♥ Isa Pauline ♥







1 dag gammal!

Vårt goa lilla troll ♥


Kära vänner!



Nu är det nånting på G! =))


Fyller upp!


Kakförrådet!




Idag var jag väldigt rastlös så då tog tag i saken, nu när man har lite tid till övers, och bakade massa småkakor. Kolakakor, chokladsnittar, kokoskakor.
Nästa gång tänkte jag göra nougatkakor & dumlekakor. Lika bra att ladda så det finns till framtida besök : )





Sprickfärdig!



Känner mig riktigt stor nu! Ett lite mindre bra bildbevis ; )





En ödla!





Idag fick jag hem en ödla! = )

Elliot fullkomligt älskar att bli ansiktsmålad!


Fint besök!



Idag fick vi fint besök av Figge, Élia & min pappa på eftermiddagen!
Jag skyndade mig att sno ihop en sockerkaka och kokoskakor, godare med hembakt tänkte jag : )
Roligt var det, Élia sprang runt och kikade, ville känna på saker, inspektera, som små barn gör! På blommor, prydnader, theos matskålar. Man fick en liten "flashback" av vad som komma skall senare igen hihi........när en ny liten en ska utforska stora vida världen!

Elliot tycker mycket om sin kusse men har svårt att dela med sig av sina saker märker vi. Han blåhöll sina favvisar, dinosaurierna. Han gav dock med sig efter ett tag och lånade ut en eller två! Élia är nog väldigt förtjust i Ellioten också och skrattar gott åt han ibland! Elliot hade gjort ett armband idag på dagis, som han gav henne, gulligt! ♥


Jag måste säga att det är väldans skönt att få vara ledig! Jag försöker vila när det går. Har förberett det mesta praktiska, tagit upp bebiskläder, gått igenom, tvättat dem plus sängkläder mm. En ny byrå fick införskaffas då vi insåg att vi överhuvudtaget inte hade nån plats att förvara lillans kläder o annat. Nu är det bara spjälsängen som saknas.

Annars hänger jag på lite promenader med gube & barn. Såvida hunden inte ska ut, då kan det bli några gånger. Men känner efter en sådan tur att kroppen blir helt slut. Andfådd och tung, ont i ljumskar och det blir ju inte bättre av alla trappor man ska gå uppför för att komma hem = /
Det är bara att bita ihop, inte långt kvar nu.

Imorgon ska vår lille pudelpuff bli snygg! Har bokat in han på en klippning på Amnis hundhus borta vid krönet men fasen vad det kostar! Höll på att trilla av stolen när jag fick veta priset. Hutlöst! Jag brukar ju klippa han annars men nu är det svårt, tar ju sån tid också. Men blir nog skönt för han att slippa vinterpälsen.






Nu längtar vi innerligt efter en liten minifis att få rå om!! Elliot pratar till magen och klappar den. "Nu är bebisen stor!" Han vill nog också att hon ska ploppa ut snart =)
För första gången frågade han när vi satt i soffan ikväll; " Vartifrån kom bebisen in i din mage?"
"Från pappa" svarade jag. " Jaha" svarade Ellioten som om han förstod hahaha. Gofisen där!

Imorgon har Elliot fått en läkartid på sjukhuset. De ska kolla upp hans svårigheter med bajsningen vilket nu har försvunnit eftersom han går på toaletten. Det var nog det som behövdes. Nu är det inga problem. Härligt att han blev fri det!

Nu ska jag se om jag har en sambo som vill ha sällskap framför tvn!

Tjing!


Utflykt


Hallåsan!


Idag gjorde vi en utflykt till Norra Berget!
Solen var på sin snåla sida men det var rätt skönt att få vara ute ändå. Ellioten och Nicke lekte och Elliot åkte så mycket rutschkana han kunde! Han har en enorm förkärlek till sådana ; ) Jag & Theo kikade på. Det var väldigt isigt där uppe så promenera ville jag gärna undvika.

Grillning stod näst på schemat!



Men det var inte så lätt att få sprutt på brasan. Elliot smaskar på en macka under tiden.





Theo suktade efter korv han med!

"Ge mig nåt att äta nån gång!"


Det blev till slut en liten fyr på elden! Dock blev resultatet inte det mest lockande men uppätna blev de iaf.....ja gissa av vem? = )








Bye bye......


Favoriter!


När jag i veckan var och passade på att komplettera min duschkräm med en kokoslotion på Body shop, fick jag 20% rabatt och en gåva också!





Hur bra som helst ju! Body shops produkter har blivit en favorit.
De kostar lite mer men räcker såå länge!

:-)


Nedräkning!

Jihoooo!


Snaart är jag ledig!

Efter mycket velande och fundering har jag bestämt att detta får bli min sista arbetsvecka!
Kroppen har kännts tung nu ett tag, benen ger vika och nätterna består av massa sendrag till följd av att det värker på dagarna. De tar stryk i och med att det är en massa böj i jobbet och en tung mage på det.

Ska bli så himla skönt att få rå om sig själv och vila upp sig inför det som komma skall :-)
Och förbereda lite praktiskt inför bebbens ankomst.
Har gått igenom Elliotens gamla babykläder och det är en bra massa som kan användas så de ska tvättas. Ordna sängen m. tillbehör. Gå igenom vagnen ( vi passade på att fynda en ny barnvagn i och med att "Mias babyshop" flyttade till Timrå och reade ut allt. 40 %, en med fyra hjul hittade vi. Känns stadigare med sån dock en aning tyngre men ändå stabilare ).

Häromdagen for vi ut till Babyproffsen. Var ju ett bra tag sedan man var dit. Var ju där vi köpte vår gamla trehjuling, som en vinterdag i nedförsbacke tappade sitt framhjul! Vi åkte dit och visade upp vagnen och de sade först att vi skulle få välja en ny vagn då denna endast var några månader gammal. Å vi tänkte att då väljer vi ju självklart en fyrhjuling! Men sedan ändrade de sig och vi fick en lånevagn medans de lagade den gamla. Det skulle behöva hända 2 gånger till!! För att man skulle få en ny vagn. Å det vill man ju gärna, att det ska hända 2 gånger till!! Tror inte det. Så efter det var vi inte nöjda med dem, eller åtminstone inte jag, men det var bara att acceptera och fortsätta.

Men iaf så var vi dit och måste ändå säga att de har verkligen fina saker där. Vi köpte b la en jättefin skötbädd som passar så bra i vårt svartvitgråa badrum!




"Bääää....."

Tänkte ha hängförvaring på väggen på sidan om med tvättlappar och dyl, blir nog bra!
De hade mycket att välja mellan och kommer nog att återkomma dit :)

Måste bara få visa dessa söta som jag fyndade på POP (jag som aldrig brukar gå dit) när de hade 70%!



♥ dem!

Bara att konstatera, det är hur roligt som helst att fynda, när man får bra saker till bra pris!! =D


RSS 2.0