GOTT NYTT 2009!

Halloj!

Jo den 23/12 firade Nicke o jag 6 år tillsammans = ) Höll nästan på att glömma det men Nicke kom på det senare samma dag : P Och vi trodde faktiskt det var 7 år, ingen koll här inte ha ha! Vi har faktiskt missat alldeles att notera nånstans när vi blev ihop! Alltså vilket år hihi.

Bakade ju bröd i sista minuten, kvällen innan julafton. Å suck vilket rabalder!! Det bokstavligen brann i knutarna! Ugnf_n tog eld!!! Eller rättare sagt brödet! Jag höll på att skita knäck :-( Den är inte rolig, litar inte alls på den. Måste ha stenkoll varje gång man ska använda den. Inge kul. Vi ska försöka byta ut den så fort vi har sparat lite.

Fann fina vinglas igår på rea : ) Annars har det inte blivit så mycket mer fynd. Å lika bra är det. Längtar så in i norden tills man börjar jobba och inkomstchecken är betydligt större än vad den varit det senaste året! Det kommer kännas gott! Så man kan börja spara igen, det var längesen. Tur att vi fick presentkort på Ikea i julklapp. Är ju lite småsaker som behövs.

Har spenderat dagen hos min mamma o pappa medan Nicklas jobbar. Theo gubben har inte velat vara ute på hela dagen stackarn! Var än man går hör man de där sabla smällarna! Blir förbannad!!! Tycker så synd om hundarna, ja och även vissa människor som är skotträdda! Jag tycker det borde vara FÖRBJUDET! Åtminstone till 12-slaget! Då kan det väl få smällas men endast då!! Fick bära han till bilen när vi skulle åka hem. Sen när vi kom hem vågade han ställa sig o göra ifrån sig, ja han stod säkert 1 minut på en fläck, han som hållt sig hela dan. Lillgubben våran! Vi funderar fortfarande ang morgondagen ifall vi ändå ska dra till stugan där det säkert är mycket lugnare.

        
                

                                        GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!!!

Hoppas ni får ett fint sådant!
SKÅL! Och ta det lugnt med champagnen :D


Kommentarer
Postat av: Erika

Oj,mycket att gratta till här! Grattis i efterskott på födelsedagen och er årsdag! =D

Å gott nytt år! Kramar från oss.

2008-12-30 @ 21:16:08
URL: http://erikabergman.blogspot.com
Postat av: Anonym

Nä, stackars lille Theo=( Oj! Vad hemskt med ugnen! Kram o puss o Gott Nytt År:-*

2008-12-30 @ 21:47:27
Postat av: Anna o Rassi

Inlägget före var från mig..hihi

2008-12-30 @ 21:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0