En dag på lotten...




......visade sig bli en i orkanens tecken!
Fasen vad det blåste, ja tom Elliotens kyckling & couscoussallad som jag ställde fram på bordet flög sin kos, hahaha! Den förrymda maten hittade Theo igen en bit bort =) Vi fick sätta oss inomhus om vi skulle få i oss den. Men härligt var det iaf.

Man känner verkligen vid den här årstiden att man vill ha något man kan hålla till vid, bara kliva ut på en tomt, bara vara. Vara ute liksom. Nästa mål i livet, en stuga! Hus känns för långt bort i tanken, finns knappt nästan alls om jag ska vara ärlig. Har aldrig haft en längtan till det, uppvuxen i en trång lägenhet som man är men ändå. Men en stuga vore det ultimata att fly till. Om några år kanske man kan sikta på det. Just nu känns det instängt, man blir på dåligt humör, samtidigt som man blir helt slut när man ska springa upp o ner för trapporna hela tiden med barn, hund o pick o pack. Därför blir det lite begränsat.

Så länge är vi hos päronens lilla hake!








"Nalle" kom på en snabbvisit, ursöt! Intressant i början men sedan gillades det inte av Theo som skrämde iväg han efter ett tag =/


Pauline sov under hela tiden vi var där, minst 3 timmar i sträck, sjusovarn min♥

Snosan har gått upp och väger nu en bit över 5 kg, är nästan 58 cm lång. Hon sover bra, vill äta 1-2 ggr på natten. Sover i sin egen säng så sömn det får man, ska inte klaga :) Hon älskar storebror, tittar gärna på han. Å han älskar henne, ska hela tiden lukta på hennes hår. På morgonen vill han mysa med henne så då vill han att man lägger henne i vår säng och han bredvid. Härligt att se!

Pauline skrattar och gör ifrån sig ljud när man pratar med henne. Supergulligt!



Gojänta!

Elliot har börjat tyckt det är jätteroligt att cykla så några kvällsturer har det blivit och han är väldigt duktig!



Fokuserad!

Nicke har jobbat/jobbar jättemycket nu, ser fram emot att ha han hemma!

Barnen slumrade sent, innan så var det lördagsmys i soffan med gotta! Och en lillasyster :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0