Känslodalbana





1:a advent står på glänt och jag passade på att adventspryda fönstren
& lite till igår när jag kom hem tidigt från jobbet. Jättefint blev det. Jag har nästan nånting i varje fönster, tycker det är stämningsfullt.

Nicke for upp till Arvidsjaur igår för att tävla. Tyvärr blev det ingen pallplats men tror han är rätt nöjd ändå, det brukar han vara. Tror han tycker det är mest roligt att få träffa alla polare och nya tävlare. Vi är stolta över han iaf!

Ellioten har varit skruttig nästan hela veckan. Vabbade i måndags. Han har haft febertoppar titt som tätt och hosta. Nu har han varit feberfri sen i torsdags. Lite hosta kvar dock. Men sånt kan ju sitta i hur länge som helst. Trött har han varit, somnat tidigt och inte orkat äta men igår och idag har han ätit som vanligt. Vår lilleman är tillbaka : )

Att underhålla Elliot en hel helg är inte alltid det enklaste. Och det är på helgen man, tyvärr måste jag säga, hinner göra alla hushållssysslor. Städa, stortvätta, baka. På vardagarna är jag helt slut efter jobbet, man ska laga middag, gå ut med hunden, kvällsmöten. I ett går det när Nicke jobbar, då finns det ingen egentid, då däckar man lika tidigt som sonen. Och tröttare än vanligt är man nu pga årstiden och graviditeten. Ibland har jag funderat på att man kanske ska byta yrke el verksamhet. Det är verkligen en utmaning att både jobba med barn och ha en egen. Man är inte alltid en bra mamma. Och jag vill verkligen inte att det ska gå ut över mitt eget barn och familj men det gör det . Efter en tung arbetsdag finns inget tålamod, man orkar inte tjata och man är defintivt inte pedagogisk. Jag längtar hem varje dag till Ellioten men man har ju sina dåliga dagar också, man är inte alltid på topp. Att även få rå om sig själv är oerhört viktigt för att orka.

Till veckan ska jag passa på att börja julhandlandet på egen hand, strosa i min takt, och kanske unna mig själv något fint . Nästa lördag har jag tjejmiddag och det ska bli skitkul!!

Får se om vi tar oss på julskyltningen imorgon, kanske för en fikalunch med syskonen & respektive. Så man kommer ut lite. Det är verkligen nånting jag kan längta efter, att få träffa folk och lätta på sig en aning. 

Vi har, trots en känslosam morsa, haft en bra dag. Vi har lekt, grejat,, handlat och bakat lite.



Chokladkola


Har precis sett på "Så mycket bättre". Ett helt fantastiskt program! Värmer varje gång man tittar på det. Och det är alltid lika intressant att få höra allas tolkningar av varandras låtar. I kvällens program tyckte jag DiLeva var sjukt bra när han sjöng! Mäkta imponerad blir man av hur de kan göra om låtarna till sina "egna".

Lilleman somnade sött bredvid mig i soffan medans jag masserade hans fossingar. - "Massera mig mamma, men inte killa!" Innan han slocknade såg vi en bebis på tv som grät. Då sa jag "tänk när vi har en bebis".
-"Det kommer en bebis snart mamma, du får lugna dig lite." Hahahaha, goa unge!!!! Helt riktigt ; )





Älskade unge ♥


Rå om varann!


Vem där?




Vem månne det vara som gömmer sig här?






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Vår mysprupp♥


Fönstersken







Ögonskön!


Familjemiddag!



Idag var det dax för månadens familjemiddag. Den hölls hos mamsen & papsen och det bjöds på gott kött, klyftpotatis, ugnsstekta rotfrukter, nybakt bröd mm. Pappa kan han! Synd bara att jag inte har ärvt hans kockkunskaper : ( Men jag jobbar på det!

Trevlig stund med nära & kära! Och lite tokigt emellanåt =D


 

Morbror B

Ellioten bad mig massera hans onda mage förut. Till slut somnade han lillbubbas. Hoppas han mår bättre imorgon. Roligt hade han iaf på familjejympan idag och här hos mormor & morfar.



*Mitt allt ♥*


Klappar & mer!

Halloj!

Shopping är kul eller hur?
En stående favoritaffär jag har är Boom! Där kan man finna mycket snygga ting till rimliga priser. Mitt senaste fynd därifrån är denna:



En snygg praktisk förvaring till Theos foder!


Efter jobbet i måndags när jag slutade tidigt, svängde jag förbi några butiker på storgatan.
Kan rekommendera *Åkrokens hem & present*. Jättefina inredningsprylar, ljus + annat. Det var en aning billigare än i andra affärer med liknande utbud. Första julklappen inhandlades!!



Bara påsen var ju så sött utsmyckad!


Sedan var jag in på *Mias barnshop* som hade utförsäljning, 50% på allt! Visst var det utplockat plus att de håller på att packa ihop för flytt till Timrå. Men lite fyndade jag iaf! Vet att det är lite väl tidigt att införskaffa lite nya kläder mm till babyn men kunde inte hålla mig. Det blev dessa små sötisar!



Å då kanske ni kan gissa vad vi kommer att få för en liten en ♥ = ))

Det ska bli otroligt spännande!!!


Helgen



Ännu en helg har passerat revy : (
Varför ska de gå så himla fort?? På helgerna brukar man vara ganska effektiv, så likaså denna helg!
Man försöker hinna med att göra det man på vardagskvällarna inte hinner då man är astrött efter en hel arbetsdag plus kvällsmöten och annat.

I fredags tog svärmor & svärfar med sig småpojkarna upp till stugan. Jag o Nicke passade på att rå om oss själva. Vi intog middagen på Allstar och surrade. Sedan blev det en filmrulle, Becks "Levande begravd".

På lördagsmorgonen fick vi en behövlig sovmorgon, sov till kl 8.00!! Sedan drog vi upp till Nordanede. Där var det marknad på bygdegården, mysigt. Blev raggsockor till Ellioten, segkakor och en fin dörrskylt till min mamma och pappa! Elliot fick en snurra som han älskade!

   


 


Elliot stortrivs i farmors & farfars sällskap och hade haft roligt med dem = ) Känns väldigt kul att höra! Sen vet man ju av erfarenhet att när föräldrar väl dyker upp så börjar barnen agera på ett annat sätt. Så när vi kom var det inget undantag hahaha....
Det var mycket nej och sluta! Han vill gärna bestämma över alla! Gäller bara att markera och kommunicera tydligt. Men glad blev han när vi dök upp och vi med! Man liksom längtar ihjäl sig redan efter en dag. Samtidigt som man upskattar att få ett andrum och Elliot får ha skoj på annat håll!


Vintern kom verkligen med stormsteg! Jisses vad snö! Elliot hade åkt kälke med farfar och han var även villig att åka med på en skotertur med sin far när vi var där!........tills Nicke drog på gasen så E vart allför rädd, hmm....




 


Härligt var det att vara ute!

Idag har papporna firats. Nicke blev glad över sina fina strumpor & sin almanacka han fick av oss! På em åkte jag o Elliot till morfar och fikade. Efter det har det hunnits med att städa och rensa och klippa en pudel här hemma! Effektiv var ordet :-D

Nu är det sussa som gäller. Alarmet står på 5.15 imorrn bitti!

Zzzzzzz.......


Bebben♥







Igår var vi på ultraljud!
Bebben var en riktig tjurig en och ville inte alls vända sig i profil ; ) men till slut så!
H_n var ganska atletisk av sig också och visade på viga konster med benen.
Intressant & spännande var det, precis som förra gången! Nu längtar vi tills vi har en liten baby att omfamna och Elliot blir en superbra storebror :-)
Men vi får vänta ända till början av april, 5 april är datumet för bf!





Hemma med en sjuk liten


Är hemma och vabbar. Elliot hade hög feber med frossa hela natten till igår och hela gårdagen. Han har druckit vatten i mängder så vid några tillfällen har det inte fått plats någe mer i magen och då har det kommit upp igen : ( Om det är nån kräksjuka vet jag inte, han har inte haft ont i magen eller så utan bara kräkts vatten. Först idag har han fått i sig lite fastare föda, skorpor och youghurt. Så nu verkar han mkt piggelinare! Vi har byggt världens längsta tågbana. Tågen är ju hans största och käraste ägodelar, han fullkomligt älskar allt som har med tåg att göra! Han längtar nog tills när bebisen kommer så han får köra tåg med lillebror/lillasyster!
Vi har lagt ut stora bilmattan i tvrummet så han kan bygga och leka på den. Snart ska vi rita, hans eget önskemål på nästa aktvitet = ) Undrar hur många vi kommer hinna med när dagen börjar lida mot sitt slut ha ha ha.....






RSS 2.0