket pengar går åt på en gång =( From juni ska han få vara på dagis en dag i veckan, så spar vi in lite. Det är inte värt att betala så mycket just nu när man går hemma och får så lite kosing. Aja..... sånt är livet!

Barnen somnade sent, nu ska jag ta mig lite egen tid i soffan. Man lär väl dock slockna på stört haha......


Zzz..........


Dyrt vs billigt



Jag som ääälskar inredning var in och surfade runt på olika designshemsidor och konstaterade att fasen vad dyra vissa saker är alltså. Inte ens om jag hade den budgeten skulle jag nog inte handla dyra prylar, finns ju snygga till mycket bättre priser!

Måste bara visa sådant som jag jämfört!




Stringlampa från Design online 3290 riksdaler!







Vår stringlampa i hallen från Ellos fyndade jag för 350 kr!! Såå fint sken :)


Jag tar mig gärna tid ( om den finns till förfogande ) och gillar att hitta saker till goda priser, oavsett vad det är och gäller. Annars skvimper det dåliga samvetet över, fast visst händer det att man köper någe dyrt som man verkligen vill ha. Kan dock inte komma på vad det kan ha varit....... men det har säkert hänt =/


Fann ett krus typ höganäskopia på loppis för en 20 som jag ska spraymåla vit. 
Denna fann jag på nätet:



230 spänn!



Och glöm inte alla loppisar, tradera mm som finns, där kan man göra mycket fynd :-)


 


Blött men happy!

Trist väder =(

Vi som tänkte traska på staden och kika på drakarna, Elliotens önskemål. Det blev bara en snabbvisit på bibblan o lämna tillbaka böcker sedan drog vi (plus halva Sundsvalls befolkning!) ut mot Birsta för att möta upp mormor & Figge o Élia. Där trängdes vi på Ikearestaurangen innan vi plockade ihop småprylarna vi skulle inhandla.
Pust, inte lätt att gå med vagn bland andra barn o kundvagnar, blev lite svettigt.

Ikväll är det tjejmiddag hos Maggi alias Torsten! Jag & Pauline gör alla brudar sällskap, Elliotgubben ska få vara hos kussen Élia och leka =)


Pauline gymmar!









*Bedårande*


Nu väger gumman runt 4500 g och är ca 54 cm lång. Tiden går såå fort, kanske för att det är full rulle nästan jämt ; ) En go` och glad tjej som tycker om när man busar med na. Fast klart hon har humör också! Levereras inte maten snabbt nog eller att den där dumma nappen inte fastnar i munnen då kommer pipan fram!!

Sova kan hon länge i vagnen. Nattetid är hon fortfarande duktig och somnar själv i sin egen säng efter matning, sköönt :-) Så för tillfället känns det som man får ganska god sömn.


Att barn är det bästa som hänt mig är det ingen tvekan om!! De är de mest glädjegivande man nånsin kan få!




♥♥


Snosan!





Älskade goa´ lilla fislisa ♥


På balkongen



Igår lördag satt jag, barnen och doggen på balkongen och intog förmiddagssolen....eller åtminstone mamman! =)
Ellioten läste Alfons och lekte med sina kära dinosaurier. Pauline tog jag på fleecen så hon kunde ligga i sittern och där slumrade hon sött.
Det var så härligt!









Kärlek ♥



Far & dotter ♥





Bättre.....



Idag känns det bättre!

Vissa dagar är kroppen så slutkörd, både fysiskt och mentalt så man tänker inte på vad och hur man säger saker o ting. Det får man ångra efteråt =(
Fast man är ju inte mer än människa.

Gårdagen kändes tung, då förbannade jag trapporna i huset!!! Eftersom man inte får förvara vagnen här, utan i garaget längst bort i huslängan fick jag springa ett antal gånger för att hämta den och lämna den; lämna Ellioten på dagis, tillbaka m vagnen, hämta den igen för att senare traska till Bvc, tillbaka med den efteråt, upp och amma Pauline som var otröstlig, ner med hund och barn för att gå ut på kisspromenad, alltså hämta vagnen igen, lämna vagnen för att åter hämta den igen när Ellioten skulle hämtas, puuuhh!

Det är klart jag fuskar och ställer den under trappan, för den får faktiskt plats där och står INTE ivägen, så varför inte. Är ju ingen fara för brandsäkerheten heller men regel är regel och lika för alla. Å just nu håller de på att putsa väggarna och målar i trappuppgången så det går inte att ställa den där nu. Sist jag gjorde det hade de inte flyttat den utan det låg massa puts damm i hela vagnen.

Så när Nicke kom hem från jobbet igår satt jag halvt medvetslös i soffan!

Idag har jag varit piggare. Vart bjuden på god lunch hos Erika & Elma, mycket trevligt! Sedan hade jag bestämt träff med bror & Élia och mamma o pappa i Birsta, så blev lite stros där. Och vad gör man om inte glor på barnkläder ; )

Kunde inte hålla mig!



Nu ropar Pauline på mig: "Ge mig maaat!"

So long!


När det brister.....



Idag har det varit en svår dag...
När tålamodet tar slut på en gång och man tjatar o gnatar,
orkeslös och irriterad på det mesta,
man höjer rösten, gör någon ledsen...

.....gång på gång.

Då är det inte roligt.
Det svider i hjärta o själ....

Hoppas på en bättre morgondag!


RSS 2.0