Trött på ögat.....

ögonlocken hänger ner men tänkte ändå göra ett smått inlägg innan sängen får company.....

Dagarna rullar på, jobbar, möten, skyndar sig hem till familjen osv. Sommaren är över, hösten med regn, kyla o mörker har tågat in, mysigt i och för sig men ack så liten ork man får då. Förväntningar o prestation läggs på en, den här årstiden är intensiv.

Tur man har en lilleman här hemma som höjer upp stämningen med sina ord, skratt och upptåg ; ))

- "Nu ska vi äta frukost, vad vill du ha?" frågar jag Ellioten på morgonkvisten.

-" GLASS!"

Hahahaha, det är ett stående svar man får varje gång man frågar! Rolig kille där = ) Ja tänk om man kunde få välja precis vad man ville : P

Elliot har ju insett att det är karra som det snaskas på här hemma på lördagar, nu går det inte att luras, bara att dela med sig. Åå vad han blir nöjd efter att ha fått några godisar, ibland behövs det så lite. Man måste ju få ta del av det goda här i livet!

En ny favvissyssla upptäckt, att åka bak på mammas hoj! Då sitter man helt paralyserad och njuter hihihi....

               

                                                              Vink vink.....

Min spikmatta har anlänt, måste hämta! Kanske den kan råda bot på min onda nacke o rygg, aj aj. Känner mig skröplig o slapphänt, tappar saker, är klantig, minnet är vagt, ja det bådar inte gott.... suck.

Imorgon ska vi på kalas hos Björne som fyllt 25, alltid roligt med sånt :D Sen ta nya friska tag för en ny vecka med bla löning, tjoho!! Då ska det äntligen bli en balkongmatta så man kan mysa till det o forma den till något slags rum.

               

Lilla uteterassen med mysiga lampan. Just nu har vi en enkel plastmatta, men den ska väck o dit med en annan, lite lyktor och pynt.


Tjolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0