Presenter!
Gokvällens!
Brorsan (Björne) kom ju hem från Laos i veckan efter en dryg månads vistelse där med mycket sol, värme o dricka.....ja säkert av alla de olika slag = ) Han hade med sig en massa presenter därifrån till oss;
En typisk Laosväska, liniment, halstabletter, mango, halsband o armband till mig, coola solglasögon till Nicke, å sist men inte minst ett paket kådisar m jordgubbssmak (han är så skojfrisk lillebror min!) Roliga prylar! Tack broder! Man slutar aldrig förvånas över vad han kan hitta på : )
Smakade förresten mangon nu ikväll o den är ju inte precis som den vanliga mangon vi kan köpa här.
Tyckte den var en aning sur i smaken men ganska god ändå.
Tack C för den söta blomman o det rara kortet!
Elliot har börjat krypa lite smått, så kul att se hur han försöker ta sig fram! Först står han o vaggar sedan rör benen på sig o sen armarna. Han tycker om när man ställer nånting framför han på golvet som han ska nå. Men efter allt stående o ansträngande blir man ju sååå trött så man däckar skönt i soffan!
I morgon blir det en bakdag! Tänkte göra några småkakor till dopet. Är det någon som har nån idé vad man kan göra?? Nåt enkelt o snabbt skulle vara bra = )
Idag kom Frazze på besök. Då blev det "Dogs in action"!!
Men även busandes hundar blir trötta!
O vill ha ompyssling i soffan av nån frivillig!
Sussa gött vänner!!
Hellååå gummsan!
Fina o roliga grejer Björn hade med sig till er;)
Jättefina bilder på Elliot!
De här småkakorna brukade mamma göra när jag var liten och jag älskade dem! Du kan ju testa o se vad du tycker om du inte smakat dem förut. En del tycker att det är lite speciell smak på dem=)
Maizenakakor
300 g Bregott
2 dl socker
3 dl maizenamjöl
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
Blanda Bregott och socker, därefter mjölet och bakpulvret.
Klicka sedan ut i små bullformar med hjälp av två teskedar.
Grädda i 175 grader ca 20 - 25 minuter.
Smält blockchoklad ( mint ) , ringla ovanpå kakorna.
Mamma hade aldrig choklad på dem, men det känns ju kanske värt att prova. Vad kan bli fel med choklad!? *hihi*
Ska göra dem själv någon dag faktiskt..
Kramizz!