Ny tvättmaskin!

Halli hallå!

Idag inhandlade Nicke en ny tvättmaskin : ) Den som fanns här när vi flyttade in var inge rolig! Vi märkte allt eftersom att ibland när vi tvättade så blev det inte rent. T ex när jag tvättade efter Elliots magsjukeanfall så blev lakanen inte ett dugg rena, tvi!! Då bestämde vi oss helt och hållet att nu fasen tar vi och köper en ny, för det är ju faktiskt praktiskt att bara kunna slänga i en maskin när som helst, speciellt när man har en liten småtting! Det är inte alltid lätt att få en passbar tvättid i huset. Så nu står den här, ej inkopplad dock, måste ha en hjälpande hand.

Och som tur är så kunde vi ta den på repfonden så vi behövde inte punga ut med något själv, härligt!

Elliot trivs bra på dagis, han är jätteglad på dagarna och han fortsätter att vara det när man kommer hem, en solstråle : D Fast å andra sidan vet ni ju att han kan vara det motsatta också! Ack ack, inget förskönat här. Men iaf skönt att han har det bra därborta. Där han dansar som bara den med de andra får vi höra, och står och tittar ut mot vägen och ropar "BUSS" så fort bussen kommer = ) Jaja se där, massa ord som ploppar upp i gemenskap med andra men som inte nämns hemmavid. Men snart så sägs de väl här också. Bil säger han ofta iof sig och det låter som han försöker säga Theo, så orden är på väg!

Tyvärr så har han blivit lite snorig och hostig, får se vart det bär hän.......= (

Skulle ju vilja göra det mysigt o fint på vår inglasade balkong till vår/sommar och vet väl ungefär hur jag vill ha det. (Har inte frågat Nicke : P) Ett enkelt runt bord med stolar, såg på Jysks hemsida att de hade fina o billigt paketpris, men det får tas senare i vår. Sedan skulle jag vilja ha en mysig lampa, liknande en lykta men med lampa som man kan hänga då vi har eluttag där. Hittade en jättefin o passade på att beställa den nu då jag fick 50 % på en vara! Så blev till ett bra pris! Kul när det är så  ¦ -  )

Så här ser den ut;

                              

Om den passar hängandes där återstår att se!

Nä nu ska jag joina Theotej som softar i soffan!

På återseende!




Kommentarer
Postat av: Anna o Lille R

Jättefin lykta! Skönt med tvättmaskin! Själv tampas man med att hitta tvättider i stugan;) Ses imorgon=D Kram från oss

2009-03-11 @ 17:16:19
URL: http://miva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0