Gänget!!!

Ens kompisgäng är ju en av de bästa grejerna man har i livet!!!  I fredags var det tjejfest hos Maggi, för att sedan gå ut på krogen. Ja för de flesta iaf =  ) Not me! Men det var skoj så länge stunden varade innan man begav sig hem till lilla familjen! Det är så kul att få träffas å snicksnacka med allihopa, det händer inte så ofta nuförtiden.

Idag åkte jag ut till Birsta med Elliot, Figge å Natalia. Strosade lite, mötte folk man känner, surrade läääänge, käkade på Ikea, brorsan bjöd  :   ) Tack snälla! Vissa dagar vill man ha något tidsfördriv medans andra dagar vill man bara vara hemmavid o slappa, ta en promenad eller dona med nåt .

Imorgon blir det lunchdate på stan med Annis o Rasmus å kanske några fler! Alltid lika uppskattat!!

Har suttit o gjort en liten matlista för Ellioten. Brukar tänka ut ibland vad vi ska ge han, variera lite. Han tycker ju om det mesta........än så länge :   ) Det kommer bli mat som köttfärs, pärer, pölsa, broccoli, rotfruktspuréer. Åsså såklart lite frukt som sätter igång maggen då han har problem stackarn.... =  (

Lite bilder på en liten kille  (å mor o far å Theo) :   )

  Några dagar gammal!       En aning trött men lycklig mamma!

  Stor & liten! Matchande pojkar!      Stooor tutte!


 " Hörru du ska kasta iväg den där grisen å jag ska hämta den, hallå!" Ser det ut som Theo tänker ha ha ha!

När Elliot var mindre försökte Theo flera gånger med att lägga leksaker hos han å tro att han kunde leka med han! Det var så jäkla gulligt! Bröderna bus!

Nä nu ska jag se om det finns någe intressant på burken =  ) Hoppas ni haft en bra helg allihopa!! Det har jag!

Kill på tån!       E


Kommentarer
Postat av: Anna

*Hihi* Vad rolig Theo är! Så kul när man ser att djuren inte riktigt vet vad bäbisen är för något=P Mio var oxå väääldigt skeptisk mot Rasmus i början, men nu kan han faktiskt stryka sig mot honom och nosa..=) Kul att ses imorn!! Nu ska jag gå och hämta tvätten sen sova..KRAM KRAM

2008-04-07 @ 00:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0