Slapp i soffan


Degar i soffan alldeles själv med världens största gröna saftiga äpple! Helt plötsligt fick jag avsmak av gotta, blir ju lätt för mycket av den varan när man har sånt sötsug hela tiden. Så känner jag måste kompensera upp det med nyttigheter ; )

Imorse lämnade jag först av Nicke på jobbet för att sedan lämna av Theo & Elliot hos farmor & farfar. De ville *låna* dem tills imorrn. Elliot vaknade kl 6 i morse och det första han sa var " Nu vill jag åka till farfar!" Som han har längtat =) De skulle åka skidor och kälke, och "äta lördagsgodis" såklart!

Nicke tog på sig ett arbetspass och går av imorrn bitti. Jag passade på att inta lunch med lillebror B på stan och det blev lite kika också. När jag kom hem försökte jag vila, rättare sagt sova men kunde inte falla till ro. Så gick ner i förrådet och började påta i lådor och gå igenom Elliots gamla bebiskläder och  det var inte så lite! Oj vad det har samlat på sig under 3 år! Rensade och organiserade en låda med kläder i de mindre storlekarna som lillan kan ha. Fast visst kommer man handla lite nytt. Såg att kläderna gick mycket i brunt så skulle vilja ha lite mer färger.

Beställde tidigare i veckan nya glasögon på Favoptic. En hemsida med låga priser. Hoppas man blir nöjd nu bara. Man fick låna hem massa bågar och prova, jättebra!





En liten miniElliot i brunt, sötisen!


Reafynd






Fyndade dessa tuffa till den *lilla* på Pirum Parums rea!


Däckad...

Japp, då var det min tur att åka på det, den hemska magsjukan = ((
Jag & toaletten höll varandra sällskap hela natten och morgonen så det blev ingen sömn alls.
Bara det inte är vinterkräksjukan, som håller på ett tag och sedan kan komma tillbaka igen efter ett par dagar, det orkar jag bara inte.....

Har precis vaknat till liv och fått i mig lite vätska och vindruvor. 
Hoppas detta är över snart! 


Kämpar på!

Tjänare!

Är nu inne i v 30 och maggen börjar kännas ganska stor och otymplig. Speciellt jobbigt är det när man ska böja sig. Ta på sig skorna är en utmaning haha.... Man liksom tar ett djupt andetag och sedan håller andan medans man försöker få på sig den där förbaskade skon ; )

Har idag formulerat ihop en ansökan till graviditetspenning. Bara att hålla tummarna att man får möjligheten att vara hemma och vila upp sig innan allvaret sätter igång. Hade ju tur när jag väntade Elliot att få 4 veckors havandeskapspenning och semesterdagar på det kändes underbart!

Det känns i jobbet nu med med mycket böj och lyft och har fått kännt av sammandragningar kväll & nattetid, mest efter en hektisk dag. Icke roligt = ( Man vill ju liksom inte att den lilla ska vilja komma ut i förtid!

Besök hos barnmorskan visade dock på att jag skötte mig :) Bra blodsockervärden, normalt blodtryck, inge behov av järntillskott. Magen har växt mycket senaste tiden och man undrar hur stor den kommer vara på slutet??  Kommer rulla fram :-)


Igår var det dax för månadens tjejmiddag!


  

Värdinnan till vänster och jag & Maggi till höger. På väg hem, nöjda och glada efter en supertrevlig kväll med go` mat & tjejerna!

Idag har jag & pojkarna tagit det lugge hemmavid då Nicke jobbar. Några promenixer blev det, Ellioten var superduktig och höll Theos koppel. Han känns som stora killen nu! 2 timmars vila lyckades vi med också, det behövdes. Sedan svängde vi ihop ett gäng äppelmuffins på eftermiddagen!







Nu sänger jag upp benen på soffan och förundras över hur pass mycket en liten varelse i magen kan hålla igång med sitt kickande och sina volter = ) 


Ny dator!


Nu har jag skaffat mig en egen dator!
Min förra gick ju och dog för tredje gången så då blev jag så förb......att jag sa till mig själv att jag
aldrig mer skulle ha en dator....men ibland säger man så mycket konstiga saker ; )

För hur skulle man kunna leva utan en dator till hands!
Nu sitter jag vid min och slipper låna Nickes lilla minilap. Känns bra, nu kan jag lagra bilder och skriva ut massa foton, jippiii!!

Igår fick jag hem mitt paket med lite diverse till den kommande lilla! Jag vet........det är ju ett tag kvar men kunde inte hejda mig. Det var såå fina saker! En filt o ett vagnshänge. Älskar retrostilen över dem. Och färgen är neutral, är ju ingen direkt rosatyp, fast jag ska nog inte säga för mycket här heller. Rosa kommer säkert komma in i bilden på ett eller annat sätt = )







Ett nytt år.....



har startat och det känns bra! Har ju något stort & spännande att se fram emot detta år :D


Ledigheten börjar lida mot sitt slut och det har varit en bra sådan. Mycket har hunnits gjort, många har man hunnit träffa och man har kunnat slappna av rejält. Magkatarren har lyst med sin frånvaro, skönt. Ellioten har fått haft ett långt jullov och har tom hunnit bli lite smått less på morsan sin hehe.... "Det är tråkigt" har lillfisen gått och sagt de senaste dagarna så tror han längtar efter kompisarna på dagis.Till veckan är det nya tag som gäller!

Ett år äldre, och förhoppningsvis klokare, har man också hunnit blivit. Å idag var vi på 1-årskalas hos Élia!
Lillgumman är så söt och hon öppnade alla sina paket själv där hon satt på golvet. Massa godsaker bjöds det på.

Medans pojkarna tog en sovvila idag gjorde jag en snabbis in på stan för att kika om det fanns kvar någon stjärnmössa på rean kvar på Kidstore men fanns tyvärr ingen i Elliotens storlek. Däremot fann jag denna karraskål till han, med stjärnor på såklart ;-)





Jag passade även på att höra om de skulle kunna beställa in en skötväska, när det börjar närma sig, som jag skulle vilja ha men som inte finns i butik och det kunde de!


Nu väntar jag på Nicke som håller på att natta Elliot. Dax för filmtime, en skräckis!


Lek i snön





Första gången på ett par skidor!




Det blev några fall men de var minst lika roliga :)




Klättring uppför snöberget




Snöängel




Men fyy för snö i ansiktet!


RSS 2.0