Nedröj & uppsving!

HELLOJ!

Sakta men säkert smyger helgen förbi. Hoppas ni haft en bra sådan : D

Våran har varit ganska hektisk. I fredags var det möte på banken, packning på kvällen. Renovering av nya lägenheten har påbörjats och vi har Sån tur som har svärfar till STOR hjälp!!! Tusen tack snälla för det!!! Duktig är han som bara den o gör allt i ett svep; river, spacklar, slipar, målar tak o väggar, och tapetsering = ) Nicke o jag var också där hela dagen idag o rev tapet i hallen o slipa, medans Ellioten var hos fammo och Theo hos mommo. Känns som man vill göra mer för att hjälpa till men det finns liksom inte så mycket man kan göra, är ju inte så duktig o det skulle säkert ta fyrdubbelt så lång tid när jag är i farten =P 

Igår flängdes det hit o dit. Först till lägenheten, hälsade på svärfar, lämna lite fika. Efter det lämna Elliot hos mormor, sen till fyndlagret med flera kassar "skrot" som jag ändå fick en god peng för. Sedan hem, gick igenom kläder som skulle till Erikshjälpen o sen dit. Sen hem till mamma o pappa o käka o hämta Elliot. Nicke tömde vårt förråd o fyllde det nya, skönt nu är det tomt! Nu ikväll hämtade han byrån vi hittade på "Blocket" för ett tag sedan.

Ska iaf bli spännande o se hur det ser ut färdigt! Läääängtar : )

Snart ska Nicke kliva in genom dörra med en stor go o mumsig pizza.......... ja det är iaf vad han sa när han åkte till innebandyn. Hoppas han inte luras eller glömt : / Då blir det inte ett öga torrt....... Hungrig!

                                          


Men först väntar en dusch, slipdamm överallt. Ha det toppen!

              

                                     Mor & son tar en liten svängom i köket





Kommentarer
Postat av: Anna o Rasmus

Lycka till med allt jobb! Ska bli så kul att komma o kolla när allt är klart=)



Jag,Rasmus,Eva o Alva tänkte träffas här på onsdag kl 13. Skulle vara kul om du o Elliot också vill komma! Puss på er!

2008-11-17 @ 22:58:43
URL: http://miva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0