Höstfint

Hösten är ju en himla mysig årstid med mörka kvällar, tända ljus, fast visst kan man längta tillbaka till de där varma dagarna med grillning, bad och lätta kläder!

Psyket mår bra men kroppen desto värre. Inge bra.... värken avtar inte. Svårt vissa dagar men hoppas på det bättre. Det är lite vad man gör det till själv!

Förra helgen var jag på Me and I party hos min kollega. Roliga barnkläder med häftiga tryck visades och några plagg kom på beställningslistan ; ) Tröjor med monster och flygplan blev det. Elliot gillar flygplan sedan vi gjorde studiebesök hos morfar på jobbet. Men det gäller att behärska sig på såna här tillställningar så inte man spräcker budgeten innan den ens finns!

Denna vecka har jag hunnit tagit promenad runt Sidsjön, varit på bibblan med Ellioten. Lånade nya böcker och lekte. Idag var vi och hälsade på morbror Fredrik och kissarna. De ligger högt på Elliots lista, han tycker mycket om "kissekatter".

- "Vad säger katten?"
- " Maooo!"

Har sett en barnsäng på Blocket som vi är väldigt intresserad av! Den ser fräsch ut och ska åka o kolla på den när det passar, imorgon förhoppningsvis : )

Theo gick och fick öroninflammation, lillbubbas ; (( Började med att jag upptäckte att han kliade sig ovanligt mycket, sedan stank det fruktansvärt i örat. I måndags var Nicke med han till veterinären som konstaterade svamp och öroninflammation. Ingen billig historia, det kostar att ha djur med. Medicin o salvor mm. Nu hoppas vi att han blir helt återställd vår lille Theodor!

                  

                                                         Ballongfreak!

                   

                                                                PANG!

Var på jakt efter en maffig lykta att ha på köksbordet i höstmörkret men fann ingen som jag fastnade för. Har sett en tidigare, får se om det blir den ändå. Fann annat onödigt såklart istället!

                    

                                                      Söta salt och pepparkar

                     

                                           Turkos ljung som får pryda balkongen

Vår lilla fisnisses favvosyssla just nu.....rita krumelurer i massor!

                     


Oops, dax att avsluta. Ser fram emot en helg med tjejmiddag, sovmorgon (Nicke jobbar, smågrabbarna ska sova hos mormor o morfar) och kanske hinner med att göra höstfint med nya gardiner mm.

SOV GOTT!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0