Presenter!

Gokvällens!

Brorsan (Björne) kom ju hem från Laos i veckan efter en dryg månads vistelse där med mycket sol, värme o dricka.....ja säkert av alla de olika slag  = ) Han hade med sig en massa presenter därifrån till oss;

image160

En typisk Laosväska, liniment, halstabletter, mango, halsband o armband till mig, coola solglasögon till Nicke, å sist men inte minst ett paket kådisar m jordgubbssmak (han är så skojfrisk lillebror min!) Roliga prylar! Tack broder! Man slutar aldrig förvånas över vad han kan hitta på  : )

Smakade förresten mangon nu ikväll o den är ju inte precis som den vanliga mangon vi kan köpa här.

image161

Tyckte den var en aning sur i smaken men ganska god ändå.

Tack C för den söta blomman o det rara kortet! 

Elliot har börjat krypa lite smått, så kul att se hur han försöker ta sig fram! Först står han o vaggar sedan rör benen på sig o sen armarna. Han tycker om när man ställer nånting framför han på golvet som han ska nå.  Men efter allt stående o ansträngande blir man ju sååå trött så man däckar skönt i soffan!

                                           

I morgon blir det en bakdag! Tänkte göra några småkakor till dopet. Är  det någon som har nån idé vad man kan göra?? Nåt enkelt o snabbt skulle vara bra =  )


Idag kom Frazze på besök. Då blev det "Dogs in action"!!

       

Men även busandes hundar blir trötta!  

O vill ha ompyssling i soffan av nån frivillig! 



Sussa gött vänner!!

                                             

                             



Kommentarer
Postat av: Anna

Hellååå gummsan!
Fina o roliga grejer Björn hade med sig till er;)
Jättefina bilder på Elliot!

De här småkakorna brukade mamma göra när jag var liten och jag älskade dem! Du kan ju testa o se vad du tycker om du inte smakat dem förut. En del tycker att det är lite speciell smak på dem=)

Maizenakakor
300 g Bregott
2 dl socker
3 dl maizenamjöl
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl

Blanda Bregott och socker, därefter mjölet och bakpulvret.
Klicka sedan ut i små bullformar med hjälp av två teskedar.
Grädda i 175 grader ca 20 - 25 minuter.
Smält blockchoklad ( mint ) , ringla ovanpå kakorna.

Mamma hade aldrig choklad på dem, men det känns ju kanske värt att prova. Vad kan bli fel med choklad!? *hihi*

Ska göra dem själv någon dag faktiskt..

Kramizz!

2008-05-12 @ 00:01:54
URL: http://miva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0