Inte alltid toppen.....

en sån dag var det idag, suck = ( Trött, frustrerad, stress, inget tålamod.  Ja allt i kombination. Vet, låter inte bra. Vill mer är man kanske kan. Grejen är att man får ju så jäkla dåligt samvete när man vet att man inte låter trevlig, inte ger uppmärksamhet o bara klagar. Fast den enda jag klagar på är mig själv, skulle aldrig klaga på nån annan! (Ja förutom Nicklas då stackarn som kan komma i skottlinjen, men inte på samma sätt!)

Ibland klarar inte ens psyke av nästan nånting. Man ger upp. Vissa dagar är tunga men man försöker hålla ihop. Idag var det småsaker som att varva mellan barn o hund själv när Nicke jobbar. Egentligen hatar jag att beklaga mig, man har det ju bättre än vad säkert många andra har men det är lätt till att göra det. Fast ibland kanske man måste få säga precis som man tycker.

Man vill vara där för både Elliot o Theo men svårt när man vet att ens barn tar upp den mesta av tiden. När E är hack i häl efter en, hänger i byxbenet o bits o ingenting är bra. Frustration! När man ska ut med hund o barn o man måste först hämta vagnen i garaget längst bort i huslängan med barn på arm o hund i koppel. (Vagn får ej stå i trappen, grrrr!) Sen in med den igen i garaget efter promenadens slut, in o upp för trapporna till 3:e vån. Å så upprepas det några gånger, flämt. Får man inte god kondition av detta då vet inte jag! Men Ellioten kommer ju gå snart så då blir det lite lättare = )

Försökte ta kort på Elliot iförd tomtemössa (dags för julkort!). Men det tycktes Inte om! Mössan for av fortare än jag hann blinka! Mutade med kex men då blev vi alldeles geggig. Tog fram ett blockljus han fick leka med men han tyckte bara om att rulla den på golvet så då var han inte still, pust. Så efter några försök gav jag upp. Såhär såg de ut;

                      
                                      

Ha ha ha han är ju för rolig alltså min snos!! Min älskade lilla skrutt!

Jag vet att det blir Så jobbigt som man gör det till men..... ibland är det ändå svårt. Imorgon är en annan dag som Christer Björkman sjöng och förhoppningsvis en bättre o gladare sådan : ) Ska strosa lite på stan alldeles själv o hitta nya stjärnor att ha i fönstren (råkade ha sönder dem, en annan historia). Och hitta en lite större stjärna att ha på balkongen, tycker det är så fint! Hoppas ni hade en mysig första advent!

Må så gott!

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja,jag känner igen de där dagarna när inget känns bra. Inte kul! Men det går ju som tur är upp och ner. Hoppas den här dagen blev bättre för dig. =)

Blir lite full i skratt när jag ser bilderna för vi har nästan exakt likadana bilder på Oskar från förra året,haha. Vår lösning blev att knäppa på honom ute,då fick tomteluvan sitta kvar.

Kram!

2008-12-03 @ 15:55:37
URL: http://erikabergman.blogspot.com
Postat av: Anna o Rasmus

Jobbigt att känna så=( Vissa dagar tar allt emot liksom.. Tråkigt att vagnen inte får stå i trappuppgången! Ska bli jätteskoj med bio på lördag iaf=) Kul för dig att få gå o kika på stan imorn. Puss o kram på er!!

2008-12-03 @ 20:41:57
URL: http://miva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0