Ett år äldre...



...är man nu då! I teorin, känns inte riktigt så i praktiken ;)
Förutom krämporna då som kommer och går. Stel som en pinne, undra om man kan få problem med fogarna efter graviditeten?? Har fruktansvärt ont ibland eller så är man jävligt otränad! 

Nåja, 34 år låter inte illa! Fast 25+ låter lite bättre haha!

Nicke kom med en fin present imorse, en ny kamera!! Hade ju tänkt att införskaffa mig en själv men har väl tjatat läänge om det så han ville väl få tyst på mig =) Fin är den och BRA! Förra började bli helt åt fanders. Å jag som fotar mycket på barnen, betyder mycket! Tack ♥!!!


Gäster kom idag på lite mat (säger lite för jag gör alltid det felet att laga för liite känns det som, det räckte dock till alla), kul! Ellioten & Elia lekte, som lillgubben hade längtat! Noelia trivdes i hoppgungan och provade på att ta de högsta tonerna på skalan, härligt! Måste ju testa sina röstresurser! Paulinen var trötter och mammaklängig, hade sina bra stunder också när tröttheten glömdes bort. Ville inte sova tidigare, sedan när alla dök upp gick det ju inte slagga, då kunde man ju missa något :) Lillstumpa där♥

Tack allihopa för allt fint!!




Kartonglek!


På juldagen firade vi en "andra julafton" hos mormor & morfar. Ännu mer julmat klämdes ner i maggen och tomten kom även då med klappar till barnen. Ellioten misstänkte tidigt vem tomten var!

"Jag tror tomten var morfar Dagge!" sa han högt och tydligt när han hade gått =D






Tomten såg väldigt dåligt så han fick låna ett par brillor!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0