Bloggtorka....

råder just nu.....

Känns som jag inte har något vettigt att säga längre. Känner mig inte engagerad, motiverad, intresserad. Avståndet från omvärlden har varit stor denna vecka. Träningen lyser med sin frånvaro. Promenaderna likaså. Dags att ta tag i det igen, bara jag som kan göra något åt det!


Ibland träffar man familj o vänner intensivt, ibland går det flera dagar, veckor. Kan längta ihjäl mig efter att få vara med dem! Uppskattar det Så mycket! Vill verkligen inte låta negativ, det är bara såhär jag känner just nu, en tillfällighetskänsla.

Är i en lite halvtung period. Många tankar flyger, ovisshet. Framtiden...

En dag i taget tas, ingen brådska med nåt. Fast ibland blir jag så rastlös i själ & kropp. Har verkligen svårt att vara still, koppla av. Alltid något jag borde göra känns det som, kan tom sitta och fundera ett tag innan jag kommer på vad det kan vara.

I helgen har Ellioten varit skruttig. Magsjuka i fredagskväll. Forsade ur han, stackarn. Att vara liten OCH sjuk är inte lätt. Han blev helt förskräckt när det inte var någon hejd, det bara kom! Så här skurades det hejvilt ända till natten. Att tvinga på han hinken var inte det ultimata då han blev frustrerad och slog bort den så fort jag slängde fram den framför näsan på han : ( Lillbubben.....

När det väl var över fick han hög feber och låg i frossa lördagkväll. Efter några alvedon gick den ner framåt natten och på morgonen var det piggelint igen ; ) Dock har hostan stegrat så imorgon blir en hemmadag för Elliot. Blir först en sväng till farmor på morgonen där pappsen hämtar han sen efter avklivningen av arbetspasset. Vilken jäkla tur man har föräldrar och svärföräldrar som ställer upp i vått och torrt ska jag säga!!! Tacksamt tacksamt!

Så här har helgen varit lugn. Nicke har jobbat fredag & söndag, Elliot och jag har pysslat, klippt och ritat. Han älskar verkligen att rita, helst så blir det ormar och katter, de längre strecken är ormarna, krumelurerna är katter = D

                                         


Hoppas nästa gång det är en positivare jag som printar ner nåt! Ha en bra vecka på alla vis!

Tjillevipp!

Depeche Mode!

Makalöst, skrattanfall, ljuvligt, fyndigt, rysande osv............

Stockholmsresan förra helgen var av ett oförglömligt slag, som jag sa! ; ) Jag & Maggi, två skämtare i högsta hugg, på tu man hand gör storstan ihop, då blir det massa galej!

 Hotellet (fick tag i mkt bra priserbjudande men ospecifierat, hamnade i Älvsjö, endast några minuter med pendeln från centrum! ) var fint, relativt nytt.

  Checkat in på hotellet. Fräshat upp sig lite. I väntan på mat!


Lördagen gjorde vi i butiker, intog en dundergod middag på Paganini i Gamla stan. Käkade pasta och drack gott! Avslutade kvällen på hotellet i baren med en godrink.

                                       

Såklart så försvinner halva jag, kortisen jag är, dock stolt över min klena längd hehehe.... Så vi gjorde ett nytt försök : ) Det gick bättre! Redo att fylla magarna!

Å så vart det söndag och dags för konserten!!! Som vi hade väntat = )

             
Förberedelse.......

                            

En färdig Eva försöker sig på nån rolig min men utan resultat. Dock lyckades jag få med Maggi och hennes baksida på varje hörn hahahahahahaha!!


                  

                                                 Globen " here we come"!

Vi hade förbokat middag på "The global grill", smidigt tänkte vi. Maten var sisådär men skoj hade vi.

                                 
                                        

Sen var det dags.......


Medans andra sprang fram och tillbaka, köpte öl och popcorn som om det vore rena bion!! Satt vi och väntade på Depecharna!! Globen fylldes alltjämt tiden gick.......

                                       


Sen stod de där!

                   

                   

                   

                    

Hela taket lyftes när det blev allsång i "Enjoy the silence"! De lyckades fånga hela publiken, alla stod, klappade, viftade, ja nästan ingen var still. Känslan var fantastisk!

Detta gör jag gärna om! : )

Att få resa såhär är väldigt uppskattad, mer uppskattad nu än förut. Man behöver då och då en liten upplevelse som föder energi. Som visar på att man är ju fortfarande den här själen som tycker om samma saker som man alltid har gjort. Aja, svammel, jag vet.

Sista dagen blev vi en aning vemodiga......

                   

......... superkul hade vi haft alla gånger men hem ville vi ju faktiskt mer än nåt annat! Jag längatde ihjäl mig till Ellioten så jag höll på att spricka!

Vi hann med en veva på Gamla stan med dess smala charmiga gator.

                   


                    

Elliot & Theo var hos farmor & farfar hela helgen, och hade haft roligt och var nöjda. Ja så nöjd att Elliot vill "åka fajfaj Tommi" varje dag! Jag införskaffade tuschpennor och massa djur till han innan hemresan. Det var en lyckad present : )
 

Nicklas var och tävlade i Karlstad samtidigt. Kom på en 10:e plats av 14. Han gör det bra som tränar hårt inför och reser långt gubben min!! I sommar kommer nog jag och lille E hänga på och vara hejarklack!


Detta var historien om min lilla tripp!

Nu dröjer det nog ett bra tag till nästa........inlägg = )

 

So long!





RSS 2.0