Bad, bad, bad......

 
 
Som sagt så har vi varit o badat på Alnöbadet idag! Försöker ju få Elliot att bli vattenvan och våga lära sig simma. Helt klart en björntjänst vi har gett han i och med att vi inte gick på babysim med han när han var liten. Och sedan har vi varit usla på att besöka badhuset oftare =/ Han älskar att bada o han älskar vatten men han är inte förtjust att vara i stora bassängen, inte kunna känna botten, inte kunna flyta. Nu ska vi envisas med att träna med han regelbundet!! :)
 
Snart går vår lilla stora tjej och blir 2 år!! Helt ofattbart vad snabbt det går när man har barn ;) Intensivt men fantastiskt att få ta del av! ♥
*Tacksam varje dag*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Vi gick inte heller på babysim men Oskar gick ju på simskola och lärde sig massor där. Utvecklingen gick verkligen hur fort som helst. Han blev mer vattenvan direkt och efter några omgångar kunde han simma. Så det rekommenderar jag! =) Kram.

Svar: Jo, funderat på simskola men då har ju en period av separationsångest från Elliotens sida spelat in. Är det inte det ena så är det det andra ;) Får se, kanske det blir simskola till hösten! :-) Kram!
Eva

2013-03-21 @ 19:35:20
Postat av: Betty

Gillar bloggen

2013-10-12 @ 14:02:55
URL: http://sietaing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0