Snöyra!

Då faller snön igen! Nog är det fint med snö, blir ju lite ljusare men desto mindre roligare att köra i när den yrar runt = / Var en snabbis till Ikea för att inhandla lite säkerhetsgrejer då lille mannen här hemma börjar pilla o dra i allt! Fann innan det ett par svarta varma stövlar som jag fick för halva reapriset då det var en liten fläck på ena.....som nu knappt syns hehehe, men ändå. Kul att fynda rejält : )

Idag hade vi besök av H o hennes R på 2,5 år, jättekul att de kom förbi! Elliot tyckte nog det var skoj att ha en kompis här hemma o ville visa sitt nya rum;
 

                

En ny hylla och nya fina gardiner har han fått och den fina dockvagnen har pappa Nicke haft som liten =D

Sen tröck jag o Nicke i oss en pizza, orkade inte tillaga nåt riktigt, och Elliot ville ju såklart också ha. Förstår han, inge kul att sitta o käka annan mat när mamma o pappa äter någe gott med händerna.

Här är matbordslampan vi hängt upp. Det syns kanske inte riktigt på bilden men den är turkos. Ville ha en ljus  lampa så vi valde den.

                

Även en hylla i vardagsrummet har satts upp men den är ännu tom.

Nä nu ska det krypas upp i soffan tätt ihop med en mjuk krullig liten vovve : ]

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anna o Rassi

Å, vad fint ni har hemma! Härlig lampa=) Har Elliot börjat sova i sitt rum nu? Pratade med A-C för nån dag sen och vi vill gärna komma och snoka lite i eran nya lägehet efter jul, hon är ledig 1-2 veckor då.. Ha de bäst! Kramen!

2008-12-12 @ 11:49:38
URL: http://miva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0