Tjejmiddag!

Hallåsan!

Ja så var det dags för månadens tjejträff och matintag igår = )!!!!!

Det var jättetrevligt o kuuul som vanligt! Denna gång hade vi äran att få vara hos Anna som bjöd på fetaostpaj o ruccolasallad med dressing som förrätt. Inbakad fläskfilé, potatisgratäng och kantarellsås som varmträtt och slutligen en chokladcheesecake till efterrätt. ( Skriver ni upp gott folk! ) Gissa om vi åt eller........åt!! Supergott!! Tack Anna för den härliga kvällen : )

 Sås görs!

 Rosa välkomstdrinkar! Goooda.....

 Anna hade dukat så fint!

 Kel med Mio i soffan.

                
              
                               

Hmmm nån som visst tycker om att vara med på kort mer än andra som ni ser!! :-) Vi ses nästa gång det är middag tjejer. I januari är det dags igen....hos mig!! Fast vi ses ju innan det såklart =D

KRAM♥

En bit på väg

Hej allesammans : )

Nu har vi blivit Skönsmonbor! Det känns hur bra som helst! Vi har belägrat oss ganska fort här, nära till affär, vårdcentral, öppna förskolan.

Har fått någorlunda ordning på möbler o saker. Igår var vi och köpte nytt matbord och nya stolar på Ikea, blev jättefint ihop med de nya gardinerna, kolla!


               

               Nicke bygger ihop bordet, Ellioten ville såklart inte känna sig utanför  : )

                 

Min sötis inviger det nya bordet med lite äpplen. "Mamma nu är det tomt i den här!"
Det är ett bord för upp till 10 pers men vi ska såklart inte ha det så långt när det bara är vi 3. Men vi är supernöjda med både bord och stolar!

               

                          I köket har vi grå tapet. Nu fattas bara en snygg taklampa!

                       I badrummet fick vi plats med en hylla och det nya badkaret. 

               

Sovrummret blev i blommigt och vitt. Det rummet är ganska stort, skulle vilja ha en korgstol i ena hörnet. Gardiner fattas med.

               

               

Just nu sover lillprinsen med oss i rummet. Hans rum är för tillfället en förvaringsplats = /

Bilder på de övriga rummen kommer senare! De ser just nu ut som hej kom å hjälp mig!

I onsdags var jag å träffade tjejmaffian hihi. Å så var Elliot & Rasmus med. Blev en fika på Barista där M nu håller till! Skoj! Blev lek i lekhörnan också. På kvällen var jag, Björn o pappa på Henrik Schyffert i tonhallen där han höll i sin 90tals show. Har alltid gillat den mannen och han var skitbra! Hade några stunder där man satt ihopvikt av skratt! Skrattade till mig några år förhoppningsvis =D

Idag gjorde vi oss helt av med gamla lägenheten, efter det blev det några klappar köpta. Vi är på gång.......

Imorgon dags för den återkommande tjejmiddan, denna gång hos Anna. Har längtat!

Vi ses då, några av er iaf = ) Trevlig helg!


Var e jag?

En förvirrad liten vovve klev in genom dörren på inflyttningsdagen och fick stora ögon. "Vart har har jag hamnat?" såg det ut som han tänkte. Varenda rum undersöktes och med nosen ihärdigt upp i vädret.

               
                           

Ja ibland är det inte heller lätt för ett husdjur att flytta på sig, känns otryggt o nytt. Men det blir bättre o bättre = )

En liten pojke bars in över tröskeln och såg.........en stor dammugare! Det blev full fart mot den i full mundering : D
Å där satt han ett tag i godan ro.......

                              






Klara, färdiga,,,,,, flytta!

                                             


                                         Goderkväll i vintermörkret!  


Nu är det färdigt att flytta in!! Så jäkla härligt! Han har gjort det bra Tommy, såå tacksam!!

Var och städade där idag o packade upp lite grejer och in i skåp och garderober. Men det KÄNNS kan jag säga att gå uppför alla trappor till tredje våningen med massa tunga kartonger, flååås. Kondition, vad är det?? " Gone with the wind "! Imorgon bitti drar flyttlasset iväg, går nog fort då vi lämnar lite möbler kvar som de nya lägenhetsinnehavarna ska ha. Några hyllor har en kompis till Nicke köpt o resten ska till fyndis. Kommer det vara några möbler kvar överhuvudtaget kanske ni undrar? :P Jodå det vi vill ha o behöver. Sen är det ju mycket nytt vi kommer skaffa eftersom. 

Satt o beställde, förhoppningsvis, fina gardiner på nätet. Hoppas de kommer passa! Sen är det lite lampor som kommer behövas. Men först av allt skulle ett nytt matbord o stolar sitta fint = )

Elliot har varit hos mormor idag o även där lade han beslag på dammsugarn! Han har fått dille på att dra runt den där slangen överallt. Han kanske blir mammas lille städpojke hihi. Här är han i akt hos farmor o farfar påklädd o allt men inte ett uns av intresse att vilja åka hem!

                 

Passar på att klinka lite emellanåt också! Blinka lilla stjärna månntro?

                  
  
Här dammsuger han på Theos filt i soffan och i korgen. En tidning försöktes också på!

                     

Han är duktig min lille gölleplöpp som tar efter mamma sin!! Vad gäller de bra fasonerna det vill säga ha ha. "Keep up the good work"!

Theoponken har varit hos svärmor-och far o stannar över natten.

Nä dags att lyfta på arslet igen o packa det sista i lådorna. De nya bilderna dyker upp nästa gång!

Ha en fortsatt mysig lördagkväll!




"Förebilder"!

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på nya lägenheten hur den ser ut under renovering! Inget intressant att se kanske men kan vara kul att se hur det såg ut innan allt är klart= )

Kök:
 




Vardagsrum:







Sovrum:





Och en Nicke med en jättetrött Elliot : )

Elliots rum:



Gästrum/datarum:



Hall:



Hehe där är de igen = D

Badrum= Jättesnyggt!



Sen in med badkaret så blir det komplett.

Lilla toaletten: Jättefint!



De två sista var redan stambytta o fräscha. Skönt med två toaletter!

Bilder på resultatet kommer senare!

Ha det bra så länge ♥


Nedröj & uppsving!

HELLOJ!

Sakta men säkert smyger helgen förbi. Hoppas ni haft en bra sådan : D

Våran har varit ganska hektisk. I fredags var det möte på banken, packning på kvällen. Renovering av nya lägenheten har påbörjats och vi har Sån tur som har svärfar till STOR hjälp!!! Tusen tack snälla för det!!! Duktig är han som bara den o gör allt i ett svep; river, spacklar, slipar, målar tak o väggar, och tapetsering = ) Nicke o jag var också där hela dagen idag o rev tapet i hallen o slipa, medans Ellioten var hos fammo och Theo hos mommo. Känns som man vill göra mer för att hjälpa till men det finns liksom inte så mycket man kan göra, är ju inte så duktig o det skulle säkert ta fyrdubbelt så lång tid när jag är i farten =P 

Igår flängdes det hit o dit. Först till lägenheten, hälsade på svärfar, lämna lite fika. Efter det lämna Elliot hos mormor, sen till fyndlagret med flera kassar "skrot" som jag ändå fick en god peng för. Sedan hem, gick igenom kläder som skulle till Erikshjälpen o sen dit. Sen hem till mamma o pappa o käka o hämta Elliot. Nicke tömde vårt förråd o fyllde det nya, skönt nu är det tomt! Nu ikväll hämtade han byrån vi hittade på "Blocket" för ett tag sedan.

Ska iaf bli spännande o se hur det ser ut färdigt! Läääängtar : )

Snart ska Nicke kliva in genom dörra med en stor go o mumsig pizza.......... ja det är iaf vad han sa när han åkte till innebandyn. Hoppas han inte luras eller glömt : / Då blir det inte ett öga torrt....... Hungrig!

                                          


Men först väntar en dusch, slipdamm överallt. Ha det toppen!

              

                                     Mor & son tar en liten svängom i köket





Fikapaus

Hängig

Min lilleman har en envis feber som inte vill släppa. Över 40 C hela dagen, jobbigt för han : (  Bara sover o jämrar sig o ingen matlust. Får se imorgon vart det bär.

Kunde ändå gå iväg på egen hand idag då Nicke var hemma o ta en fika på stan med Anna & Rasmus, Eva & Alva o Christine = ) Kändes faktiskt hur skönt som helst. Det blir inte av så ofta nuförtiden. Så kände att jag behövde det men lite "mammaskadad" är jag. Vart ju lite tomhänt = P Men passade på att busa o gosa med Rasmus lite! Det var dömysigt att bara sitta o snacka tjejer! O få stoppa i mig en sån här sliskig goding;

                                                = Inte dumt!



Strosade en kortis på stan o fann en andra julklapp! Lika bra att ha framförhållning. Vill inte vara ute i sista minuten (fast det spelar ingen roll ibland, för hur tidigt ute man än är så blir det alltid någon kvar in i det sista).

Imorgon o helgen blir det att inta nya "placet". Får nycklar imorgon så längtar att komma dit o börja planera =P



Min lilla kamin

Hej å hå :D

Har en liten sjukling här hemma med hög feber = ( 

40,5 var den uppe i imorse så pappa skjutsade upp mig o Ellioten till sjukhuset där det kollades, tog prover som visade på virusinfektion. Men han har inga andra symptom så hoppas det går över. Kan ju vara 3 dagarsfebern också, får vänta å se. Lite kinkigt och liten aptit har det varit men så är det ju, det är inte lätt. Nu sover han iaf min lilla skrutt! Vaknade nyss och hade frossa stackarn men efter lite mys under filt i soffan och massa vatten somnade han om .

                                               


Tusen tack Anna för skjutsen hem! Mycket uppskattat!!


Godnatt!



BURR BURR!

Hej ni!

Hoppas ni haft en bra helg!


Kaaaallt! Sitter här å huttrar ihjäl mig. Så kallt i den här lägenheten. Knappt att elementen fungerar. Skulle behöva ett hett bad, ett duntäcke, en skoteroverall, en bastu, en resa till  sol o värme osv : )

 Idag tog jag ett avbrott i packandet och lunchade hos svärmor med pojkarna. Trevligt! Theo grinade till lite när han insåg att någon lurvig bror inte fanns där = / Sen hade vi bestämt för en promenad runt Sidsjön men när vi väl kom dit så kom ju såklart regnet, typiskt = ( Vi fick vända. Synd.

Måste åka iväg någon dag med massa möbler till fyndis. Hoppas på en bra liten slant där, men det beror väl på vad de tittar på. På fredag får vi nycklarna, tjoho. Sen är det bara att börja riva. Men innan det ska det hinnas med en date med tjejerna o kidzen på torsdag, ska bli kul! Och ett besök på Ö.f på onsdag med Ellioten.

Blir bara ett kort inlägg. Här är en bild tagen hos Sirma i våras. En glad Elliot med lite dregelskägg = )

                   

Ciao!





Väck ej den mamma som sover.....

Haj haj  :-)




F*n, är fortfarande i dvala, vet ej hur komma ur?? Någe tips? Aja kom ur sängen idag i alla fall och vi drog till Nickes kompis som fått sitt andra barn; Sixten! Härligt namn = ) Somnade i bilen dit såklart men vaknade till när vi var där och höll reda på både hund och barn! Elliot lekte lite med Stina som blir 2 år om några månader och de var så söta tillsammans där de gick o höll varann i hand! Ja Elliot försökte hänga med : ) Gick lite för snabbt för hans del.

Vår lillprins går nu!!! ÅÅååå det är sååå roligt! Det går ju så snabbt när de väl kommer upp på fötter. Det kom nu i helgen. Fast visst kryper han mest, det går ju fortast hehe. Men han står o går gärna, han blir så glad när han kan! Snart leker vi jagis här hihi, jag tycker det är jättekul! Han är så gullig när han strapatserar på sina små fötter och håller fram armarna. Jag= Supergladis mamma : D

GRATTIS NICKE PAPPSEN! O alla andra pappor såklart på farsdag. Fick en röd ros o fann en lite "onödig" grej som jag ändå tror Nicke skulle uppskatta o det gjorde han ( mobilprylman som han är )! En mobilladdshållare som håller ihop allt när mobben laddas. Faktiskt så tyckte jag inte den var så dum, inget som ligger o är i vägen.

                                             

I em var vi till våra respektive pappor. Grabbarna fick följa med Nicke då min pappa skulle åka på jobbet efter en liten stund o skulle knappt hinna träffa dem, får ta det till veckan istället = ) Jag o mina syskon gav farsan biljett till Henrik Schyffert som kommer till Tonhallen. Jag o B går med, ska bli kul!
Efter lite mat o fika.....däckade jag såklart i soffan, zzzzz. Kan man vara "utbränd" utan att man är på jobbet o jobbar? Men sen när jag kom hem fick jag energi o packade o tog ner från väggar. Fick en hjälpande hand av Ellioten : ) Här står han o tvekar om han ska slänga ner nappen också hi hi hi, min tokfrans.

                          


So long!




Packning pågår!

                                                       

Nu är det rensning som gäller minsann! O jag har massor! Prylar, kläder, möbler. Det blir nog Erikshjälpen, Fyndlagret o kanske en å annan kompis som vill kika igenom = )

Lördag o jag är inte på mitt piggaste humör : ( Brukar nån gång då o då få så jäkla ont i axlar o nacke som varar i drygt en vecka. Nu har det börjat, suck. Konstant trött. Fick sovmorgon i morse men det hjälpte inte. Tänkte ta ut Ellioten i vagnen på långpromenad och svänga in på en lekpark på hemvägen så lillälsklingen får busa och skita ner sig! O inte att förglömma farsdag i morgon! Har funderat på en grej jag tänkt ge Nicke så måste hinna inhandla den också.

En blöt jycke klev in förut här :P Theo hade just busat med storpudeln "Busan", grannhunden o favoriten! De gillar varandra skarpt. Hoppas Theo finner sig en kompis på det nya stället som han kan busa ikapp med, skulle vara roligt!

Fann en bild på mitt ♥ där han sover sött, endast 3 veckor gammal!

                           

                                                                Tänk vad tiden går fort!

Låst käke = (

Aow.....

Har förmågan att gäspa så jäkla stort så käken låses sig...gör så ont! Jag vet, jag är lite konstig :P Kommer ihåg när jag var yngre och fick konstiga kommentarer av barn på dagis ( ja de små liven kläcker ju ur sig precis vad de tycker). Känslig o spröd som man var vid den tiden tog jag det lite hårt ha ha och fick lite komplex efter det. Men som tur är har de gått över! Det var kommentarer som; "Vilket stort huve du har",     " Vilken stor mun du har". Ha ha ha ja har man en stor hjärna och alla tänder i behåll så......närå skoja bara : ) Men så roligt vad de lägger märke på saker hos en : )

Var på Öppna fsk idag o Elliot skrattade som aldrig förr. Han älskar att kika o vara bland de andra större barnen. Ja ibland han skrattar åt ingenting så idag stod det en pojke o tittade med stora ögon o undrade vad han var så glad för. Han låter verkligen min lilla kille. Pratar o har olika ljud för sig. På morgonen (eller rättare sagt vid 4 tiden) står han i sängen o surrar järnet, o ropar "nanna". Tror det betyder både mamma o pappa. Då är han piggelin! Inte vi dock.....

Idag traskade vi bort till Rasmus o Anna o fick golunch, pasta o fläskfilé/baconsås. Fasen Anna vad du kan laga mat! Elliot håller med : D Tack så himla mycket! Det var jättetrevligt!

Igår hade vi en "filmdag" här. Eller rättare sagt försökte ha iaf hi hi. Såg "Pans labyrint". Den var väldigt grym men bra. Vissa scener tog tag i en o man klarade knappt av att se. Gjorde lite minipizzor o fika. Men märker att man är inte van att sätta sig en längre stund mitt på dan sådär, höll på att somna direkt när man tog plats i soffan. Oftast är man ju uppe o donar o grejar o leker med Elliot.

Nu har vi bestämt tapeter o färg till nya lgt:n. Blir spännande o se hur det blir. Dags att börja packa!

                    
                                                         Hej dååååååå

Fullspäckad helg

                                                       

                                                              Tittut!
 
Hoppas ni haft en BRA helg! Min har varit superb!

Lördag: Ut med Ellioten i vagn för en promenad på morgonkvisten. Sen ner på staden för inköp av blommor till svärföräldrar som firar MÅNGA år på nacken tillsammans GRATTIS! Och till min gode vän M som höll i gårdagens tjejmiddag.

Middagen var hur bra som helst med störtgott käk. Lax på bröd m röra, fläskfilé, hasselbackspotatis, sallad, bröd, chokladpannacotta (tror jag det var) m jordgubbar. Därtill goda drycker = P Hade ju som en liten likörprovning där vid bordet hi hi. Tack "Torsten", hur fasen ska man nu kunna toppa det här aaaaahhhhh. För varje gång kommer jag till insikt att; Jag kan INTE laga mat, snyft.
Mycket skratt o snack blev det, så jäkla kul. Vilken tur att vi bestämde att införa middagar varje månad. Man har nåt att längta till. Det är då man mår som bäst, när man får vara med sin familj eller med sina humoristiska polare, love u all!

Natten blev inte rolig. Somnade vid 2, Elliot vaknade vid 4, klarvaken. Levde rövare i 2 timmar i spjälen, klev upp med han vid 6, somnade hos mig vid ca halv 8, sov en timme sedan var det klart. 3 timmar känns! Alldeles för lite...

                                              


Söndag: Promenad, snabbhandling på Lidl, kassen går sönder på vägen ut, allt far ut, barnmatsburkar, mineralvattenflaska (som pyser ut över hela mig och köket när vi kommer hem, f*n) mjölken sprutar ut på backen. Går in och hämtar nytt. Spottar o fräser på vägen in men som tur är trevligt bemötande i kassan.
Nicke åker o jobbar. Vi andra drar till mormor där det fikas o dras lotter inför julklappsinhandlandet. Vi har bestämt att var och en behöver bara köpa en julklapp till den som står på lappen man drar. Jag drog mitt namn ett antal gånger och Nickes å det skulle ju inte vara någe nytt så fick dra om och om och om.... Blev pappsen man ska fixa åt. Bara att börja gnugga hjärncellerna uppe i knoppen Men smart idé tycker jag och skönt då kassan sinar... Fast Elliot kommer ju få många paket såklart : )

Fick låna denna av M så filmkväll ska planeras. Hör att den är så himla bra och gripande så det är bara att göra som man blir tillsagd att göra, kolla!!

                              


Bye bye!







RSS 2.0